Creative Use of Technology

by Tatiana
Creative Use Of Technology

Deze keer een blog met originele en unieke woonacccessoires. Ik hou van verandering in huis en van een Scandinavische stijl. Deze stijl bestaat uit een witte basis, een mix van natuurlijke materialen, zoals hout, touw en leer, gecombineerd met houten vloeren en mooie designspullen. In samenwerking met Creative Use Of Technologie heb ik mijn interieur weer wat kunnen opvrolijken.  En de spulletjes die ik heb uitgekozen zijn ook nog eens heel leuk om weg te geven als cadeautje voor Sinterklaas of de Kerst.


Creative Use of Technology is een creatief bedrijf, dat wordt gerund door 3 ondernemers. Vanuit hun achtergronden in stedenbouw en architectuur kwamen zij in aanraking met 3D-printen en lasersnijden. Ze raakten enthousiast over de talloze mogelijkheden en toepassingen van deze technologieën en besloten hun krachten te bundelen en gezamenlijk een nieuwe weg in te slaan om hun creatieve ambities waar te maken. 

 

Dit resulteerde in mei 2012 in de oprichting van Creative Use of Technology: een creatief maakbedrijf met eigen ontwerpen en producten, maar ook een faciliterend platform voor creatievelingen, die van deze moderne technologieën gebruik willen maken. Continu ontdekken wij nieuwe toepassingen en mogelijkheden voor onze eigen producten en diensten.

 

Sinds de zomer van 2014 zijn we gevestigd in Brandpunt. Deze energieke, creatieve plek in het centrum van Breda is een combinatie van: SHOP, COFFEE, LASERLAB en EXPOSITION. Dit zorgt voor een bruisende mix van mensen die binnenkomen voor een expositie, de winkel of voor het drinken van een kop koffie in de espressobar.

 

━━━━  Creative Use of Technology  ━━━━

Hieronder laat ik jullie de goodies zien die ik heb gekozen. Maar in de webshop is nog veel meer verkrijgbaar, zoals: houten horloges, houten telefoonhoesjes, houten verlichting, houten sieraden, houten wanddecoratie en houten woonaccessoires.


HOUTEN HOESJE VOOR SAMSUNG GALAXY 

Creative Use Of TechnologyCreative Use Of Technology
Ik vind het altijd erg leuk om mijn telefoon zo af en toe aan te kleden met een leuk hoesje. Bij Creative Use Of Technology heb je de mogelijkheid om je hoesje eenvoudig te ontwerpen met de design tool. De houten telefoon hoesjes worden op maat gegraveerd met eigen persoonlijke tekst en gemaakt van echt hout! Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten: Bamboo, walnoot en kersenhout. En je kunt het hoesje personaliseren met eigen tekst of een leuke (standaard) afbeelding. Ik heb gekozen voor een paardenbloem omdat ik dit zelf heel erg mooi vind. Het hoesje is duurzaam, beschermt je telefoon en je kunt het makkelijk aanbrengen bij je telefoon door de 2 delen in elkaar te klikken. De hoesjes zijn met zorg gemaakt,  aan alles is gedacht. Je schuift je telefoon er als het ware in, en de knopjes aan de zijkant van je telefoon (volumeknop) glijden mooi mee door de uitsparing.

HOUTEN ONDERZETTERS 

Creative Use Of Technology Creative Use Of Technology

Of het nou voor de sier op tafel ligt of ’s avonds lekker onder je kopje koffie, deze prachtige houten onderzetters staan ontzettend leuk op de tafel. In een setje zitten 4 onderzetters, en ze worden geleverd in een mooi doosje. Je kunt kiezen uit 4 verschillende designs: Organo, Spiro, Symmero, Naturo. En als je niet kunt kiezen uit deze 4, dan neem je gewoon de mix, deze set bevat 1 onderzetter van elk van de 4 varianten.

HOUTEN QUOTES 

Creative Use Of TechnologyCreative Use Of Technology
Iets wat je tegenwoordig heel veel ziet in huis, of eigenlijk waar dan ook zijn quotes. En ik vind het ontzettend leuk. Ik kan echt genieten van een leuke quote. Bij het zien van de leuke houten quotes zoals, “Do More What Makes You Happy” en “Be Somebody Who Makes Everybody Feel Like Somebody” was ik direct verkocht. Het staat heel mooi als wanddecoratie in woonkamer, slaapkamer of badkamer. Deze mooie quotes zijn niet alleen mooi als wanddecoratie, maar ook leuk om te gebruiken bij productfotografie. De quotes zijn laser gesneden teksten uit een houten plaat. Een simpele quotes, maar niet altijd makkelijk om te volgen. Hang deze houten tekst aan de muur en herinner jezelf eraan wat belangrijk is in jouw leven.

UNIEK CADEAU VOOR SINTERKLAAS OF KERST 

De feestmaand komt steeds dichterbij. Ik kijk ontzettend uit naar deze periode, en ik ben al volop bezig met de voorbereidingen. Ben jij nog opzoek naar een uniek cadeautje voor Sinterklaas of Kerst, neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van Creative Use of Technology.

Creative Use Of Technology

Ben jij al bezig met cadeaus voor de feestdagen? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

12 comments

alexa 24 november 2017 - 10:16

ah ziet er heel erg leuk uit en ik houd wel van die wooden vibe!

Reply
Marion 24 november 2017 - 10:37

Ik vind dat houten telefoonhoesje prachtig. Het is alleen jammer dat je er geen pasjes in kunt stoppen.

Reply
Nicole Orriëns 24 november 2017 - 10:39

Ik houd wel van natuurlijke materialen dus ik vind die leuke spullen. Voor het telefoonhoesje vind ik erg leuk.

Reply
Lodi 24 november 2017 - 10:43

Super mooie producten, ik mocht laatst het houten horloge en collier reviewen en ben super enthousiast. Ik vind de telefoonhoedjes erg mooi

Reply
Manon 24 november 2017 - 12:59

Ik vind houten dingentjes altijd heel erg mooi! Dit ziet er ook erg goed uit

Reply
Natalie 24 november 2017 - 20:09

Ik vind de onderzetters echt heel leuk en fijn uitgesneden! Staan mooi op elke tafel! Zo’n quote lijkt me ook wel wat!

Reply
querine 24 november 2017 - 20:57

dat houten housje voor Samsung is wel heel erg leuk zeg.
mooie foto’s ook heb je gemaakt

Reply
Karlien - Polished Cats 24 november 2017 - 21:11

ooh wauw ik wil hier alles van hebben haha
die houten quotes zouden zo mooi zijn in mijn interieur

liefs
KArlien

Reply
Jouvence 25 november 2017 - 17:37

Erg leuk, vooral de houten quotes!

Reply
Lieke van Veen 25 november 2017 - 22:04

Die onderzetters en die quotes zijn echt leuk!

Reply
Nadia 29 november 2017 - 06:31

Die telefoonhoesjes zijn zo gaaf! Ik heb een S8 en daar hebben ze helaas nog geen hoesje voor… Over een paar dagen komt mijn pakketje als inspiratie voor een leuke blog… ik ben benieuwd!

Reply
hillybillybeauty 5 december 2017 - 14:03

Ik vind die onderzetters echt mooi! Ik hou wel van houten accenten in huis.

Reply