CAPTION || Grin and Bare it & Talk is Cheap

by Tatiana
Caption nagellak

Er staan een heleboel mooie nagellakjes op mij te wachten, ik heb het de komende tijd dus nog druk genoeg met het swatchen van nagellak. Iets wat ik helemaal niet erg vind. Caption, is een merk waar ik al veel over had gehoord, maar waar ik zelf nog nooit een lakje van had geprobeerd. Toch stond het merk Caption hoog op mijn verlanglijstje en in dit artikel kunnen jullie lezen of het merk er een nieuwe fan bij heeft of niet!

Caption nagellakIk heb de afgelopen tijd heel wat pakjes mogen ontvangen, en daar hoorde ook dit pakketje van Caption bij. Het blijft een heerlijk moment als de postbode voor je deur staat met pakketjes die voor jou bedoeld zijn. Maar het moment dat je een pakketje openmaakt en er verschijnt zoiets moois als dit, dan wil je niets liever dan er gelijk mee aan de slag gaan. Met nagellak heb ik dat gevoel ook, misschien zelfs wel een beetje meer, maar daar moet ik echt de tijd voor nemen.

En die tijd had ik nu … …

Caption nagellak

Daar was ze dan, eindelijk! Op Instagram zag ik voortdurend prachtige foto’s van Caption, en het irriteerde me gewoon dat ik als nailfreak niet kon mee praten over dit merk. Juist nieuwe merken zijn leuk om mee te werken en te ontdekken wat er zo speciaal aan is, of misschien juist helemaal niet. Ontzettend gefascineerd door dit merk, maar nog geen idee wat ik kon verwachten, begon ik met experimenteren. Maar eerst vertel ik jullie iets meer over Caption.

OVER CAPTION

Caption maakt het onmogelijke mogelijk, door de Lac.Q3 technologie. Op het eerste gezicht een gewoon ogende lak. Niets bijzonders zou je denken, maar wat maakt Caption dan zo bijzonder:

♥ dekt in één laag

♥ gel-effect zonder gebruikt van een lamp

♥ in no time ‘touch dry’

♥ strakke finish en spiegelglans

♥ blijft minstens 9 dagen zitten

Voor een optimaal gebruik is het wel belangrijk om je aan het 3-stappen-plan van Caption te houden. Doe je dit niet, dan kan het resultaat afwijken en je verwachtingen hierdoor een vertekend beeld geven. Volg de 3 stappen in combinatie met de base- en topcoat van Caption.

HOE WERKT CAPTION

Voordat we met de 3 stappen beginnen zou ik er graag nog een stap aan toe willen voegen, die misschien wel vanzelfsprekend is: maak je nagels goed schoon en vetvrij.

Stap 1. Breng de Basecoat aan: Hierdoor wordt de natuurlijke nagel sterker en gezonder, en geeft ook gelijk volume. Het voorkomt niet alleen dat de originele kleur vervaagt of afwijkingen vertoond, ook met donkere intense kleuren is het makkelijker schoon te maken.

Stap 2. Breng de kleur aan: Door de zeer hoge kleurpigmentatie is één (1) laag meer dan voldoende (m.u.v. een aantal pastel kleuren).

Stap 3. Breng de Topcoat aan: De lak droogt zo snel, dat de topcoat aangebracht kan worden zodra de kleur op alle tien nagels is aangebracht.

Caption belooft, en ik citeer: ‘Let op: er vindt geen kleurvermenging plaats, omdat Caption echt supersnel droog is. Daardoor blijft de blanke lak (topcoat) altijd “schoon”. De Top Coat zorgt voor een geweldige spiegelglans en voor een goede sealing. De lak droogt 3x zo snel als een gewone nagellak.’

Na deze belovende woorden ben ik (als het kan) nog nieuwsgieriger geworden. Laten we dus gauw naar de swatches kijken.

CAPTION || TALK IS CHEAP

Caption Talk is cheap Caption Talk is cheap De eerste lak die ik jullie laat zien is Talk Is Cheap, dit is een bloed rode kleur. Omdat Caption beweert dat 1 laag meer dan voldoende is, onderging ik de test. Bij beide kleuren heb ik 1 laag aangebracht om aan te kunnen tonen hoe de dekking is. De dekking is super, en zeker meer dan ok, maar als je heel goed en kritisch kijkt zie je heel dunnetjes de smile line er nog doorheen. Ik vind het niet storend en voor 1 laag vind ik het resultaat erg mooi. Als we praten over nagellak dan heeft rood een enorme aantrekkingskracht op mij, en kan dus weinig mis gaan. “Mooi rood is niet lelijk!”

CAPTION || GRIN AND BARE IT

Caption Grin and bare it

Caption Grin and bare it Mooi is ie he! De tweede kleur is een nude kleur die ergens zweeft tussen grijs en zandkleurig. Lastig te omschrijven maar fijn om te dragen. Een kleur die fijn aanbrengt, natuurlijk ook dankzij het fijne brede kwastje. Ook hier weer een sublieme dekking met maar een enkele laag. En de topcoat ook al aangebracht, mooie glans he.

Dat een lak snel droogt wordt mij wel vaker verteld, ben hier inmiddels een beetje sceptisch over en wil het liever zelf aan den lijve ondervinden. Eerst voelen dan geloven! En ik heb het gevoeld, en ik geloof het. Caption heeft er een fan bij. Ik zou ook zeker niet verbaasd opkijken als jullie dit fijne merk nog vaker tegenkomen op mijn blog.

Ben je na het lezen van mijn zoetsappige woorden ook benieuwd geworden, of zelfs enthousiast dan kan je een voordelige kenningsmakingsset inclusief Base en Topcoat! krijgen voor € 39,50.

afsluiting-tatiana

Ben jij al bekend met Caption nagellak?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

6 comments

Tiny 21 december 2016 - 10:08

Ik vind alle twee kleurtjes heel mooi ,toch gaat mijn voorkeur uit naar de zandkleurige
Inmiddels vind ik rood heel mooi ,en heb ook twee rode kleur nagellakjes gekocht
Maar dan net even iets donkerder
Je hebt het weer mooi gepresenteerd en mij in twijfel getrokken of ik niet nog zo’n mooi kleurtje rood er bij neem ?

Reply
Jolanda 21 december 2016 - 10:44

Oh die rode kleur is ook zo mooi!! Ik ben helemaal weg van Caption, zulke fijne lakjes!

Reply
Manon 21 december 2016 - 16:53

Ik vind de nude kleur echt heel erg leuk

Reply
Natascha 21 december 2016 - 18:30

Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt Tatiana! En jouw nagels zeg, om jaloers op te worden, mooi!

Reply
Miriam - nailtalk 21 december 2016 - 23:04

Caption is zo fijn! En droogt inderdaad super snel.
Beide kleuren zijn prachtig.

Reply
Melike 22 december 2016 - 22:06

Het is inderdaad denk ik helemaal niet erg om zoveel mooie lakjes op je te hebben wachten;) Echt prachtige kleuren deze ook! En je nagels zijn ook gewoon top! Ik moet op lakles bij jou hihi

Reply