Tatiana's Blog | CATRICE Luxury Nudes

Vandaag laat ik jullie 2 lakjes uit de Luxury Nudes collectie van CATRICE zien. De ene lak heeft een Satin Shine finish en de andere een Soft Matte finish. IT‘S ALL ABOUT NUDE.

Catrice Luxury Nudes Satin Shine Matte 2

CATRICE over Luxury Nudes

Catrice Luxury Nudes Satin Shine Matte 1

Nude is de opvallende onopvallende favoriet onder de designers. De subtiele tinten kunnen ook dit seizoen niet ontbreken op de nagels. Luxury Nudes by CATRICE zijn een nieuwe generatie nagellakken met hoge dekking. Kijk uit naar elegante, natuurlijke tinten met parelmoer- of satijneffecten.

Details

Catrice Luxury Nudes Satin Shine Matte

De kwast van CATRICE Luxury Nudes is afgerond en vrij breed.

In deze collectie zitten verschillende nude kleuren met een verschillende finish, shine of matt.

De nagellak heeft een inhoud van 10 ml.

Luxury Nudes | 04 Your Fresh Apri-Coat

Catrice Luxury Nudes

Swatches Soft Matte 04 Your fresh apri-coat 2

Het is een zacht roze kleur met een soft matte finish. Ik had de lak iets minder roze verwacht met een naam als Apri-Coat. Maar de kleur vind ik echt geweldig. Hoewel ik niet gauw een lak draag met een matte finish vind ik de soft matte finish van CATRICE wel erg mooi. Je ziet dat het mat is maar het geeft toch ook nog een beetje glans.

Luxury Nudes | 06 Magical Nude

Catrice Luxury Nudes Satin Shine

Swatches Satin Shine 06 Magical Nude 1

De Magical Nude is een mooie taupe kleur met een Satin Shine finish. De kleur is prachtig en doet de naam nude zeker eer aan. Wat ik op de nagel een beetje mis is het roze parelmoer effect wat je in het potje overduidelijk ziet. Het was moeilijk om dit op beeld vast te leggen, maar op deze foto is het het beste te zien.

Conclusie

Catrice Luxury Nudes kwast

Ik ben erg te spreken over de swatches van de CATRICE Luxury Nudes. Hoewel ik voor nagellak bijna altijd voor glans ga, vind ik van deze 2 lakjes de Your Fresh Apri-Coat met de Soft Matte finish veruit het mooist.

De nagellakjes uit de CATRICE Luxury Nudes collectie liggen in de schappen bij Kruidvat en Trekpleister en kosten € 2,89 per stuk. 


Afsluiting naam Modern

Heb jij ook nagellak uit de Luxury Nudes?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | CATRICE Luxury Nudes

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | CATRICE Luxury Nudes

  Ik houd niet zo van satin, maar de bruine kleur vind ik heel mooi!

 2. Tatiana's Blog | CATRICE Luxury Nudes

  Die roze <3 prachtig!! Die andere heeft ook wel wat bijzonders, maar als ik moest kiezen werd het toch echt roze 🙂 wat een mooie nagels heb jij trouwens!

 3. Tatiana's Blog | CATRICE Luxury Nudes

  Wauw wat een prachtige kleurtjes, vooral die roze! Voor de prijs zeker leuke lakjes. Ik heb deze zelf nog nooit gehad, maar ik vind ze wel erg mooi!

 4. Tatiana's Blog | CATRICE Luxury Nudes

  Ik vind die roze kleur echt super mooi, maar die magical nude heeft ook wel iets. -x-

 5. Tatiana's Blog | CATRICE Luxury Nudes

  Ik heb magical Nude en die vind ik erg mooi! die andere vind ik ook een leuk kleurtje! Mooie fotos x

 6. Tatiana's Blog | CATRICE Luxury Nudes

  Ik vind ze allebei mooi, maar die roze is echt wauw. <3

 7. Tatiana's Blog | CATRICE Luxury Nudes

  Prachtige nude kleuren, me like!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *