Catrice | Eyebrow Set

by Tatiana
Catrice Eyebrow Set

Catrice Eyebrow Set

Ik heb een liefdesverhouding met mijn wenkbrauwkit van Agnès B, helaas is deze leeg tot op de bodem. Daarom kan ik nu eindelijk gebruik van de Catrice Eyebrow Set, die ik in een swap met Lonneke kreeg.

Catrice Eyebrow Set

De Eyebrow Set van Catrice is qua grootte smaller dan die van Agnès B, maar wel iets dikker. Het is een handig zakformaat en dus makkelijk om mee te nemen. Als je het setje opent zie je een spiegeltje en twee kleuren wenkbrauwpoeder, een lichte en donkere kleur.

Catrice Eyebrow Set

Net als de set van Agnès B heeft deze set ook een (verborgen) pincet en een dubbelzijdig kwastje. Deze moest ik wel even zoeken, ik hoorde wat rammelen, maar kon het eerst niet vinden. Goed verborgen dus! Het dubbelzijdig kwastje heeft aan de ene kant een kwastje en aan de andere kant een (mascara) borsteltje. Het kwastje is fijn en zacht, mij eerlijk gezegd iets te zacht. Het borsteltje is ook wat aan de korte kant, maar je kan het er mee doen. Je zou ook altijd je eigen vertrouwde kwastje kunnen gebruiken, maar voor op reis is dit natuurlijk erg makkelijk.

Catrice Eyebrow Set Collage

Qua resultaat doet het ook wat het hoort te doen, en accentueert het mijn wenkbrauwen zoals ik dat wil. Al met al ben ik dus blij met dit setje en is het een prima vervanging voor mijn Agnès B setje.

Dit setje is o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 3,99.

Afsluiting BLOG

Wat gebruiken jullie voor je wenkbrauwen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

7 comments

JenniferZblog 6 mei 2015 - 05:29

Fijne review, ik heb zwarte wenkbrauwen en ik vraag me af of ik de donkerste kleur in deze set voor mijn wenkbrauwen kan gebruiken? Want ik zie dat jij ook vrij donkere wenkbrauwen hebt 🙂

Reply
mariëlle 6 mei 2015 - 05:56

Ik ben hier ook zo benieuwd naar, maar ik twijfel of de kleuren goed zouden zijn!

Reply
Sonja 6 mei 2015 - 06:07

Ik heb er zelf een van Paula’s Choice die precies de goede kleur heeft. Blijf het bij lichte wenkbrauwen nog steeds nep vinden, ook bij mij. Maar ja… Geen is ook niks!

Reply
Hennie 6 mei 2015 - 06:21

Ik heb deze ook gehad en hij beviel prima! Nu gebruik ik een potlood van Catrice. Ook dikke prima. Ik heb echt superblonde wenkbrauwen dus ik verf wat af! Mijn dochter laat altijd die treatments doen bij de Douglas. Maar dat vind ik ff te prijzig.

Reply
Lonneke 6 mei 2015 - 06:31

Fijn en mooi setje van Catrice, ook makkelijk me te nemen.

Reply
Manon 6 mei 2015 - 06:46

Ik hoor hier vaak goede verhalen over, maar ik vind het potloodje van Catrice toch iets fijner om mee te werken.

Reply
Sara 6 mei 2015 - 20:57

Ik gebruik dit setje iedere dag. Ik ben echt heel erg blij met deze kit van Catrice.

Reply