ConfidenceForAll

Een tijdje geleden heb ik een aantal tops toegestuurd gekregen van ConfidenceForAll. Deze tops zijn speciaal gemaakt om zweetplekken in onze kleding te voorkomen. Waarschijnlijk hebben we dat allemaal wel eens gehad. Zo’n moment waarop je lekker bezig bent en ineens merk je op dat je een natte zweetplek onder je oksel hebt. En als jij het opmerkt, doen anderen dat ook! Zou het niet top zijn als je dit soort situaties kunt voorkomen? Lees mee!

 

Tatiana's Blog | Anti zweet t-shirt van Confidence for All

ConfidenceFor  All

In 2017 is ConfidenceForAll opgericht door Edwin. Begonnen met drie verschillende anti zweet topjes en anti zweet ondergoed voor heren en dames. En nu is de collectie al uitgebreid. Dat komt omdat er wordt geluisterd naar de wensen van de klant.

Hoe werken de anti-zweet T-shirts of anti-zweet topjes met okselpads? De pads zijn onzichtbaar en comfortabel. Het zweet wordt opgevangen in de pad onder de oksel en omdat het shirt is behandeld met zilverionen worden de bacteriën geneutraliseerd die de geur veroorzaken.

Welke dames anti-zweet shirts zijn er, en wat is er nog meer verkrijgbaar? Hieronder laat ik jullie een 3-tal tops zien die er voor dames zijn, namelijk de College Top, de Teen Top en de DryDress Top. Naast deze 3 tops bestaat de dames collectie nog uit ondershirts, en slips. Bij het shirt kun je een keuze maken voor een lange of korte mouw, en de kleuren wit, beige of zwart. En voor de heren bestaat de collectie uit een shirt met V-hals, een diepe V-hals, een shirt met ronde hals en een boxershort.

Nu zal ik jullie iets meer vertellen en laten zien over de tops die ik heb mogen proberen.

 
 

 

Lees ook het artikel:

Puberzweet! Wat doe je ertegen? 

 

 

DryDressTop

De DryDress top leek mij heel interessant omdat de naam het eigenlijk al zegt. Je houd je jurk droog. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen, of zakelijke etentjes, blogger events noem het maar op. Als je lang tafelt en je merkt dat je begint te zweten, dan voel je je al niet op je gemak. Als dit ook nog eens te zien is, of erger nog iedereen kan het ruiken, dat maakt het helemaal gênant. Ik heb bijvoorbeeld best wel veel kleding dat is gemaakt van Viscose. En van dat bepaald stofje kan ik soms een beetje gaan zweten. Ik heb nu een tijdje de DryDress top gebruikt en merk echt dat deze helpt. De top helpt zelfs zo goed dat ik deze ook meeneem op mijn volgende vakantie naar Tsjechië. Wie mij een beetje kent, weet dat ik ontzettend graag wandel. Tijdens de vakantie maak ik het liefst zoveel mogelijk kilometers door de natuur, door berg en dal. Hoe avontuurlijker, hoe spannender! Maar zelfs tijdens zo’n activiteit wil ik er toch ook wel een beetje leuk uitzien. En laat ik nou net het perfecte outfitje gevonden hebben, die toevallig van Viscose is. Alleen is dat voor mij nu geen probleem, zelfs niet als ik met zweet op mijn voorhoofd de natuur moet trotseren. Met de DryDress top ben ik er helemaal klaar voor. De top draagt lekker luchtig door het dun laagje nylon, want deze bestaat niet eens uit zoveel stof. Je draagt deze gewoon over je gewone bh, en sluit hem aan de voorkant met een haakje. Het meeste stof zit bij de oksel, waar ook het probleem van zweten ligt.

ConfidenceForAll

ConfidenceForAll 

College Top

Alle anti zweet tops zijn gemaakt voor actieve vrouwen. Maar ook zeker als je minder actief bent, maar wel zweet is dit een uitkomst. De college top is gemaakt van mesh, een elastische en luchtige stof, die naadloos aansluit op het lichaam. Wil je er stijlvol uitzien tijdens de actieve momenten dan is dit zeker een top voor jou. Ik heb wel eens van die momenten dat ik heel gehaast naar de trein moet lopen, en dat ik juist op zo’n moment door mijn enkel zak. Het angst zweet breekt me uit, en het is maar een moment, maar toch. In sommige kleding is dit snel te zien, en verdwijnt het soms niet of heel langzaam. Met deze top trek ik gerust een strakke witte blouse aan, zonder angst. Deze top geeft mij het vertrouwen om de hele dag actief bezig te kunnen zijn. 

 

ConfidenceForAll

ConfidenceForAll

 

Teen Top

En dan is er nog de Teen Top. Zweten is een veelvoorkomend probleem bij pubers. Dit kan een bron van schaamte en sociale angst zijn. Niemand wil zweten, en toch gebeurt het. Zeker tijdens de pubertijd vinden er belangrijke veranderingen plaats in het lichaam. Dit zijn niet altijd veranderingen waar we blij mee zijn. Hoe fijn is het dan als je je dochter wat zelfvertrouwen mee kunt geven met het dragen van een anti zweet top. Op de foto draag ik de top even, maar mijn dochter heeft hem geprobeerd tijdens het shoppen, maar ook tijdens de doorstroomtoets waarbij haar stress level toch wel hoog lag. En deze dagen is zij goed doorgekomen, met zelfvertrouwen. Soms is een goed werkende deodorant op spannende momenten zoals dit net niet genoeg, en dan helpt het om ook een anti-zweet T-shirt of anti-zweet topje met okselpads te dragen. 

ConfidenceForAll

 

Mijn mening

En als ik nu mijn mening moet geven over de tops, dan is denk ik wel al duidelijk dat ik er heel blij mee ben. Regelmatig draag ik 1 van de tops, wanneer de gelegenheid zich voordoet. Maar zoals ik eerder in dit artikel al schreef ga ik deze tops ook zeker tijdens mijn vakantie gebruiken. Mocht jij een drukke baan hebben, bijvoorbeeld in de horeca en natuurlijk nog zoveel andere beroepen. Dit kan ook een stressvol beroep zijn, wat dacht je van een advocaat. Ik noem maar wat. Voor iedereen die met zelfvertrouwen de dag door wil komen en er stijlvol uit wil zien raad ik een anti-zweet shirt of top aan van ConfidenceForAll.

Wil jij ook graag een van deze tops, dan kun je ze shoppen op de website van ConfidenceForAll, en ik heb heel binnenkort nog iets heel leuks, want dan mag ik via mijn Instagram account , tatianasblog.nl een top naar keuze weggeven. Hou mijn Instagram dus zeker even goed in de gaten.

College top – € 22,95

DryDress top – € 25,95

Teens top –  € 25,95

 

 

Tatiana's Blog | Anti zweet t-shirt van Confidence for All

 

Ik durf nu alles te dragen, wil jij dat ook?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Anti zweet t-shirt van Confidence for All

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *