Budgettip: Biocura Bathfoam Sakura Blossom

by Tatiana
BATHFOAM SAKURA BLOSSOM

Ik vind het heerlijk om nieuwe producten uit te proberen. Hele dure producten vind ik fijn, maar als daar een keer een budget product tussen zit is ook leuk. Want een product hoeft niet duur te zijn om ook goed te zijn. En vanaf 21 februari heeft de Aldi iets nieuws in de aanbieding. De Biocura Bathfoam, met de keuze uit 4 geuren. Crazy Duck, Sakura Blossom, Feel Fresh & Mermaizing. Lees je mee!?

SASS

Biocura Bad & Douche

fragiele bloesem van de Japanse kers

BATHFOAM SAKURA BLOSSOM

BATHFOAM SAKURA BLOSSOM

Het assortiment van Biocura is groot, en wordt steeds groter. De producten worden steeds uitgebreider met nieuwe make-up- en reinigingsproducten, maar ook douche- en badproducten. Ik vind douchen met een foam altijd een fijne ervaring, en daarom was ik ook erg enthousiast om de Bath Foam van Biocura uit te proberen. Uit de serie van 4 Bath Foams heb ik gekozen voor de Sakura Blossom.

De geur van kersenbloesem vind ik heerlijk. Sakura is de fragiele bloesem van de Japanse kers. Wanneer de bloesem op de grond valt lijkt dit net op sneeuw, daarom noemen de Japanse dichters dit vaak ‘lente sneeuw’. Een prachtige gezicht om te zien en de geur is delicaat en heerlijk ontspannend.

 

SASS

Biocura Bath Foam

schuimende geur van kersenbloesem

BATHFOAM SAKURA BLOSSOM

BATHFOAM SAKURA BLOSSOM

De Bath Foam van Biocura is te herkennen aan de 400 ml grote hoge bus met een vrolijk gekleurde dop. Elke geur een eigen kleur.  Omdat ik sommige van mijn producten deel met mijn dochtertje, wil ik wel dat ze geschikt zijn voor alle huidtypen. En dat ze voor jong en oud de huid verzorgen en hydrateren. Zo maken moeder en dochter van het baduurtje / douche kwartiertje een genietmomentje met de schuimende geur van kersenbloesem.

Ingredienten:

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, BUTANE, ISOBUTANE, ISOPROPYL PALMITATE, PROPANE, PARFUM, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN,GERANIOL

 

SASS

Mijn Bathfoam ervaring

gevoel van ultieme ontspanning

 

BATHFOAM SAKURA BLOSSOM

Bij een foam denk ik al snel aan een milde verzorging. De bathfaom van Biocura heeft niet alleen een milde verzorging, waar ik zo van hou, maar ook  een voedende werking. De foam maakt mijn huid zijdezacht en omhult je met een gevoel van ultieme ontspanning.

Gebruik jij een foam?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

11 comments

Daisy - MBYG 25 februari 2019 - 11:00

Wat een mooie foto’s heb je! Biocura is op zich een heel fijn merk. Zelf heb ik wel geen producten ervan.

Reply
Nicole Orriëns 25 februari 2019 - 13:26

Hee. wat grappig. Doucheschuim kende ik al wel, maar foam voor in bad is nieuw voor me. Jammer dat wij geen bad hebben…

Reply
hippiemeisje 26 februari 2019 - 07:31

Ik heb eens ergens gelezen dat de producten van de aldi kwalitatief een van de betere schoondheidsproducten zijn. Bovendien is alles in de aldi een of ander merk, gewoon in een andere verpakking, dus de prijs (duur zoals je zegt) zegt eigenlijk echt niets! Daarom is het wel fijn dat je aldi-producten ook een kans geeft! 😉

Reply
Chantal 26 februari 2019 - 19:42

Dit lijkt me een heel fijn product om een keertje uit te proberen in bad. Thanks voor de tip! Mooie foto’s ook zeg!

Reply
Kreanimo 26 februari 2019 - 20:15

Foam vind ik zelf echt veel fijner om te gebruiken.

Reply
Nadia 27 februari 2019 - 09:14

Wat leuk dat het voor in bad is! Ik lig graag in bad, boekje erbij, even lekker ontspannen en dan het liefst in een lekker geurend bad!

Reply
Evelien 27 februari 2019 - 12:42

Wat lijkt deze me toch heeeerlijk ruiken! <3

Reply
Mieke | mieksmind 28 februari 2019 - 20:17

Een foam vind ik toch zo fijn om te gebruiken. Mijn favoriet is die van Rituals want die ruiken echt mega lekker

Reply
Natalie 2 maart 2019 - 15:46

Ziet er lekker uit! Rituals heeft ook een Sukura geurlijn, benieuwd of hij er op lijkt! Volgende keer eens meebrengen!

Reply
ingrid 3 maart 2019 - 12:16

aldi heeft soms echt hele fijne en goede producten. deze lijkt me ook fijn

Reply
Jeanelle 3 maart 2019 - 20:29

Deze ga ik zeker proberen!

Reply