Tatiana's Blog | COTM | Terugblik 2e editie

Goedemorgen beauties! In het artikel dat gisteren verscheen konden jullie de laatste COTM van het 2e jaar zien. 

12 COTM creatiesDe Challenge Of The Month heeft er nu al twee jaar op zitten en is bedacht door Cindy van Brilliant Nails. In de COTM was het de bedoeling dat een aantal meiden met passie voor nailart een vriendschappelijke strijd aan zouden gaan. Niet voor prijzen, maar gewoon voor de eer van de mooiste nailart. Met dit plan van Cindy is iets heel leuks ontstaan. Zo gaat het niet alleen om de eer, maar leer je ook veel van elkaar en elkaars nail arts.

In het 2e jaar was dit de samenstelling van de COTM-meiden:

Bianca – Lots of Locks

Cindy – Brilliant Nails

Imke – Iontrend

Julia – CreativeNails4Fu

Linda – Ohmybeauty

Lonneke – Nail-Passion

Malinka – NailsByMalinka

Mandy – Nailgloss

Mirjam – Jewel Nails

Tamara – Nailfinity

Petra – HeelGewoonDagelijks

Tatiana – Blog & Beauty

Het groepje begon met 12 meiden en is geëindigd met 7 meiden. Er waren tijdens de COTM een aantal afvallers. Het ging niet helemaal vlekkeloos, er waren hier en daar wat strubbelingen, maar hè wat wil je met een groepje vrouwen bij elkaar. Ik hoop oprecht dat het 3e jaar een briljant jaar wordt, waarin de meiden weer met een frisse start een competitieve maar voor al vriendschappelijke strijd met elkaar aangaan. In ieder geval wil ik de meiden en vooral Cindy heel erg bedanken.

Hoe ontzettend leuk ik het ook vond om mee te doen en deel uit te maken van de COTM, ik doe het 3e jaar niet mee. Graag zou ik nog een jaar lang strijden met de meiden. Maar het schildersdoek waar ik op werk (mijn nagels dus), is wat dat betreft een onzekere zaak. Toen ik aan de Challenge begon hebben mijn nagels mij in de steek gelaten. Ik heb bijna alles geprobeerd om binnen korte tijd mijn nagels een flinke boost en lengte te geven, maar dit mislukte. Ik moest de Challenge van start gaan met niets minder dan, plaknagels. Als het tijd was voor een Challenge plakte ik snel de nagels weer op, mooi vond ik het niet, maar ik was al aangemeld en wilde dolgraag meedoen. Halverwege het jaar ben ik de Challenge gaan doen op acrylnagels. Toen ik me dit niet meer kon veroorloven heb ik mijn eigen nagels gesmeekt om mee te doen tot het einde van de Challenge, en dat is gelukt. Ik ben de Challenge geëindigd met mijn eigen natuurlijke nagels.

Nu even een terugblik op het afgelopen jaar!

COTM | Sponsor

Het bijzondere aan deze 2e editie van de COTM was natuurlijk dat wij een sponsor kregen. NailProduct heeft ons maandelijks voorzien van prachtige producten. Met deze producten konden wij elke maand, elk nieuw thema een mooie nail art neerzetten. Hier stond tegenover, dat het natuurlijk leuk was om de sponsor ook te vermelden bij onze creaties. Op die manier kreeg NailProduct ook de promotie die zij hiervoor verdienden. Wij konden promoten door middel van Social Media, hiervoor kregen wij allemaal een unieke code waarmee onze lezers 10% korting konden krijgen. Daar is dankbaar gebruik van gemaakt, dus ook jullie bedankt voor het bestellen bij NailProduct.

Nailproduct

Zo kregen wij voor de COTM onder andere deze producten toegestuurd:

♥ Nail Perfect Nail Art Paint

♥ Transfer Foil

♥ IBD Nail Laquer

♥ Astonishing Spa moisturizing lotion

♥ Nail Art Water Decals

♥ No Label Glitter Tube

♥ Dotting tool

♥ Seche witte nagellak

♥ Metallic Filigree Sticker

♥ Gelsponjes

♥ Penseel

Dat zijn heel veel mooie producten, maar NailProduct heeft nog veel en veel meer. Ben je nieuwsgierig, klik dan snel hier om naar de webshop te gaan. Ook wil ik natuurlijk NailProduct bedanken voor deze ontzettende leuke manier van samenwerken en de kans om kennis te maken van de producten uit de webshop.

COTM | Thema’s

Dit waren de thema’s, 1 jaar lang met 12 verschillende thema’s waarmee wij moesten werken om keer op keer onszelf en anderen te verbazen.

 1. Neon
 2. Fruit
 3. Dieren
 4. Borstkanker
 5. Handcreme
 6. Christmas
 7. Glitter
 8. Retro
 9. Black & White
 10. Fashion/Outfit
 11. Gradient
 12. Patroon

COTM | Poll

Zoals jullie weten, werkten wij elke maand met een poll. Waarin jullie je stem konden uitbrengen om te laten weten welke nail art jullie het mooiste vonden. Of misschien niet eens het mooiste, maar de beste match met het thema. Wat de motivatie van jou stem ook was, dit was het resultaat van de poll. Tijdens de challenge is er met de poll ook wel eens iets misgegaan, waardoor we niet 100% afkunnen gaan op deze cijfers. Maar het was ook een vriendschappelijke strijd.

 1. Neon – 20 stemmen: Tamara | Nailfinity
 2. Fruit – 16 stemmen: Tatiana | Blog & Beauty
 3. Dieren – 14 stemmen: Tamara | Nailfinity
 4. Borstkanker – 50 stemmen: Tamara | Nailfinity
 5. Food – 17 stemmen: Tamara | Nailfinity
 6. Christmas – 19 stemmen: Jewel Nails
 7. Glitter – 15 stemmen: Lonneke | Nail-passion
 8. Retro – 22 stemmen: Lonneke | Nail-passion
 9. Black & White – 27 stemmen: Tatiana | Blog & Beauty
 10. Fashion/Outfit – 9 stemmen (gedeelde plek): Cindy | Brilliant Nails, Tatiana | Blog & Beauty
 11. Gradient – 8 stemmen: Cindy | Brilliant Nails
 12. Patroon – stemmen nog niet geteld.

En als laatste wil ik afsluiten met mijn 12 inzendingen.

COTM 01 Neon

Fruit

COTM Animal

Borstkanker COTM

Tatiana-van-Blog-Beauty-1

COTM Christmas

De eerste COTM van het nieuwe jaar staat vast. Dit keer gebruiken alle meiden een nail art pen, die wij van @nailproduct.nl kregen. Kijk op mijn blog om alle nail arts te bekijken en je stem uit te brengen in de poll. #nailart #nailsoftheday #nailstagram #nails2inspire #nailpolish #nailporn #nailswag #cotm #challengeofthemonth #nailproduct #blogenbeauty #nailblogger

COTM Retro Nails Blog en Beauty

COTM black white Slider

Fashion Outfit COTM1

My Nails

 

Afsluiting naam Modern

Welk thema vond jij het mooiste?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

 HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | COTM | Terugblik 2e editie

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | COTM | Terugblik 2e editie

  Fashion /outfit vind ik het mooist!

 2. Tatiana's Blog | COTM | Terugblik 2e editie

  Leuk zo een terugblik! er zijn wat mooie dingen gecreëerd hoor

 3. Tatiana's Blog | COTM | Terugblik 2e editie

  Leuk die terugblik! Mooie nailarts heb je gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *