Ciaté Velvet Manicure Set | Scarlet Mitten

Ciate Velvet Manicure Nailpolish 4

Ciate Velvet Manicure Set

Onlangs kreeg ik van de Beautykoffer dit leuke Ciaté Velvet Manicure Setje (Scarlet Mitten) toegestuurd. Vandaag heb ik voor jullie de review, en later deze week volgt nog een artikel met de swatches en misschien nog een nail art. Na het zien van de verpakking was ik wel heel nieuwsgierig geworden naar dit product. De nagels een kleur geven en versieren is voor mij niets nieuws. Maar om je nagel te voorzien van eens soort dons vachtje, dat is voor mij helemaal nieuw.

Verpakking en prijs

Ciate Velvet Manicure Verpakking

De Ciaté Velvet Manicure is verpakt in een mooi doosje. In het doosje zit de nagellak, een kwastje en de poeder. Dit alles voor een prijs van €23,95. De doos straalt verleiding uit door de combinatie van de lippen met nagels. Let er wel goed op dat dit product alleen voor de nagels is en dus NIET voor de lippen. De set die ik ontvangen heb is de Velvet Scarlet Mitten.

Ciaté Paint Pot | de nagellak

Ciate Velvet Manicure Nailpolish 4

Ciate Velvet Manicure Nailpolish 2

Ciaté versiert haar potjes nagellak altijd met een strikje, een leuk detail, dit maakt het helemaal af. In het potje zit 13.5 ml nagellak en de kleur van de nagellak is PP017 – Boudoir. Een swatch van deze kleur volgt deze week in een artikel, maar de kleur is wel rood-rood. Hoe het op de nagels uitpakt moet ik nog zien, maar de kleur spreekt mij wel heel erg aan. Lekker een zomers kleurtje! Los is de nagellak te koop rond de € 10,00.

Crushed Velvet Powder | de poeder

Ciate Velvet Manicure Powder

Ciate Velvet Manicure Powder 1

Het aanbrengen van de poeder is voor mij nog een mysterie. Het buisje bevat 8.5 g poeder, deze poeder breng je aan door de nagel te besprenkelen. Zie het als peper op een gebakken ei. Om dit mooi aan te brengen op een nagel die net gelakt is en nog nat, dat lijkt me een heel karwei. Of dat ook zo is horen jullie nog van mij.

Little Black Brush | het kwastje

Ciate Velvet Manicure Kwastje

De bedoeling van dit kwastje is om de poeder geleidelijk over de nagel te verspreiden voor een mooi resultaat. Ik weet niet hoe dik de laag poeder moet zijn, en of je de laag lak (nat) hiermee wel intact houdt. Ook dit zullen jullie in een volgend artikel lezen.
Ciate Velvet Manicure Set 1Hou mijn blog in de gaten als jullie benieuwd zijn naar een swatch van deze lak en mijn mening van dit product.

Afsluiting BLOG

 

 

Wat vinden jullie van dit setje ?  Wat is jullie favoriete kleur nagellak ?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Ciaté Velvet Manicure Set | Scarlet Mitten

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Ciaté Velvet Manicure Set | Scarlet Mitten

  Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat!

 2. Tatiana's Blog | Ciaté Velvet Manicure Set | Scarlet Mitten

  Het setje ziet er leuk uit. Ik ben benieuwd naar de swatch en eventuele nail art.

 3. Tatiana's Blog | Ciaté Velvet Manicure Set | Scarlet Mitten

  Ik vind het er erg mooi uitzien;)

 4. Tatiana's Blog | Ciaté Velvet Manicure Set | Scarlet Mitten

  Leuk setje, ik had toen een groen setje maat daar zaten ook glitters bij!

 5. Tatiana's Blog | Ciaté Velvet Manicure Set | Scarlet Mitten

  Nog gefeliciteerd! En ben benieuwd naar het resultaat!

 6. Tatiana's Blog | Ciaté Velvet Manicure Set | Scarlet Mitten

  Leuk setje, ben benieuwd! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *