Coolgift X-mas Cadeau Tip

Het aftellen is nu echt begonnen, het is bijna Kerst. Het is mij gelukt om voor iedereen het ideale cadeautje te vinden voor onder de boom.  Over een aantal dagen zie ik allemaal blije gezichtjes. Ik heb de cadeaus voor een gedeelte online besteld bij Coolgift. En de cadeaus die ik jullie vandaag laat zien heb ik van een hele leuke webshop, boordevol met originele en trendy spulletjes. Kijken jullie mee!?


The greatest gifts are not wrapped in paper but in love!

━━━━  ♡  ━━━━

Bij de webshop van Coolgift heb ik voor 2 producten gekozen die bestemd zijn als cadeau voor haar. Ik vind het altijd leuk om een beetje unieke cadeaus uit te zoeken, en niet de standaard cadeaus die elk jaar weer onder de boom verschijnen. Zo zijn de cadeaus die ik vandaag heb uitgezocht voor iemand die met Kerst ook nog jarig is, net als ik.


COOLGIFT LETTERBORD 
Coolgift X-mas Cadeau Tip

Je kent het misschien nog wel uit klassieke films, het vintage letterbord waar bijvoorbeeld het menu van een Amerikaans wegrestaurant op prijkte. En ook in scholen en kantoren werden deze informatieborden vroeger veel gebruikt. Als trendy design item zijn ze de laatste tijd echter weer aan een opmars bezig. Zo koppel je nu het nuttige aan het aangename met zowel een leuk decoratiestuk als een mooi geheugensteuntje. Met de 286 witte letters, cijfers en tekens vorm je doe-lijstjes, inspirerende quotes en belangrijke agendapunten. En uiteraard kan je de karakters eindeloos weer herschikken tot nieuwe berichten.

May your home be filled with joy!

Rond de kerst ziet alles er extra gezellig uit. Alles is versierd met lichtjes, kaarsjes, kerstballen en alles wat er eigenlijk bij hoort. Dit letterbord mag daarbij niet ontbreken, het is leuk het hele jaar door. Maar voor de kerst vind ik dit net even wat warmer aandoen dan een lightbox. De lightbox staat denk ik wel op het verlanglijstje van elke vrouw, maar met dit letterbord kun je ook de leukste teksten en quotes achterlaten. Ik heb gekozen voor de kleine variant, met een houten lijst en een zwarte binnenkant. Ook erg leuk als decoratie op tafel met het Kerst menu er in.


COOLGIFT RUDOLPH MOK

Coolgift X-mas Cadeau Tip

Coolgift X-mas Cadeau Tip

Waar denken we aan bij winterse gezelligheid? Knus aan het raam zitten terwijl de sneeuw naar beneden dwarrelt? Of genieten van een warm drankje in een hand- en hartverwarmende mok? Met dit holle rendierhoofdje geniet de beker nu zelfs zichtbaar mee. Geef Rudolph iets warms te drinken en zijn zwarte neus wordt na 10 seconden rood. Glühwein, warme chocolademelk, koffie of thee, dit roodneuzig rendier is er altijd blij mee. 

Rudolph the red nosed reindeer!

Voor een tijdje terug heb ik een unicorn mok besteld, deze viel bij iedereen enorm in de smaak. “Oh ik wil ook zo één” waren de reacties die ik kreeg. Tijdens de donkere en koude dagen drink ik graag een warm drankje uit een vrolijke mok. Lekker bij de lichtjes van de kerstboom en een gezellig muziekje op de achtergrond. Mijn zusje is net als ik zo’n kerstliefhebber, daarom heb ik gekozen voor deze super schattige Rudolph mok. Ook heeft dit cadeautje een beetje een achterliggende gedachte, een beetje nostalgie. Vroeger toen wij nog op de basisschool zaten kregen wij 9 van de 10 keer een kerstmok als cadeau op onze kinderfeestjes. Het was dat of kerstsokken of een kerstkaars. BORING! Toen vonden wij dat helemaal niet zo leuk! Deze mok is zo leuk, ik weet zeker dat daar uit gedronken wordt.

Ben jij geslaagd met het vinden van de perfecte cadeaus voor onder de boom? Wat staat er op jouw verlanglijstje, en wat juist helemaal niet? Ben je nog op zoek naar leuke gadgets, en originele cadeaus, neem dan zeker even een kijkje op de site van Coolgift. Je vind hier allerlei cadeaus voor hem en haar.

Coolgift X-mas Cadeau Tip
KOOP HIER: Vilt Letterbord (Houten Kader) 25×25 zwart € 24,95

Coolgift X-mas Cadeau Tip
KOOP HIER: Rudolph Mok € 16,95

Tatiana's Blog | Coolgift X-mas Cadeau Tip!

Ben jij helemaal klaar voor de feestdagen? 


Ik zou het erg leuk vinden om hier onder je berichtje te lezen!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Tatiana's Blog | Coolgift X-mas Cadeau Tip!

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Coolgift X-mas Cadeau Tip!

    Haha, ik vond die mok sowieso al super tof, maar nu lees ik dat hij een rood neusje krijgt wanneer hij iets warms te drinken krijgt. Wat origineel;-)

  2. Tatiana's Blog | Coolgift X-mas Cadeau Tip!

    Ik vind die mok echt te schattig!

  3. Tatiana's Blog | Coolgift X-mas Cadeau Tip!

    Dat letterbord is echt leuk! Ik heb hem ook staan moet alleen keertje nieuwe tekst erop doen hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *