Tatiana's Blog | Daniel Wellington geschenkset

Vandaag wil ik jullie een geschenkset laten zien die dit jaar bij mij onder de kerstboom lag. Ik ontving dit kerstcadeautje en sindsdien zijn wij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Alleen de nachten brengen we apart door. Maar ’s ochtends is Daniel (bijna) het eerste waar ik aan denk, en waar ik naar grijp. Kijken jullie mee naar deze beauty?!

SASS

Daniel Wellington geschenkset

… met 10% korting

Daniel Wellington Daniel Wellington Daniel Wellington Daniel Wellington

Ik zag zoveel meiden online met een prachtig sterling horloge en daarnaast nog een beauty van een armband. Toen kon ik toch wel zeggen dat jaloezie de hoek om kwam kijken. Zo’n setje wilde ik ook wel graag hebben. Dat Daniel Wellington mooie horloges verkoopt, dat wist ik allang. En dat je het horlogebandjes kunt verwisselen, is aantrekkelijk want daardoor kan je verschillende stijlen creëren. En mijn oog was gevallen op de Classic Bracelet. Je kunt bijna zeggen dat het liefde op het eerste gezicht was. Kunnen jullie je voorstellen wat voor indruk het op mij maakte dat dit setje bij mij onder de boom lag.

De set die ik ontving kwam in een prachtige geschenkset, met daarop een goudkleurig gestanst Daniel Wellington-logo, en rode strik. Het horloge en de armband zitten naast elkaar verpakt, zodat je bij het openen meteen kunt zien hoe mooi deze 2 bij elkaar staan. Je kunt een een standaard cadeauset selecteren, of een eigen setje creëren.

En jullie kunnen nu genieten van -10% korting op alle geschenkdozen op danielwellington.com! En daar blijft het niet bij, want er komt nog meer korting aan, maar dat lees je verder onderaan in deze post.

SASS

Daniel Wellington Classic Petite

… horloge en armband

Daniel Wellington Daniel Wellington Daniel Wellington Daniel Wellington

Ik wissel niet gauw van sieraden. De oorbellen die ik in heb draag ik eigenlijk altijd, net als de ringen die ik draag. Dat is allemaal witgoud. Daar vond ik zilver het mooiste bij passen.  Daarom koos ik heel bewust voor de geschenkset met daarin het Classic Petite Sterling horloge en de Classic Bracelet White. Classic Petite Sterling is een tijdloos horloge met een witte wijzerplaat en een elegante mesh band van roestvrij staal, in combinatie met de aantrekkelijke Classic bracelet. De combinatie van zilver en wit doet heel chique aan en staat prachtig voor elke gelegenheid. En voor mij is deze armband echt ideaal. Want ik vind dit soort armbanden altijd heel erg mooi, maar ze zijn er bijna nooit in mijn maat, omdat ik ontzettend fijne polsen heb. En deze armband is verkrijgbaar in Medium = 160 mm en Small = 150 mm. Dat scheelt toch net even weer.

SASS

Daniel Wellington

… met 15% extra korting

Daniel Wellington Daniel Wellington Daniel Wellington Daniel Wellington

Ik vertelde jullie al dat er nog meer korting is. En niet zomaar korting, nee bovenop die 10% korting geef ik je nog eens 15% korting op je gehele bestelling! Maak daarvoor gebruik van mijn speciaal aangemaakte kortingscode blogenbeauty. Is dat niet verleidelijk? Alhoewel de feestdagen net achter de rug zijn, en we de kerstboom al bijna weer kunnen opbergen op zolder, mogen we onszelf of een ander nog steeds verwennen. De Daniel Wellington cadeausets zijn te koop in de webshop, en ze zijn er voor hem en haar.

Tatiana's Blog | Daniel Wellington geschenkset

Zou jij niet wat graag zo’n mooie set willen dragen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Daniel Wellington geschenkset

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Daniel Wellington geschenkset
  Natascha - BeautyOpinie

  Mooi is ‘ie he! Ik heb het zilveren horloge ook, maar niet de armband. Wil ik nog wel een keer scoren haha want ze matchen perfect!

 2. Tatiana's Blog | Daniel Wellington geschenkset

  Erg mooi zo,n setje past erg mooi bij elkaar

 3. Tatiana's Blog | Daniel Wellington geschenkset

  Wauw echt een prachtige set zeg.. heel erg mooi. Wat een toffe foto’s ook

 4. Tatiana's Blog | Daniel Wellington geschenkset

  Wat een mooi cadeau! De set met de armband maakt het wel helemaal af!

  Groetjes, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *