Catrice LE “ZENSIBILITY” Zensible Rose Nail Laqcuer

Tatiana's Blog | Catrice LE “ZENSIBILITY” Zensible Rose Nail Laqcuer

Met de nieuwe Zensibility collectie van Catrice beleven we van half mei tot en met half juni 2016 de kalme Zen spirit. In Duitsland heb ik deze prachtige collectie een tijdje geleden al gespot. En wat ziet de collectie er onwijs mooi uit. Terwijl de zon scheen liep ik te ijsberen omdat ik geen keuze kon maken. ‘Stop ik alles in het mandje of slechts enkele producten?’ Die vraag speelde door mijn hoofd. Wil je weten wat ik meenam, lees en kijk snel mee!

Catrice Cosmetics LE ZENSIBILITY C03 Zensible Rose 8

Zen staat voor bewust leven. Je concentreren op wat echt belangrijk is. Zen is de onmisbare tegenkracht in onze snel veranderende wereld en belichaamt het verlangen naar vrede en harmonie in het dagelijks leven. Deze levenshouding wordt ook weerspiegeld in het modebeeld voor komend seizoen zoals bijvoorbeeld te zien is in de origami collecties. Het beeld: elegant purisme, kleuren die rust en kracht uitstralen, vloeiende kimono cuts en subtiel vallende stoffen met bloemenprints. Met de nieuwe Limited Edition “ZENSIBILITY” by CATRICE beleven we de kalme Zen spirit. Stijlvolle producten in koel grijs, zachte rosé tinten, fris lichtblauw en felrood bieden een perfecte match voor een geïnspireerde look. Speciale highlights zijn de elegante lipsticks in mat rood, de nagellakken in een extravagant design en een elegant etui voor kwasten. ZENsationeel – aldus CATRICE.

Na enige tijd te lopen ijsberen heb ik me, geheel in het teken van de Zensibility collectie, in de zen-modus gezet en heb me weten te focussen op wat echt belangrijk is: nagellak. En dan in mijn favoriete kleur. Ja, echt waar jullie lezen het goed, ik heb slechts 1 nagellak meegenomen. Terwijl het echt plaatjes zijn om te zien, wat dat betreft wilde ik ze eigenlijk wel allemaal. Ik zag het al helemaal voor me. Alle 5 kleuren op een rij, te pronken bij mij op de kast. Zuchttttttttttt, wakker worden! Je hebt maar 1 lakje meegenomen, concentreer. Ok we gaan verder!

Catrice Cosmetics LE ZENSIBILITY C03 Zensible Rose 7Limited Edition “ZENSIBILITY”NAIL LACQUER

Hedendaagse kalligrafie. Fris lichtblauw, warm grijs, twee roze nuances en felrood – dat zijn de vijf kleuren nagellak van de Limited Edition. De formule van de Nail Lacquers staat voor professionele dekking, houdt lang en biedt een finish naar wens, met of zonder effect. De professionele penseel zorgt voor een eenvoudige, applicatie. De unieke kalligrafiepotjes inspireren ongetwijfeld om bijzondere nagelmeesterwerkjes te creëren.

Catrice Cosmetics LE ZENSIBILITY C03 Zensible Rose 2

Ik heb me weten in te houden tot het plaatsen van slechts een aantal foto’s van het mooi ontworpen flesje. Tijdens het fotograferen kon ik ook echt niet stoppen. Een foto staand, nog even een foto liggend, dopje erop en dopje eraf. Mijn model heeft echt in alle posities gelegen en gestaan voor deze fotoshoot.

Catrice Cosmetics LE ZENSIBILITY C03 Zensible Rose 5 Catrice Cosmetics LE ZENSIBILITY C03 Zensible Rose 4

Zensible Rose Swatches

Natuurlijk kon ik het niet laten bij foto’s van de nagellak alleen, maar volgden er daarna foto’s van de swatches. Ook daarvan heb ik er een reeks gemaakt, waarvan ik een ‘kleine’ selectie heb geplaatst.

Catrice Cosmetics LE ZENSIBILITY C03 Zensible Rose Swatch 6 Catrice Cosmetics LE ZENSIBILITY C03 Zensible Rose Swatch 5 Catrice Cosmetics LE ZENSIBILITY C03 Zensible Rose Swatch 4 Catrice Cosmetics LE ZENSIBILITY C03 Zensible Rose Swatch 3 Catrice Cosmetics LE ZENSIBILITY C03 Zensible Rose Swatch 2 Catrice Cosmetics LE ZENSIBILITY C03 Zensible Rose Swatch 1De kleur die ik vandaag heb laten zien heet Zensible Rose, maar ik vind de kleur niet helemaal passen bij de naam. Wat mij betreft had de kleur Zensible Peach mogen heten. Wat dat betreft past de kleur wel heel erg bij mij, want ik hou echt van deze kleur. Ik had mijn twijfels bij het aanbrengen van de nagellak. Ik twijfelde niet over de lak, of over de kwast. Nee ik twijfelde over mijzelf. Kan deze bijna 40’er nog omgaan met een kaligrafeer’kwast’ en rechte lijnen trekken? Ik heb het er denk ik redelijk van afgebracht, ik ben netjes binnen de lijnen gebleven.

Het was eerst even puzzelen, voordat ik echt kon beginnen met lakken. Ik ben (en ik denk de meesten van jullie ook) een draaidop gewend als het om nagellak gaat. Nietsvermoedend draaide ik de dop eraf, maar slechts het onderste gedeelte draaide en de kwast zelf bleef triomfantelijk en vastberaden in de nagellak staan. Ik draaide het dopje er weer op en probeerde het nogmaals, misschien had ik niet goed gedraaid. Maar weer kreeg ik geen kwastje te zien om mee te lakken. Voorzichtig ben ik een beetje gaan trekken, en daar kwam ze tevoorschijn een prachtige kwast (zie foto 2). Het ontwerp is niet alleen prachtig, maar komt ook nog eens met een geheel eigen gebruiksaanwijzing (die je niet krijgt meegeleverd).

Verder ben ik alleen maar positief over de lak. In slechts 2 lagen geeft het een mooie en gehele dekking met een mooie glans. Je kunt deze nagellak voor krijgen voor € 3,95 maar dan moet je er wel op tijd bij zijn.

Afsluiting naam Modern

Wat vind jij van dit fraaie Zensibility Nail Lacquer ontwerp?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Catrice LE “ZENSIBILITY” Zensible Rose Nail Laqcuer

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

8 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Catrice LE “ZENSIBILITY” Zensible Rose Nail Laqcuer

  Gaaf! Een beetje “Louboutin” -achtig! Heel mooi en zeeeer betaalbaar! Schitterende foto’s 😉 Xxxx

 2. Tatiana's Blog | Catrice LE “ZENSIBILITY” Zensible Rose Nail Laqcuer

  Ik had dit nog nooit gezien 😮 Maar wat een leuk kleurtje!

 3. Tatiana's Blog | Catrice LE “ZENSIBILITY” Zensible Rose Nail Laqcuer

  Gave verpakking! En die kleur is ook erg leuk!

 4. Tatiana's Blog | Catrice LE “ZENSIBILITY” Zensible Rose Nail Laqcuer

  Wat een gekke manier om open te maken… ik zou denken dat ie kapot zou zijn. Goed dat je het meldt, ik wil deze ook gaan proberen, maar dan een andere kleur.
  2 laagjes voor zo een lichte kleur is perfect. Heel mooi (en prachtige foto’s!)

 5. Tatiana's Blog | Catrice LE “ZENSIBILITY” Zensible Rose Nail Laqcuer

  De verpakking is echt beeldschoon! En de swatches zien er goed uit! Mooie foto’s hoor.

 6. Tatiana's Blog | Catrice LE “ZENSIBILITY” Zensible Rose Nail Laqcuer

  Whaaaaa wat een prachtige foto’s! En swatches. Mooie kleur!

 7. Tatiana's Blog | Catrice LE “ZENSIBILITY” Zensible Rose Nail Laqcuer

  Oeh wat mooi! Ik wil zeker een paar van deze lakjes scoren, al is het alleen maar voor de vormgeving.

 8. Tatiana's Blog | Catrice LE “ZENSIBILITY” Zensible Rose Nail Laqcuer

  Wat een apart flesje! Mooi kleurtje bij je handen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *