D-Shop | Larome Paris

by Tatiana
D-Shop Larome Paris

Net als de meeste mensen, hou ik van een goede parfum, een geur die bij mij past en die lang blijft hangen. Maar ik ben ook realistisch als ik zeg dat de tijden zijn veranderd, en dan bedoel ik in de economische zin. Daardoor wordt een goede parfum al gauw vergeten, omdat de prijzen simpelweg te hoog zijn. Niet iedereen kan dat nog betalen, ik in ieder geval niet.

Natuurlijk zijn er op de markt al dupes van de duurdere merken, maar dat is vaak ook wel te merken. De prijzen zijn een stuk lager, maar de geur is niet precies wat we zoeken en blijft zeker niet zolang hangen als het origineel.

Toen ik werd benaderd door D-Shop om een aantal geuren te testen en te reviewen was ik natuurlijk laaiend enthousiast. Maar ook sceptisch. Zou dit een gat in de markt zijn?

D-SHOP

D-Shop Larome Paris

Op de website van D-Shop worden vooral parfums verkocht, parfums van verschillende bekende merken gemaakt door Larome Paris! Maar je kunt er ook terecht voor andere artikelen voor de persoonlijke verzorging zoals:

  • scheermesjes,
  • opzetborstels voor elektrische tandenborstels,
  • mini’s enzovoort.

Alle parfums van 100 ml kosten € 27,50 en alle parfums 50 ml kosten € 22,50. Bij D-Shop streven we naar een hoge kwaliteit voor een zo laag mogelijk prijs, een zeer goede service en een hoge klanttevredenheid.

U krijgt bij iedere bestelling een gratis artikel! Bij een bestelling boven de € 50,- krijgt u er zelfs 2! Deze zijn te vinden in de categorie ‘gratis’. Hier vind u mini’s van shampoo, bodylotion e.d., maar ook 8 ml parfumtesters van Larome Paris.

De verzend- en retourkosten zijn altijd gratis. Wij staan altijd open voor alle vragen of opmerkingen.

LAROME PARIS

Larome Paris is een nieuw begrip in de wereld van parfums. Dit merk is in Nederland nog niet bekend, maar heeft in Spanje en Portugal haar intrede al gedaan.

Bij Larome Paris willen ze alle luxueuze geuren beschikbaar maken voor iedereen. Wanneer je de geuren van Larome hebt geprobeerd zult u zich realiseren dat de beste geuren nu beschikbaar zijn voor iedereen.

Bij Larome krijgt u alle geuren onder 1 merk. Iedere parfum heeft een code die staat voor het originele merk.

Net zo goed als de originele merken alleen stukken goedkoper!

Larome Paris maakt gebruikt van dezelfde grondstoffen als de ontwerpers van de bekende merken, de parfums zijn gebaseerd op hetzelfde recept, hierdoor is de geur nagenoeg gelijk!

De flacons hebben allemaal hetzelfde uiterlijk, mede hierdoor kunnen de prijzen zo laag blijven. Er hoeft geen tijd en geld in het ontwerpen van de flacons en verpakkingen gestoken te worden. Ook worden er geen dure reclames gemaakt bij Larome Paris. Des te meer tijd en geld kan er geïnvesteerd worden in de kwaliteit van de parfums.

Nog niet bekend in Nederland, maar al heel populair in Spanje, Portugal en andere landen!

De parfums van Larome Paris zijn allemaal eau de parfum! Eau de parfum bevat, na pure parfum, het hoogste percentage geurbestanddelen, namelijk 10 % tot 20 %! Dit zorgt ervoor dat de geur lekker lang blijft hangen!

Om het te geloven, probeer het gewoon!

Ben je benieuwd naar de geuren? In een volgend artikel laat ik jullie mijn bevindingen weten van de geuren die ik mocht testen! Ook heb ik dan iets leuks voor jullie!

Afsluiting naam Modern

Ben jij bekend met D-Shop en de geuren van Larome Paris?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

7 comments

Cindy 21 september 2015 - 08:30

Ben benieuwd, meestal vervloegen de geuren snel.

Reply
Manon 21 september 2015 - 09:39

Ik ben best wel benieuwd naar de geur

Reply
D-Shop 21 september 2015 - 12:44

Heel mooi Tatiana!
Bedankt voor dit artikel, we zijn allemaal benieuwd naar de reviews! 🙂

Reply
Yust 21 september 2015 - 17:31

Ik had er nog nooit van gehoord!

Reply
Fokko 22 september 2015 - 06:27

Ik had de eer om via mijn vrouw een product van Larome Paris uit te mogen proberen.
Zelf gebruik ik al jaren One Million van Paco Rabanne.
Sinds een paar dagen ben ik nu het product van D-Shop Larome Paris aan het testen wat over een komt met mijn merk P. R One Million, en ik moet zeggen dat ik heel erg onder de indruk ben! Niet alleen de geur komt heel dicht in de buurt van het origineel, maar ook hoe lang je het nog blijft ruiken.
Als ik het des ochtends op doe ,dan is de geur laat in de avond nog steeds aanwezig.
Ik denk dat ik me in de toekomst wel wat geld kan gaan besparen.
En mijn vrouwtje eens wat vaker mee uit eten moet nemen 😉

Tatiana en D-Shop dank je wel.

Reply
Tiny 22 september 2015 - 10:49

Ik had er ook nog nooit van gehoord ,maar vind het wel interessant
waar ik al wel kennis mee heb gemaakt is
F.M .group
maar wil heel graag Larome Paris eens uit proberen

Reply
Hennie 24 september 2015 - 18:33

Ook ik heb er vandaag een pakketje van binnen gekregen. Moet nog testen maar het zag er op zich niet verkeerd uit.

Benieuwd naar je review!

Reply