Collistar Infinito Black Waterproof Mascara

by Tatiana

Een terugkerend onderwerp op Blog & Beauty is mascara, want ik ben eeuwig op zoek naar de perfecte mascara. En hoewel ik erover blijf schrijven wil niet zeggen dat ik tijdens mijn zoektocht nog geen mascara heb gevonden die aan al mijn wensen voldoet. Want er zijn er genoeg, maar ik blijf zoeken! Vandaag test ik de Collistar Infinito mascara.

SASS

Mijn eeuwige zoektocht naar de perfecte mascara

Inner beauty is great, but a little mascara never hurts!

Collistar

Collistar

Als je voor de gein op je browser blogenbeauty mascara intypt, dan zie je heel veel voorbij komen. Dat is mijn eeuwige zoektocht naar de perfecte mascara. En inmiddels heb ik best wel al wat favorieten ontdekt. Maar ook die wil ik graag overtreffen.

◊ RIMMEL LONDON WONDER’FULLY REAL MASCARA

UTSUKUSY MASCARA EYE LASH MASK

◊ MANHATTAN SUPREME LASH FRESH VOLUME MASCARA

 

SASS

Collistar Infinito Black Waterproof Mascara

A good mascara is my magic wand!  Collistar

Collistar

De Infinito Black Waterproof Mascara is de best verkochte Collistar mascara die precies doet wat het zegt. Het is de kostbare Shellac (vergelijk het met een speciale natuurlijke hars) dat zorgt voor een uiterst flexibel filmlaagje dat ertoe bijdraagt dat de wimpers gelift en voller worden. Maar wat beloofd deze mascara dan precies?

PERFECTE SEPERATIE: Een hoge precisie mascara met ingebouwde kam applicator die de wimpers perfect separeert.

VOLUME: Het borsteltje met zachte elastomeren maakt de wimpers voller en houdt deze vrij van klontjes.

KRUL: Vanaf het eerste laagje ontstaat een prachtige krul en zijn de wimpers bedekt met een diepzwarte kleur en bijzonder glossy effect.

Dat beloofd een prachtig resultaat met verbluffend verleidelijke wimpers als nooit tevoren. Dat moet ik natuurlijk proberen, want dat is alles waar ik naar op zoek ben. En wat helemaal fijn is, is dat de mascara ook nog waterproof is. Normaal gesproken vind ik dat niet zo heel erg belangrijk. Maar in de zomer vind ik het altijd wel handig om een waterproof mascara te gebruiken. Helemaal met mijn dochtertje, die echt een waterrat is, zoek je dan toch vaker het water op. En ik draag in de zomer minder make-up, maar wel altijd mascara.

SASS

Het resultaat op mijn wimpers

My game face includes mascara!  

Collistar Collistar

Natuurlijk willen we ook resultaat zien. Daarom heb ik voor jullie een fotocollage gemaakt met foto’s waar ik de mascara draag. Normaal gesproken maak ik ook even vooraf foto’s van mijn wimpers dat ik nog geen mascara draag. Dat heb ik dit keer niet gedaan. Maar het resultaat zegt denk ik wel genoeg. Collistar Infinito Black Waterproof Mascara verdient van mij zeker een pluim.

Ik vind het resultaat echt geweldig, met deze mascara zet ik er weer 1 op de lijst met favorieten. De wimpers worden mooi gescheiden en klonten niet, mijn wimpers lijken vele malen langer. Het blijft ook goed zitten en doordat de mascara waterproof is, moet je voor het afhalen wel een speciale oogmake-up remover gebruiken. Ik raad hem echt aan, als je op zoek bent naar een mascara die waterproof is, en die je wimpers kleur en volume geven.

SASS

Waar te koop voor welke prijs? 

 Lash out!  

Collistar Collistar Collistar

De mascara is normaal verkrijgbaar voor € 24,95 en is nu in de aanbieding bij ParfumCenter voor € 19,95. Je krijgt dan niet alleen de Collistar Infinito Mascara Black, maar ook de kajal pencil en dit prachtige tasje.

Wat vind jij van het merk Collistar?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

11 comments

Laura / fitfunfab.nl 11 juni 2018 - 10:16

Wat een mooie! ik ben zelf nooit zo’n merkentrouw bij make-up en al helemaal niet bij mascara… ik kies steeds een andere eigenlijk 🙂

Reply
charlotte 11 juni 2018 - 11:00

Wat een mooie en goed betaalbaar voor een goede mascara

Reply
Dhini 11 juni 2018 - 13:04

Wat mooi resultaat. Love waterproof mascara en leuk dat tasje erbij

Reply
Nicole Orriëns 11 juni 2018 - 13:37

Ik ken het merk niet, maar het ziet er mooi uit vind ik. Top dat het in de aanbieding was.

Reply
Kelly 11 juni 2018 - 18:13

Hij klinkt heel fijn!

Reply
Mieke | mieksmind 11 juni 2018 - 19:16

Collistar ken ik wel, mooie deal ook het tasje en de eyeliner erbij voor die prijs.

Reply
Zineb 12 juni 2018 - 09:56

Ik ga ‘m halen!! Ik heb meestal een ysl of Maybelline.

Reply
Yara 12 juni 2018 - 11:59

Dat fijne borsteltje van de mascara lijkt mij heel fijn!
Liefs,
Yara

Reply
esther 12 juni 2018 - 21:23

Ik kocht het vroeger wel vaker, mooi merk. Op zich ook prima nu de prijs!

Reply
Coco 12 juni 2018 - 22:36

Wat een mooie wenkbrauwen heb je! Ben ik stiekem heel jaloers op hoor!

Reply
Macblogster.nl 13 juni 2018 - 13:24

Ik houd van een goede mascara waar je ogen niet snel van prikken aan het einde van dag. Ik ben gek op die van Lancome. Van Collistar heb ik nog nooit make-up gekocht al moet ik zeggen dat ik hun browser al een tijdje in mijn achterhoofd heb nadat ik het zag in de winkel.

Reply