Cheapass zonnebril “Tiger On A Golden Leash”

Cheapass Zonnebril Tiger On A Leash

Vandaag een beetje een zomers artikel voor deze tijd van het jaar. Ik wil jullie een zonnebril laten zien die ik onlangs van Cheapass Zonnebrillen kreeg. Een zonnebril? Ja, een zonnebril! In de winter? Ja, zeker! We mogen dan wel niet meer in het zonnetje liggen te bruinbakken, maar hij is er nog wel.

Vooral als je deelneemt in het verkeer zul je begrijpen waar ik het over heb. Die laaghangende zon, die alles voor je doet verblinden. Nog niet zo heel lang geleden heb ik mijn rijbewijs gekregen (lees = hard verdiend). Dat ik een zonnebril mocht uitzoeken kwam mij dus heel goed uit.

Cheapass Zonnebril Tiger On A Leash

Over Cheapass Zonnebrillen

Cheapass Zonnebrillen heeft een breed assortiment zonnebrillen. Uiteraard zijn de pilotenbrillen, clubmaster zonnebrillen en wayfarer zonnebrillen aanwezig. Omdat we een groot gedeelte van onze collectie zelf ontwerpen is het bij ons ook mogelijk unieke Cheapass Zonnebrillen te vinden die bij geen andere webshop te koop zijn. Door onze goede contacten met leveranciers in China lukt het ons elke keer weer de zonnebrillen aan te bieden voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding (en als je gebruik maakt van onze stapelkorting ben je helemaal goedkoop uit).

Cheapass Zonnebril Tiger On A Leash

Tiger On A Golden Leash

Als je dan toch een Tijger wilt, hang er dan een gouden ketting aan. Deze zonnebril genaamd ‘ Tiger On A Golden Leash’ voldoet daar aan. Met het tijgerprint montuur en de goud gespiegelde glazen, voel jij je een ware tijger met deze zonnebril. Deze zonnebril biedt 100% UV-bescherming.

Cheapass Zonnebril Tiger On A Leash

Mijn bevindingen

Toen ik de zonnebril kreeg en uit de verpakking haalde, was ik al blij verrast door de stevige kwaliteit. Voor de prijs van € 7,95 heb je de Tiger On A Leash zonnebril. Het montuur is lekker stevig, zit goed en voelt prettig aan. De glazen zijn mooi gespiegeld, waardoor je echt je ogen er niet door heen zult zien. De bril heeft een afmeting van 13,5 cm breed en 5 cm hoog. Erg handig om te weten voordat je een zonnebril ongezien aanschaft.

Wil je deze zonnebril kopen, of een van de vele andere zonnebrillen uit het assortiment van Cheapass Zonnebrillen, neem dan zeker even een kijkje.

Cheapass Zonnebril Tiger On A Leash

Afsluiting naam Modern

Ben jij een echte tijger, of meer een piloot?  


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Het product van dit artikel heb ik gekregen om te reviewen. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven en krijgen mijn eerlijke mening.
Tatiana's Blog | Cheapass zonnebril "Tiger On A Golden Leash"

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Cheapass zonnebril "Tiger On A Golden Leash"

    Mooie zonnebril! Ik ben wel meer een piloot. 🙂

  2. Tatiana's Blog | Cheapass zonnebril "Tiger On A Golden Leash"

    Hele mooie bril. Staat je goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *