Tatiana's Blog | Cowboylaarzen

Als een echte shoeaholic heb ik nooit genoeg schoenen. Of laarzen, pumps, ballerina’s, sneakers, om het even. Alles wat ik aan mijn voeten draag heb ik het liefst in alle kleuren, en alle soorten. Maar cowboylaarzen, wie draagt ze tegenwoordig nog? Ik wel, tenminste als ze trendy zijn.

 

My room was clean … but then I had to match my outfit with my SHOES!

 

━━━━ ♡ ━━━━

 

TRENDY COWBOYLAARZEN

Zoals ik net al zei, cowboylaarzen, wie draagt ze nog. Is dat niet helemaal uit de tijd? Boots met studs zijn helemaal hot, en wat nou als je de studs toevoegt aan de cowboylaars, zou het dan een trendy item kunnen zijn? Ik vind van wel, en ik ben fan! Op Instagram hebben jullie ze al voorbij zien komen, maar vandaag staan ze centraal op mijn blog. Jullie zien hier mijn prachtige nieuwe cowboylaarzen van Sacha Shoes. De zwarte cowoylaars heeft prachtige embroidery en studs. Door deze trendy details kan ik de cowboylaarzen in verschillende stijlen matchen. Hieronder zien jullie 2 combinaties die ik al gedragen heb.

LOOK 1

Sacha Cowboylaarzen

Bij de eerste look draag ik een jeans, een leren jasje met een comfortabel truitje eronder. Deze look heeft de stoere vibe.

Sacha Cowboylaarzen

LOOK 2

Sacha Cowboylaarzen

De tweede look die ik draag is wat minder stoer, en zou je misschien bij een cowboylaars niet zo snel combineren. Toch vind ik deze look erg leuk, omdat het geel van het truitje terugkomt in de broidery van de laars. Ik heb ook een leather look rokje, die is iets korter dan de rok in deze look. En dat is net even wat stoerder dan deze rok met split.

Sacha Cowboylaarzen

Ik vind het zelf altijd heel erg mooi om dit soort laarzen te dragen met een jeans voor de stoere vibe, mijn voorkeur gaat dan ook uit naar de eerste look, de wat stoerdere en nonchalantere look. Deze Zwarte Cowboylaarzen kosten €179,99 en hebben een mooie hakhoogte van 6 cm.

━━━━ ♡ ━━━━

Volgende keer laat ik jullie nog meer laarsjes zien. Kijk intussen voor meer leuke schoenen & laarzen  in de webshop van Sacha Shoes. Heb jij al nieuwe schoenen geshopt voor de herfst of winter?

Tatiana's Blog | Cowboylaarzen

Wat voor laarsje draag jij het liefst? Voor welke kleur ga jij deze herfst? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Tatiana's Blog | Cowboylaarzen

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Cowboylaarzen

  Wat een ontzettende gave laarzen!! Leuk gecombineerd ook met de outfits.

 2. Tatiana's Blog | Cowboylaarzen

  Het staat je erg leuk ,dat heb je mooi gecombineerd
  Ik ben fan van jou
  Het is best lastig om te combineren ,maar met zulke mooie laarzen kan het haast niet mis gaan

 3. Tatiana's Blog | Cowboylaarzen

  Aw wat zijn ze stoer zeg! Ik vind dit heel erg goed bij jou passen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *