Tatiana's Blog | Calvin Klein herenondergoed

Op mijn blog weten jullie dat ik over fashion schrijf. Ook fashion voor de man komt hier geregeld langs. Als het even kan gebruik ik hiervoor mijn man als model. Vandaag wilde ik daar voor jullie (vrouwen) wat eyecandy aan toevoegen. Want ik heb mooi mannenondergoed van Calvin Klein ontvangen. Altijd welkom! Maar ik kan natuurlijk zelf niet in deze boxers kruipen voor een shoot.  Dus heb ik gevraagd, nee … bijna gesmeekt aan Fokko om model te staan voor dit artikel. Maar daar voelde hij weinig voor. Uit gekheid heb ik één foto kunnen maken, en mogen gebruiken. De rest van de ‘My Calvins’ foto’s moet ik voor mezelf achterhouden. Ook geen crime, en voor jullie dames heb ik ook zeker wat leuks hoor! Kijk maar mee!

SASS

Calvin Klein

 

Het merk. Calvin Klein gewaagd, en wereldwijd bekend. Een lifestyle merk dat ons graag wil verleiden en inspireren met provocerende en opvallende beelden.  De kleding van het modehuis Calvin Klein is zeer herkenbaar: strakke, no-nonsense belijning in vaak minimalistische ontwerpen. Een merk dat al meer dan 50 jaar staat in de mode-industrie en nog steeds modern en vernieuwend is zonder klakkeloos mee te gaan in alle trends. Bij HemdVoorHem.nl kies je voor de mooiste shirts, truien, ondermode en sokken van Calvin Klein.

Fantasie. Ok, hierboven las je het dus al; provocerend en opvallend. Ik had al helemaal in gedachten hoe en waar ik de foto’s wilde maken. Maar dat ging dus niet door. Gelukkig zijn er genoeg modellen voor het merk Calvin Klein, die dit wel hebben gedaan. Justin Bieber is daar één van. De reclame voor Calvin Klein die Justin samen doet met Lara Stone vind ik geweldig. Samen hebben ze er iets heel moois van gemaakt. En op de foto zie je niet heel veel van het ondergoed, maar juist net genoeg om ook nog wat over te laten aan je fantasie.

Tatiana's Blog | Calvin Klein herenondergoed
Bron: Business Wire

Kwaliteit. Het is niet voor het eerst dat hier in huis Calvin Klein boxers aan de waslijn hangen. Net als toen, vallen ook deze boxers helemaal in de smaak. Dit keer zijn het de Calvin Klein trunks. Ze zitten goed, sluiten goed aan zonder té strak te zitten. De pijpjes zijn goed van lengte, kortom een en al comfort. En natuurlijk is het met dit ondergoed helemaal geen crime als er een randje boven de jeans uit steekt. Kwalitatief zijn de boxers ook wat waard, want ze gaan lang mee.

Tatiana's Blog | Calvin Klein herenondergoed
Bron: The New York Times

De wintermaanden komen er weer aan, de maand van pakjes onder de boom. En ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor je vriend, je man of je broer dan is dit zeker een geslaagd cadeautje. En voor de dames is er ook mooi Calvin Klein ondergoed. Hemdvoorhem.nl heeft een groot aanbod van Calvin Klein ondergoed.

Quote by Hilde: Ook al ziet je partner er wellicht iets minder sexy uit in een Calvin Klein boxer dan Justin Bieber, bedenk dan … die van jou heb je tenminste bij je in bed.


Tatiana's Blog | Calvin Klein herenondergoed

Wat voor ondergoed draagt jouw partner?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Calvin Klein herenondergoed

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Calvin Klein herenondergoed

  Het ziet er mooi uit ,en een hele mooie foto
  maar ook een goed verhaal eigenlijk is dit voor mannen bedoeld
  maar ik kijk er graag naar, dan bedoel ik mooi passend ondergoed

 2. Tatiana's Blog | Calvin Klein herenondergoed

  Een superfijn merk! Ik koop bijna altijd CK’s ondergoed voor mijn vriend.

 3. Tatiana's Blog | Calvin Klein herenondergoed

  Ook het favoriete merk van mijn vriend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *