Catrice Eyebrow Set

Catrice Eyebrow Set

Ik heb een liefdesverhouding met mijn wenkbrauwkit van Agnès B, helaas is deze leeg tot op de bodem. Daarom kan ik nu eindelijk gebruik van de Catrice Eyebrow Set, die ik in een swap met Lonneke kreeg.

Catrice Eyebrow Set

De Eyebrow Set van Catrice is qua grootte smaller dan die van Agnès B, maar wel iets dikker. Het is een handig zakformaat en dus makkelijk om mee te nemen. Als je het setje opent zie je een spiegeltje en twee kleuren wenkbrauwpoeder, een lichte en donkere kleur.

Catrice Eyebrow Set

Net als de set van Agnès B heeft deze set ook een (verborgen) pincet en een dubbelzijdig kwastje. Deze moest ik wel even zoeken, ik hoorde wat rammelen, maar kon het eerst niet vinden. Goed verborgen dus! Het dubbelzijdig kwastje heeft aan de ene kant een kwastje en aan de andere kant een (mascara) borsteltje. Het kwastje is fijn en zacht, mij eerlijk gezegd iets te zacht. Het borsteltje is ook wat aan de korte kant, maar je kan het er mee doen. Je zou ook altijd je eigen vertrouwde kwastje kunnen gebruiken, maar voor op reis is dit natuurlijk erg makkelijk.

Catrice Eyebrow Set Collage

Qua resultaat doet het ook wat het hoort te doen, en accentueert het mijn wenkbrauwen zoals ik dat wil. Al met al ben ik dus blij met dit setje en is het een prima vervanging voor mijn Agnès B setje.

Dit setje is o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 3,99.

Afsluiting BLOG

Wat gebruiken jullie voor je wenkbrauwen? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Catrice | Eyebrow Set

Tatiana's Blog | Catrice | Eyebrow Set

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Catrice | Eyebrow Set

  Fijne review, ik heb zwarte wenkbrauwen en ik vraag me af of ik de donkerste kleur in deze set voor mijn wenkbrauwen kan gebruiken? Want ik zie dat jij ook vrij donkere wenkbrauwen hebt 🙂

 2. Tatiana's Blog | Catrice | Eyebrow Set

  Ik ben hier ook zo benieuwd naar, maar ik twijfel of de kleuren goed zouden zijn!

 3. Tatiana's Blog | Catrice | Eyebrow Set

  Ik heb er zelf een van Paula’s Choice die precies de goede kleur heeft. Blijf het bij lichte wenkbrauwen nog steeds nep vinden, ook bij mij. Maar ja… Geen is ook niks!

 4. Tatiana's Blog | Catrice | Eyebrow Set

  Ik heb deze ook gehad en hij beviel prima! Nu gebruik ik een potlood van Catrice. Ook dikke prima. Ik heb echt superblonde wenkbrauwen dus ik verf wat af! Mijn dochter laat altijd die treatments doen bij de Douglas. Maar dat vind ik ff te prijzig.

 5. Tatiana's Blog | Catrice | Eyebrow Set

  Fijn en mooi setje van Catrice, ook makkelijk me te nemen.

 6. Tatiana's Blog | Catrice | Eyebrow Set

  Ik hoor hier vaak goede verhalen over, maar ik vind het potloodje van Catrice toch iets fijner om mee te werken.

 7. Tatiana's Blog | Catrice | Eyebrow Set

  Ik gebruik dit setje iedere dag. Ik ben echt heel erg blij met deze kit van Catrice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *