Catrice | Glamour Doll Curl & Volume Mascara

by Tatiana

Het is al lang geleden dat ik voor het laatst een mascara van Catrice heb gebruikt. Vandaag heb ik de Glamour Doll Curl & Volume Mascara.

Catrice Glamour Doll Mascara

Wat zegt Catrice zelf over deze mascara … …

PRACHTIG GEKRULD

Krul! De ronde vezelborstel van Glamour Doll Curl & Volume Mascara geeft een diepzwarte textuur af en zorgt voor expressief volume en langdurige krul. De vezelborstel dekt elke wimper en creëert het populaire “doll eye” effect.

Wat vind ik van de Catrice Glamour Doll Curl & Volume mascara 

Deze mascara van Catrice ziet er op het eerste oog wat droog uit. Het zou mijn ogen moeten omtoveren tot echte poppenogen, ik ben benieuwd. De mascara zou mijn wimpers voorzien van krul en volume. Nou heb ik dat niet gauw bij een budget mascara, maar eens moet de eerste keer zijn.

Als je het mooie omhulsel opendraait, komt daar een licht gebogen borsteltje tevoorschijn met veel haartjes. Het gebogen borsteltje is gemaakt op de natuurlijk vorm van het oog en bereikt alle wimpers.

Catrice Glamour Doll Mascara

Ik vind het resultaat van deze mascara mooi, maar niet dat je zegt van “WoW, wat een poppenogen”. Maar de mascara doet wel wat het beloofd. Mijn wimpers krijgen inderdaad wat meer volume. De krul vind ik wat minder, maar ik ben ook niet gezegend met mooie lange wimpers die makkelijk krullen. Ik kan me ook goed voorstellen dat het resultaat bij iemand met prachtig lange wimpers heel anders uitpakt. Het borsteltje scheidt mijn wimpers wel mooi en laat geen spinnenpoten achter.
Catrice Glamour Doll Mascara Result

De Catrice Glamour Doll Curl & Volume Mascara is o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €3,99

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

5 comments

sonja 22 mei 2015 - 08:09

Ziet er wel goed uit, maar inderdaad niet heel bijzonder

Reply
Manon 22 mei 2015 - 08:14

Ik vind het een mooi resultaat geven voor dat prijsje!

Reply
Lonneke 22 mei 2015 - 10:26

Deze mascara heeft geen wauw factor maar voor de zo bij wel goed.

Reply
Petra 22 mei 2015 - 17:29

Deze mascara ziet er erg leuk uit….prettig dat hij doet wat hij beloofd, dat is vaak wel heel anders bij een hoop producten….leuke prijs ook!

Reply
Northflix 25 mei 2015 - 11:58

Geen spinnenpoten is al een grote plus!
En ik vind de verpakking leuk en het borsteltje klinkt ook wel goed!

Reply