Catrice meets The Nutcracker: The new Limited Edition Magic Christmas Story

Tatiana's Blog | Catrice meets The Nutcracker: The new Limited Edition Magic Christmas Story

Jingle bells, Jingle bells! Wat ik zo leuk vind aan de kerstperiode, behalve dat ik dan jarig ben? Magische sprookjes die ons terugvoeren in de tijd en ons betoveren met hun verhalen. Daarom kijk ik ook altijd naar kerstfilms. Zoals ‘De Notenkraker’ met zijn magische werelden en unieke karakters, zoals Moeder Ginger en de Suikerfee. De nieuwe Limited Edition Magic Christmas Story van Catrice is geïnspireerd op dit kerstsprookje en neemt je vanaf eind oktober mee naar een betoverende wereld vol feestelijke looks.  Lees mee!

 

Tatiana's Blog | Catrice meets The Nutcracker: The new Limited Edition Magic Christmas Story

Magic Christmas Story

De ogen

Oogschaduwpalet Alles wat je nodig hebt zit erin: de negen winterse oogschaduws met verschillende effecten in rode, blauwe en mauve tinten schitteren met X-Mas-vibes en creëren langdurige, feestelijke ooglooks. De hoogwaardige verpakking van het Catrice Magic Christmas Story oogschaduwpalet schittert in sprankelend goud met een 3D Notenkraker-ontwerp en een geïntegreerde spiegel.

C01 De notenkraker

Catrice Magic Christmas Story oogschaduwpalet Catrice Magic Christmas Story oogschaduwpalet

 

 

Lees ook het artikel:

Ontspannen de feestdagen in met dagelijks drie kerstfilms op FilmBox

 

De wangen

Cheeklighter Merry Memories De Catrice Magic Christmas Story Cheeklighter met een zacht glanseffect zorgt voor glanzende highlights. De vloeibare, opbouwbare en mengbare textuur is gemakkelijk op de punt aan te brengen met de kussenapplicator.

Catrice MAGIC CHRISTMAS STORY Cheeklighter

Catrice MAGIC CHRISTMAS STORY Cheeklighter Catrice MAGIC CHRISTMAS STORY Cheeklighter Catrice MAGIC CHRISTMAS STORY Cheeklighter

De lippen

 

Ultra Satin Lipstick Bij deze liplooks draait alles om vakantiegevoel: de romige, niet-droge formules van de Ultra Satin Lipsticks creëren langdurige looks met een glanzende satijnen finish. Deze lippenstiften zijn verkrijgbaar in drie winterse, hooggepigmenteerde tinten en voegen een vleugje kerstflair toe. Bovenop: de verpakking met gouden notenkraker-look en feestelijk printpatroon is een kerst-eyecatcher en een perfect cadeau!

Catrice MAGIC CHRISTMAS STORY Ultra Satin Lipstick

Catrice MAGIC CHRISTMAS STORY Ultra Satin Lipstick Catrice MAGIC CHRISTMAS STORY Ultra Satin Lipstick Catrice MAGIC CHRISTMAS STORY Ultra Satin Lipstick Catrice MAGIC CHRISTMAS STORY Ultra Satin Lipstick Catrice MAGIC CHRISTMAS STORY Ultra Satin Lipstick

De nagels

Nagelfolies voor manicure Het begint veel op Kerstmis te lijken: de nagelfolies voor manicure zijn een echte gamechanger voor je manicure, vooral tijdens de drukke kerstperiode. De 24 folies zijn zelfklevend, eenvoudig aan te brengen en net zo gemakkelijk te verwijderen. Het unieke Notenkraker-dessin in kersttinten maakt van je nagels zeker een feestelijk hoogtepunt!

Catrice MAGIC CHRISTMAS STORY Manicure Nail Foils

Nagellak De drie Catrice Magic Christmas Story Nail Lacquers met een ondoorzichtige finish in feestelijk blauw met duochrome glittereffect, felrood en een gouden tint. De nagellakken hebben een kerstdesign met gouden doppen, geïnspireerd op de notenkrakerhoed.

Catrice MAGIC CHRISTMAS STORY Nail Lacquer

Catrice MAGIC CHRISTMAS STORY Nail Lacquer Catrice MAGIC CHRISTMAS STORY Nail Lacquer

 

Verkooppunten en verkoopprijs

De prijzen heb ik niet genoemd, omdat het de aanbevolen verkoopprijs. Maar wat we van Catrice gewend zijn kan dit nooit veel zijn. Kleine tip: de nieuwe X-Mas Beauties in het unieke Notenkraker-design zijn geweldige cadeaus voor je besties!

 

Tatiana's Blog | Catrice meets The Nutcracker: The new Limited Edition Magic Christmas Story

 

Ik gek op de magische sprookjes en Kerst. Ben jij ook fan van de Kerst en alles er omheen?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Catrice meets The Nutcracker: The new Limited Edition Magic Christmas Story

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Catrice meets The Nutcracker: The new Limited Edition Magic Christmas Story

  Het zijn prachtige producten en leuk de Notenkraker
  Ik ben ook gek op kerstfilms en ook al weer mee begonnen
  Het is zo liefdevol en vredig
  Ik vind de oogschaduw prachtig van kleuren en de blauwe nagellak
  Even wat anders dan rood

 2. Tatiana's Blog | Catrice meets The Nutcracker: The new Limited Edition Magic Christmas Story

  Super feestelijke verpakkingen! Krijg hier echt festive Christmas vibes van. Ik zet de lakjes op mijn wishlist. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *