BLOY cadeaus voor Moederdag

Het is al weer bijna moederdag, daarom heb ik nog wat leuke tips voor jullie! Hoewel BLOY Institute bij BN’ers waaronder Chantal Janzen, Elise Schaap en Kim Feenstra bekend staat om de verscheidenheid aan zowel cosmetische als huidverzorgingsbehandelingen, gaan zij dieper in op de Icoone® en de Oxygen power facial. Deze behandelingen zorgen voor een frisse, gladdere huid waarbij fijne lijntjes, pigmentatie en kleine oneffenheden vervagen. Daarnaast kennen deze behandelingen geen downtime, waardoor je direct na het bezoek aan BLOY Institute met een instant glow het terras op kan.

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

De icoone®

 

BLOY cadeaus voor Moederdag

 

Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij slapper. Met de allernieuwste versie van de icoone® behandeling pakken we verslapping, fijne lijntjes en rimpeltjes aan middels een mechanische bindweefselmassage. Daarnaast brengen we de contouren terug in het gezicht.

Een bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen. Deze behandeling stimuleert de huiddoorbloeding en reduceert blokkades op een pijnloze en ontspannen manier. Ook helpt het om overtollig vocht (bijvoorbeeld onder de ogen) effectief af te voeren.

Het fijne aan de icoone® is dat het apparaat nog dieper in het bindweefsel werkt waardoor de resultaten optimaal zijn. Door de gepatenteerde technologie lukt het de behandelaar om de meest kleine en gevoelige zones van het gelaat met precisie te behandelen. De behandeling verhoogt direct de zuurstoftoevoer naar het bindweefsel en stimuleert de bloedcirculatie en de collageen en elastine-aanmaak.

Je gezichtscontouren zijn al na de eerste behandeling versterkt. Daardoor heeft je gezicht al voordat je de deur uitloopt zichtbaar meer volume. Daarnaast zijn fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar en zie je er na één behandeling uitgerust uit.

 

De Oxygen power facial

 

BLOY cadeaus voor Moederdag

 

We kenen allemaal de uitspraak ‘beauty zit van binnen’. En hoewel dit spreekwoord verwijst naar het karakter van mensen, is het ook een feit als het gaat om de Oxygen power facial. De favoriete behandeling van Elise Schaap is een zuurstofbehandeling die ervoor zorgt dat je huid op natuurlijke wijze jong blijft. Niet gek dus dat dit de meest geboekte behandeling is bij BLOY Institute.

Tijdens deze facial worden er maar liefst 6 technieken uitgevoerd. Zo krijg je een dieptereininging, een gepatenteerde zuurstofdrukinjectie, een bindweefselmassage en een lymfedrainage, een zuurstofspray en cryotherapie. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van bio blue en red light (een koude laser).

De behandeling begint met een naaldloze zuurstofdrukinjectie. Dit zuurstof bereikt binnen 60 seconden de huidlaag waar onze huidcellen liggen. Zo word je huid direct voorzien van actieve werkstoffen. Vervolgens word je gezichtshuid krachtig gemasseerd tijdens een bindweefselmassage. Dit is een techniek die je huid verstevigd, je gezichtscontouren versterkt en de doorbloeding verbetert. Gelijktijdig worden de spieren gestimuleerd om alle afvalstoffen via de lymfe af te voeren. Tot slot wordt er tijdens de behandeling gewerkt met de koude laser. De combinatie van geconcentreerde zuurstof en kou van de laser, verstevigt de huid direct.

Het resultaat? Een directe en langdurige lifting van de contouren, ontgifting van de huid en een versterking van de spieren, zodat deze minder rimpels maken. Daarnaast neemt de zwelling onder je ogen en couperose in het gezicht af. Of zoals Elise Schaap zegt: “De Oxygen behandeling in combinatie met fruitzuur is voor mij een uurtje op vakantie en eruit komen met een prachtige glow.”

 

De BLOY Institute cadeaubon

 

Bij BLOY Institute vind je een verscheidenheid aan behandelingen. Twijfel je zelf over een geschikte behandeling? Via de gratis huidscan komen we meer te weten over de behoefte van je huid en kunnen we de behandelingen daarop afstemmen. Wil je de behandeling cadeau geven? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed. Je bestelt ‘m online of haalt de bon op in de boetiekkliniek in Amsterdam-Zuid.

 

Beauty Boutique Store

 

BLOY Institute staat naast de behandelingen, ook bekend om hun assortiment aan luxeproducten voor het ultieme spa-gevoel. Zo vind je er exclusieve geurkaarsen van Lauren Dickinson, de befaamde zelfbruinproducten van Tan Luxe, luxe parfummerken waaronder 27 87 en home fragrances van Dr. Vranjes

 

BLOY Institute

BLOY Institute is dé boetiekkliniek in Amsterdam-Zuid voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. De uitgebreide huidscan die BLOY Institute gratis uitvoert, is de start van een optimaal verzorgingsplan naar de behoefte van jouw huid. Bij BLOY Institute wordt gewerkt met krachtige behandelingen die in de diepere huidlagen werken om maximale vertraging in huidveroudering te realiseren. Ook is er via de online shop een rijk aanbod aan producten van merken als LABAREAU, QMS Medicosmetics, PCA Skin en Youngblood Cosmetics, waarmee consumenten een thuisspa creëren. 

BLOY cadeaus voor Moederdag

Openingstijden maandag t/m donderdag 09:00-20:45, vrijdag & zaterdag 09:00-18:00, zondag 10:00-18:00.

Tatiana

Ik zou me super verwend voelen met zo’n cadeau. Jij ook?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | 4 perfecte selfcare cadeaus voor Moederdag

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *