Tatiana's Blog | COLLOSEUM Knitted Dress

Het is echt voor het eerst dit jaar dat ik begin met kleuren te dragen. Of rokjes en jurkjes als het geen zomer meer is. De Colloseum Knitted Dress die ik jullie vandaag laat zien is grotendeels wel de kleur zwart. Alleen ik ben gewoon onwijs dol op dit jurkje. Dit jaar heb ik echt iets met de herfst, ik vind haar bijzonder. Er is iets waardoor ik mijzelf toelaat om meer kleur te dragen voor dit seizoen. En ik vind het geweldig om met kleuren te spelen.

 

Clothes aren’t going to change the world, the women who wear them will

 

━━━━ Anne Klein ━━━━

 

Tatiana's Blog | COLLOSEUM Knitted DressTatiana's Blog | COLLOSEUM Knitted Dress

 

Mijn kledingkast ziet er nu veelzijdig uit. Je vind er rokjes, jurkjes, jeans, pantalons, blousjes, truien en tops. Steeds meer kleuren en printjes vind je terug in mijn kledingkast. Als het op fashion aankomt kan je zoveel kanten op in de herfst. Mijn favoriete herfstkleuren zijn rood en geel. Mijn favoriete kledingstuk is de oversized trui of de gebreide jurkjes, maar wat ik ook erg leuk vind zijn de playsuits.

Een outfitje dat ik deze herfst al een aantal keren heb gedragen is dit outfitje. Het is echt een favoriet van mij. Mijn biker jacket met een gebreid jurkje en mijn overknees. Eerder zou ik dit nooit zo gedragen hebben omdat ik daar altijd veel te onzeker voor was. Toevallig is dit dan wel weer veel richting zwart, maar ik vind het net even anders. Bij het zwart wat ik eerder altijd droeg leek het alsof ik eeuwig in de rouw zat, zwarte laarzen, zwarte broek, zwarte trui en een zwarte jas.

Tatiana's Blog | COLLOSEUM Knitted Dress

De foto’s hierboven zijn genomen in Duitsland. Dat is een plekje waar ook veel van mijn kleding vandaan komt. Ik kan hier altijd heel goed shoppen, en zoek bepaalde winkeltjes altijd op om te kijken wat er in de collectie zit. Één van die winkeltjes is COLLOSEUM, waar ook mijn jurkje wegkomt. Maar dit is echt zo’n gaaf winkeltje, ken jij het? Ik heb online een aantal musthaves geselecteerd.

COLLOSEUM OUTFIT INSPIRATIE

Hier hebben ze vaak zoveel leuke dingetjes voor mijn fashionista-hartje. En ook heel divers, van basics tot ongewone It-pieces!

De collecties van Colloseum zijn geïnspireerd door de urban street-stijlen en de internationale mode tegen aantrekkelijke prijzen. Door de mix van modieuze basics en trendy trends is er een ruime keuze voor de modebewuste jonge vrouwen. Schoenen, sieraden en accessoires maken het assortiment compleet en veranderen elke outfit in een individuele fashion statement.

Colloseum Jurk Karly Colloseum Jurk Lena Colloseum Jurk Joyce
Colloseum Romper Fiona

 

━━━━ ♡ ━━━━

Wat is jouw favoriete kledingstuk voor dit seizoen!

Tatiana's Blog | COLLOSEUM Knitted Dress

 Kent jouw fashionista-hartje Colloseum? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | COLLOSEUM Knitted Dress

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | COLLOSEUM Knitted Dress

  Dat middelste gebreide jurkje is zo schattig!

 2. Tatiana's Blog | COLLOSEUM Knitted Dress

  Ik kende het nog helemaal niet, maar wat is het een gaaf jurkje! Ook heel leuk met het leren jasje en de hoge laarzen!!

 3. Tatiana's Blog | COLLOSEUM Knitted Dress

  Oh omg ik vind die jurk je zo leuk staan

 4. Tatiana's Blog | COLLOSEUM Knitted Dress

  Wat een leuke outfit! Ik heb niet echt een favoriet kledingstuk. Meestal draag ik gewoon een truitje met een spijkerbroek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *