Christmas Bloghop (12 winacties): WIN € 40 shoptegoed

by Tatiana

“Tis the season to be jolly, Fa la la la la, la la la la.”  Voor velen de mooiste tijd van het jaar! De decembermaand is voor mij echt een feestje, en ik kijk er altijd ontzettend naar uit. Lekker samen zijn met familie en vrienden, pakjes onder de kerstboom, gezellige sfeerverlichting, heerlijke hapjes, warme chocomelk, zachte sokken en een lekker dekentje. Om deze gezellige tijd van samen zijn met jullie te vieren hebben 12 bloggers een bloghop georganiseerd. Lees mee, hop mee, WIN mee!!!

 

SASS

Christmas Bloghop

… 12 beauty, fashion en lifestyle winacties

Alle 12 deelnemende blogs willen met de Kerst bloghop alle vaste lezers bedanken voor hun steun, de likes en lieve reacties. Daarnaast hopen we via deze bloghop nieuwe lezers te inspireren en in te pakken. In 2016 deed ik eerder mee aan een bloghop in samenwerking met een aantal beautybloggers. Dit vonden we allemaal zo ontzettend leuk om te doen, dat we het nu rond Kerst herhalen. Het cirkeltje van deze bloghop is meer dan beauty alleen. Zelf blog ik tegenwoordig over meer dan beauty alleen, maar ook over fashion en lifestyle. De andere bloggers waar ik mee samenwerk zijn ook heel divers, wat het voor jullie enorm leuk maakt om nieuwe bloggers met hun blogtitels te ontdekken. En er zijn hele leuke winacties te vinden op elke blog.

Een bloghop is één van de krachtigste tools in de blogwereld. Een bloghop is niet alleen leuk voor de lezers van een blog, maar als blogger kun je het gebruiken om je community op te bouwen. En we weten allemaal dat je het als blogger toch moet hebben van social media en een groot blogbereik. Daarom bundelen wij onze krachten vandaag verpakt in een kerstcadeautje voor jullie, onder het mom van Sharing is Caring.

WE FOUND THE ART OF SHARING & CARING


Deelnemen aan de bloghop

Deze feestelijke maand staat bekend om haar sfeer, haar warmte, dear Santa, maar ook zeker om de cadeautjes onder de kerstboom. Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik blij wordt als ik een pakketje onder de boom zie liggen met mijn naam er op. En stiekem hoop ik er ook elk jaar weer op, omdat ik JAJA ook jarig ben op eerste Kerstdag. Ook al is het op die dag mijn verjaardag, ik heb het eigenlijk nooit gezien als mijn feestje, en ik geef dus net zo graag als dat ik neem. Geven vind ik misschien zelfs nog wel leuker.

Nu ik zo’n beetje alles heb verteld over de bloghop is het zo tijd geworden om kennis te maken met de andere blogs. Want bij een bloghop hop je van de ene blog naar de andere. Dit keer hop je maar liefst langs 12 verschillende blogs. Misschien dat je de bloghop hier bent begonnen, anders zijn jullie hier waarschijnlijk terecht gekomen via Yvonne. Dank je wel Yvonne voor het doorlinken naar Blog & Beauty! Op Yvonnebruin.com blogt Yvonne over van alles en nog wat. Maar één ding is zeker, zij is ambitieus en werkt hard. Haar perfectionisme zit haar soms in de weg, maar daarnaast is ze ook nuchter en weet alles ook weer in perspectief te plaatsen. Ze is ook een prachtige verschijning met haar volle bos krullen, en op haar blog vertellen haar foto’s meer dan duizend woorden.

PLAY TO WIN AND ENJOY THE FUN


Ho, ho, ho, hop on! >> WIN <<

Wat kun je winnen?

En dan nu naar mijn winactie. Iets waar jullie allemaal op zaten te wachten. Onlangs heb ik een hele leuke samenwerking gehad met vefashion.nl. Dit keer willen wij nog een keer wat samen doen, en dan wel voor jullie. In deze bloghop maken jullie bij Blog & Beauty kans op een cadeaubon ter waarde van € 40,- om te besteden in de (web)winkel van vefashion.nl.  Je vind hier echt van alles, nu het zo koud is de leuke handschoenen en hoofdbanden. Maar ook jassen, broeken, jurken, zelfs schoenen, sieraden, tassen en (kerst)accessoires. Kijk heerlijk rond en kies uit waar jij het tegoed aan zou besteden.

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN?

  • Volg mijn Instapage en dat van vefashion.nl: @blogenbeauty@vefashion.nl
  • Like mijn laaste 3 foto’s op Instagram
  • Tag je bestie (onder de bloghop foto), wie jij dit gunt … THAT’S IT!!!

Om je kansen te vergroten kun je mijn laatste foto reposten op Instagram en delen in je stories (tag @blogenbeauty, zodat ik het ook kan zien).

VERWEN JEZELF MET BETAALBARE LUXE


De winactie loopt tot 24 december, de dag van kerstavond maak ik de winnaar bekend. Ik verwacht binnen 24 uur een reactie! Zo niet, dan kies een andere winnaar. SUCCES IEDEREEN!

Ik verwijs je nu door naar de blog van Maaike. Op floatingdreams.com blogt zij over alles wat haar hartje begeert. Onderwerpen als schoonheid, mode, muziek en lifestyle vind je hier allemaal. Deze schoonheid en muziek liefhebbende taalnoot, kun je ook vinden tussen de boeken, want ze is een wannabe boekenwurm. Allemaal ontzettend veel plezier met deze bloghop en ik wens iedereen fijne feestdagen. Laat in de reactie vooral even weten of je meedoet, laat een geldig email achter, en ik zou het ook leuk vinden als je mij laat weten hoe jij je feestdagen invult.

Vind jij het leuker om met Kerst cadeautjes te krijgen of te geven?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

24 comments

Marina Korink 8 december 2018 - 07:33

Shoptegoed is altijd leuk!!! Ik maak graag kans om dit te winnen voor mijn dochter 😍. Kan zij zich wat leuks uitzoeken!! Ik heb alle stappen gedaan 👍

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 8 december 2018 - 10:18

Leuk dat je mee wil doen voor je dochter. Heb je de voorwaarden goed bekeken? Succes en nu maar duimen!

Reply
Yvonne 8 december 2018 - 08:26

Ik doe graag mee!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 8 december 2018 - 10:17

Veel succes met de winactie.

Reply
hillybillybeauty 8 december 2018 - 09:22

Super gaaf! Ik doe graag mee 🙂

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 8 december 2018 - 10:17

Heel veel succes!!!

Reply
elisabeth maria martina 8 december 2018 - 10:17

wat een mooi gebaar, veras me maar met dit prachtige exemplaar

Reply
Silkeblogs 8 december 2018 - 10:56

Altijd zalig, zo’n bloghop! Veel succes iedereen!

Reply
Girls-Things 8 december 2018 - 11:00

Wat ontzettend leuk zeg!

Reply
Chantalle 8 december 2018 - 11:14

Zo leuk! Ik heb meegedaan 🍀

Reply
hippiemeisje 8 december 2018 - 12:27

Dit is wel leuk! Ik denk dat velen graag shoptegoed winnen.

Reply
Anita te Gussinklo 8 december 2018 - 13:18

Wat een toffe webshop, ik zou gaan voor de Parka Blue jas, vind hem erg mooi.
Ik volg je beide Instagram accounts

Reply
Renata Feyen 8 december 2018 - 16:01

Ja zo een actie kan ik niet links laten liggen – ik doe heel graag mee 🙂

Reply
Tamara 8 december 2018 - 16:21

Superleuk zo een blog hop en een leuke winaktie heb je verzorgd. Veel succes iedereen

Reply
cbdkl 8 december 2018 - 17:01

Hele leuke actie, volgens mij heb ik aan de voorwaarde voldaan nu. Ga duimen dat ik win.

Reply
Natascha 8 december 2018 - 19:48

Wat een super leuke prijs Tatiana, ik doe heel graag mee 🙂

Reply
Amy 9 december 2018 - 08:55

Wat leuk zeg, ik ga zeker meehoppen! Weet ik weer wat te doen op deze regenachtige zondag.

Reply
chucky1012 9 december 2018 - 14:48

Leuk en ik doe heel graag mee 🎁🎄
Fijne webshop waar men er zoveel diverse items kan shoppen…..

Fijne dag

Reply
Jolanda 9 december 2018 - 19:55

Alweer een Superleuke actie, ik hop van de een naar de ander. Gun mijn dochter van 14 dit lekkere shoptegoed

Reply
Pati 10 december 2018 - 13:52

Wat een leuke winactie en het lijkt mij echt leuk om dit te winnen want je hebt kleren nooit teveel he😂 ik volg jullie op insta en heb jouwe laatste 3 fotos zeker geliket (als ni meer hihi😂) (@patistilinski)

Reply
Jolijn 10 december 2018 - 21:47

Leuke actie, ik maak graag kans!

Reply
kiki hasselton 11 december 2018 - 16:54

super leuk zo’n bloghop! Zo leer je ook andere kennen

Reply
Gea 15 december 2018 - 19:04

Leuk👍 Ik doe ook mee!

Reply
Alice 24 december 2018 - 00:22

Hoi, wat een enorm leuke winactie. Ik zou het zo erg leuk vinden om een cadeaubon te winnen (wie nou niet!?) ik heb de site net bekeken en ze hebben zulke leuke dingen dus ik zou het enoorm leuk vinden als ik zou winnen. Ik wens iedereen heel veel succes en prettige feestdagen! 🙊❣️ Ik heb alle stappen gevolgd. Ik volg je ook op mijn Instagram en heb je ook op mijn story gezet. Mijn Instagram account is @netflixslimes_

Reply