Colours Make-up lijn van Utsukusy

Tatiana's Blog | Colours Make-up lijn van Utsukusy

Nieuw in het assortiment van Utsukusy is de Colours make-up lijn. Hiervan mocht ik een aantal producten reviewen, en vandaag laat ik jullie hier een deel van zien.

Utsukusy Nagellak Rood en Roze 1
Zoals we inmiddels weten, en gewend zijn van Utsukusy is ook de make-up lijn dierproefvrij, de make up bevat geen parabenen of minerale olie en is hypoallergeen en dermatologisch getest. De make-up lijn van Utsukusy bestaat uit een aantal producten:

♥ matte lipstick in de kleuren roze en rood

♥ verzorgende lipgloss in de kleuren roze en rood

♥ nagellak in de kleuren roze en rood

♥ wimper serum

♥ mascara en wimper masker in 1

♥ make-up primer

♥ miracle instant tensor flash

♥ BB-cream

♥ CC-cream

Toen ik hoorde dat Utsukusy een make-up lijn in het assortiment kreeg werd ik razend enthousiast. Toen ik de producten binnen kreeg om te testen werd ik werkelijk waar helemaal wild. Ik was al zo te spreken over eigenlijk alle producten van Utsukusy, daar ontbrak eigenlijk alleen nog make-up aan. En nu is dat er ook. Alles wat mijn hartje begeert. Maar ja, ook deze producten krijgen een kijkje onder de loep en een eerlijke review. Lieve woordjes deel ik niet zomaar uit, die moeten echt verdiend worden.

De producten die ik jullie vandaag wil laten zien zijn de lipstick en de nagellak. Normaal gesproken zou ik deze producten verdelen over een lipstick- en nagellakreview, maar vandaag doe ik dat eens samen in 1 artikel.

Ik begin de review van vandaag met de nagellak in de rode en roze kleur en eindig het artikel met de lippenstift. Hierbij laat ik foto’s zien van alle 4 producten in 1 look en in 1 oogopslag. En het was best lastig om mooie foto’s te maken van 2 kleuren nagellak en 2 kleuren lippenstift op 1 afbeelding.

Nagellak Rood & Nagellak Roze

Utsukusy Nagellak Rood en Roze 2

Ik hou van mooie en verzorgde nagels. Maar heel eerlijk, tot voor kort stond ik er nooit bij stil wat er allemaal in mijn make up zit. In het wereldje van de bloggers merk ik dat er steeds kritischer wordt gekeken naar cosmetica, waarvan nagellak eigenlijk een ondergeschoven kindje is in dat opzicht. Daarom wil ik in naam van Utsukusy deze ingrediënten onder de loep nemen.

Iedereen weet van de chemische stoffen die er in nagellak zitten. Het is nou eenmaal niet goed, en voor gezondheids- en milieuoverwegingen kun je ook hier op letten welke nagellak je koopt. Er bestaan nagellak waar dit chemisch goedje niet in verwerkt is.

Zo heb je 3- free, 4-free en 5-free. De nagellak van Utsukusy is 5-free, dit houdt in dat 5 van deze chemische bestanddelen niet zijn verwerkt in de nagellak. Formaldehyde, tolueen, dibutyl DBP, formaldehyde hars of kamfer zul je hier niet in aantreffen. Dat zorgt voor mooi gelakte, maar gezonde nagels.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITOCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ADIPIC ACID/NEAPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, PHTALIC NHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, N-BUTYL ALCOHOL, SILICA, BENZOPHENONE-1, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, POLYVINYL BUTYRAL, (+/- C1 15850, CI15880M CI19140, CI42090, CI47005, CI77007, CI 74160, CI74260, CI77163, CI77266(NANO), CI77491, CI77510, CI77891, MICA)

˜ Ingrediëntenlijst ˜

De nagellak is voor € 10,50 verkrijgbaar in de webshop, om dit product te bekijken klik hier voor rood, en hier voor roze.

Op de foto heb ik 1 laag van de rode en de roze nagellak aangebracht op de nagels, en dit gaf een vrijwel dekkend effect. Je zou nog een 2e laag kunnen aanbrengen voor een intensere kleur, maar nodig is het niet. De lak brengt fijn aan, is niet stroperig en het kwastje waaiert lekker uit over de nagel zodra je hier een beetje druk op legt. De nagellak zelf heeft een glanzende finish, maar voor extra glans zou je een topcoat aan kunnen brengen. Voor de houdbaarheid hoef je dit zeker niet te doen, want de nagellak blijft lang zitten.

De rode kleur nagellak heeft een beetje een oranje ondertoon en de donker roze kleur nagellak heeft een rode ondertoon. Dat kunnen jullie terug zien in de foto’s hieronder.

Utsukusy Nagellak RoodPSX_20160701_095527PSX_20160701_104745Utsukusy Nagellak Roze 2PSX_20160701_095345PSX_20160701_104513

Lippenstift Rood & Lippenstift Roze

De Utsukusy Colours lipstick in rode en roze kleur hebben een luchtige formule. De lippenstift voelt niet vettig aan en is goed voor verzorgde lippen. Zowel de rode als roze lippenstift is een uitstekende basis, voor een matte look, een satijnen look of een glanzende look. Hiervoor kun je de lippenstift combineren met Utsukusy lipgloss. Hydrateert de lippen, bevat vitamine E, rozenbottel en aloë vera. De cosmetica van Utsukusy bevat geen parabenen, is hypoallergeen, dierproefvrij en dermatologisch getest.

CEPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED POLYISOBUTHENE, TRIISONONANOIN, OZOKERITE, CERA MOCROCRISTALLINA, C12-13 ALKYL LACTATE, TRIETHYLHEXANOIN, GLYCERYL DILAURATE, DIETHYLHEXYL SUCCINATE, NEOPENTYL GLYCOL, DICAPRYLATE/DICAPRATE, OCTYLDODECYL, RICINOLEATE, PHENYL TRIMETHICONE, SYNTHETIC WAX, POLYETHYLENEN, ISODECYL NEOPENTANOATE, SILICA, PARFUM, BHT, CI 15850, CI 19140, C177891.

˜ Ingrediëntenlijst ˜

De lippenstift is online verkrijgbaar voor € 15,75. Voor de rode kleur verwijs ik je door naar deze pagina, en voor de roze kleur naar deze pagina.

De lippenstift smeert erg lekker op de lippen, ik zou haast zeggen als boter. Tijdens het aanbrengen merk je  de perfecte kleurverdeling en ook niet geheel onbelangrijk, de lippenstift heeft een lange houdbaarheid op de lippen. Ik vind beide kleuren echt prachtig. De lippenstift en de nagellak matchen mooi met elkaar, al zie je bij de roze kleur iets meer verschil. De lippenstift is echt roze roze, en de nagellak iets meer aan de rodere kant. Maar het resultaat is prachtig. Zie de foto’s hieronder!

Utusukusy Lippenstift Rood en Roze 5Utusukusy Lippenstift Rood en Roze 1Utusukusy Lippenstift Rood en Roze 4Utusukusy Lippenstift Rood en Roze 6PSX_20160628_192635PSX_20160628_192542res_1467147569955

Ik ben heel erg blij dat ik deze producten mocht testen. Helemaal nu ik er (dankzij een collega-blogger) ook iets bewuster op ben gaan letten of iets dierproefvrij is. Ik geef heel eerlijk toe dat niet mijn hele make-up stash dierproefvrij is, en ik dit voorlopig ook nog niet op de planning heb staan. Maar ik vind het wel iets om in de toekomst iets meer op te gaan letten

Afsluiting naam Modern

Ken jij de make-up lijn van Utsukusy?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Colours Make-up lijn van Utsukusy

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

9 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Colours Make-up lijn van Utsukusy

  Staat je echt super! En leuk dat je laat zien hoe de dekking is met één laagje!

 2. Tatiana's Blog | Colours Make-up lijn van Utsukusy

  Wat een prachtige kleuren! En een laagje, top! Ik zat gisteren nog te klungelen met een nagellak, hoe meer laagjes, hoe lelijker het er uit ziet bij mij…
  Het kan dus wel, zonder al die chemische troep erin. Begrijp niet dat niet alle merken dat hebben. Want het resultaat is zo goed.

 3. Tatiana's Blog | Colours Make-up lijn van Utsukusy

  Leuk om te zien! Mooie kleurtjes.
  Utsukusy is een super fijn merk, hè?!
  Het blijft een verwenmomentje om ermee te douchen of in te smeren.

 4. Tatiana's Blog | Colours Make-up lijn van Utsukusy

  Wat een leuke review zo met alle kleuren bij elkaar. Ik heb hetzelfde als jij, door het maken en invullen van de dierproefvrij tag ben ik bewuster geworden van wat ik koop. Mijn stash is ook niet dierproefvrij, maar ben wel stellig van plan geen producten meer te kopen die niet dierproefvrij zijn. (Mocht je interesse hebben, neem de tag dan gerust over!) Utsukusy voldoet in ieder geval 🙂 Vind vooral de lipstick er heel mooi uitzien!

 5. Tatiana's Blog | Colours Make-up lijn van Utsukusy

  Prachtige kleuren zeg! Ze staan ook super mooi bij je. Leuk ook die lipstick zo…hihi.

 6. Tatiana's Blog | Colours Make-up lijn van Utsukusy

  Ik vind die roze nagellak wel heel erg leuk! Ik ken de lijn trouwens niet

 7. Tatiana's Blog | Colours Make-up lijn van Utsukusy

  Wat heb je de lipsticks en lakjes leuk in beeld gebracht! Vind het roze lakje erg mooi, girly!

 8. Tatiana's Blog | Colours Make-up lijn van Utsukusy

  Wat staan die kleuren je prachtig zeg! Leuk en creatief bedacht die lippen zo. Mooie en uitgebreide review!

 9. Tatiana's Blog | Colours Make-up lijn van Utsukusy

  Topper! hihi 🙂 Hele leuke producten, ik moet de lakjes nog gaan testen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *