Tatiana's Blog | De 25 levensvragen tag

Vandaag geef ik jullie de mogelijkheid om mij iets beter te leren kennen. Ik kwam deze leuke tag tegen bij Trendbubbles. Lees gezellig mee en kom meer te weten over mij. Waar kijk ik graag naar op de televisie, en wat drink ik graag. Of wat was mijn meest akward momentje, je leest het allemaal hieronder.

SASS

Levensvragen

1. Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit? Op mijn telefoon heb ik een afbeelding van Floor, onze lieve fluffy pet. Deze foto is gemaakt tijdens het bloggen. Het liefst zit ze bij mij in mijn home office. Of onder een kleedje verstopt waar ze lekker kon slapen, of precies daar waar ik foto’s moet maken.

Tatiana's Blog | De 25 levensvragen tag

2. Je gaat naar een kroegje/cafe, wat bestel je?Ligt natuurlijk een beetje aan het moment, en misschien ook met wie. Maar als je het mij nu vraagt dan zou ik zeggen een lekker donker biertje (ja soms vind ik een biertje erg lekker), maar een Mojito of Aperol Spritz vind ik ook erg lekker. Bij een drankje hoort ook een knabbeltje, dus een chippie, portie bitterballen of een kaasplankje is welkom.

Tatiana's Blog | De 25 levensvragen tag

3. Welk woord gebruik je echt te vaak.Dat is zeker weten het woordje OK. Vaak gebruik ik het als synoniem voor JA. Als je mij vraagt of ik zin heb om te wandelen, dan zeg ik waarschijnlijk OK. Of als je tegen mij zegt dat je even naar de wc moet, dan zeg ik OK. Ik zeg het waarschijnlijk zo vaak, dat mijn dochtertje het van mij heeft overgenomen. En manlief vind het woordje OK, niet zo OK. In ieder geval niet uit haar mond, dan krijgt ze vaak een tegenwoord van: ook al is het niet OK. Nu ben ik wel heel benieuwd of jij het woordje OK ook wel eens gebruikt, of iemand in je omgeving. En vind jij dit wel een normaal woord?

4. Wat is je favoriete film of serie. Ik heb heel veel favoriete films en series. Iedere keer zeg ik, wow dit is echt de beste film ever. Totdat ik weer een goede film heb gezien. Maar wat ik echt een super mooie film vind is “Twilight”. En een mooie serie, dan zou ik zeggen seizoen 1 van “13 Reasons Why”. Deze serie heeft mij zo aangegrepen, dat ik echt dagen in de war was.

Tatiana's Blog | De 25 levensvragen tag
Bron: Netflix

7. Naar wie was je laatste appje. Dat was naar mijn schoonmoeder. We appen vaak over de meest onbenullige dingen. Maar wel leuk, en zo makkelijk.

8. Wat was je eerste email. Dat was als ik mij goed herinner tqheyden@hotmail.com en die bestaat nog steeds, maar gebruik ik hem niet tot nauwelijks.

9. Waar kun je je enorm aan ergeren. Ik kan niet tegen gesmak. Maakt niet uit wie of wat, ja de kat en mijn dochter, daar kan ik het van hebben. Maar als iemand anders smakt dan pak ik het liefst het eten af.

10. Wat is je meest akward moment. Dat was in het ziekenhuis, dit moment blijft me bij en noem ik ook iedere keer als iemand me dit vraagt. In de tijd dat wij met IVF bezig waren ben ik heel vaak geweest voor een echo. En dan bedoel ik een inwendige echo, geen buikecho. Toen moest ik nog een keer naar het ziekenhuis voor een echo, en ik wist precies hoe het ging. Routineklusje … … ik ging me van onder uitkleden en op het bed liggen. Opeens hoorde ik: “Oh mevrouw, we doen alleen een buikecho hoor, u mag zich weer aankleden!” AKWARD!!!

11. Wat is je favoriete dag van het jaar. Dat is een moeilijke vraag. Ik zou zeggen Kerst of Oud & Nieuw, omdat ik hou van de gezelligheid en saamhorigheid met familie. Maar dat is de laatste jaren niet meer zo. Als ik nu zou moeten kiezen zou ik zeggen de dag dat we vertrekken op vakantie. De spanning, de opwinding … volop genieten.

Tatiana's Blog | De 25 levensvragen tag

12. Wat is je favoriete emoji. Als ik in mijn telefoon kijk naar de emoji die ik het meest gebruik dan is het ’t kus mondje. Maar ik heb ook mijn eigen emoji, die op mij lijkt. Die vind ik ook erg leuk.

13. Katten of honden. Zeker weten katten. Ik heb nog nooit een hond gehad, dus eigenlijk ook geen ervaring. Maar ik ben gewoon echt een kattenmens. Spring maar lekker bij mij op schoot, ga lekker spinnen en ik knuffel je.

Tatiana's Blog | De 25 levensvragen tag

Tatiana's Blog | De 25 levensvragen tag

14. Utrecht of Amsterdam. Ik ben nog maar 1x in Utrecht geweest, vroeger ging ik altijd naar Amsterdam. En dat vond ik toen zo gaaf om te shoppen. Uit die ervaring zou ik dus zeggen Amsterdam, maar ik heb nog lang niet alles gezien. Mijn mening kan altijd nog veranderen.

15. Koffie of thee. Toch wel koffie denk ik. Ik drink ook wel thee hoor. Maar ik begin de dag altijd met koffie. Als we ergens zijn dan drink ik graag een Cappuccino en in de zomer vind ik ijskoffie heer-lijk. Dus ja … … koffie.

Tatiana's Blog | De 25 levensvragen tag

16. Serie of film. Beide, doordeweeks een serie elke dag en zoveel mogelijk, en dan in het weekend gezellig met zijn allen een film kijken. Een serie kijk ik vaak alleen omdat verder niemand daar zo van houdt. Ja Esmee wel, maar die moet natuurlijk vroeg op bed. Op dit moment kijk ik samen met haar naar “Once Upon a Time.”

17. Engeland of Amerika. Ik wil alles van de wereld zien, en in alles zie ik de mooie dingen. Engeland lijkt me prachtig om haar landschappen, en Amerika lijkt me geweldig met haar drukke steden.

18. Vlees of vis. Ik ben geen vegetarier, op zijn tijd vind ik een stukje vlees heerlijk. Maar ik ben wel een echt visliefhebber. In een restaurant kies ik altijd een visje en aan zee eet ik graag een lekkerbekje. Of thuis in een maaltijd werk ik graag met garnalen.

19. Drank of drugs. Zeker geen drugs, daar ben ik op tegen. Maar een drankje op zijn tijd lus ik wel hoor. Helemaal in de zomer op een terrasje vind ik dat heerlijk. Dat geeft met toch echt wel het vakantie gevoel.

20. Spice Girls of Backstreet Boys. Ik was vroeger toch wel stiekem fan van de Backstreet Boys, “We’ve got it going on”. En Kevin was altijd mijn favoriet. Maar het was niet zo heftig dat ik er posters van had hangen op mijn kamer.

21. Bert of Ernie. Eigenlijk geen van beide. Vroeger keek ik er al niet naar, en nu nog niet. Ik vond ze juist altijd irritant en totaal niet leuk. Sorry voor de liefhebbers, maar ik vond het gewoon niet leuk om naar te kijken.

22. Buurman of Buurman. Daar kan ik wel om lachen, het zijn echt een stel sulletjes.  Zolang ik er maar niet tussenin hoef te wonen vind ik alles prima en vermakelijk. Maar bij mij hoeven ze de boel niet af te breken. Ga maar een deurtje verder!

23. Sesamstraat of Villa Achterwerk. Ik keek vroeger altijd naar Sesamstraat, dus dat is wel een stukje jeugdsentiment. Wat ik van Villa achterwerk wel altijd geinig vond was het stukje met de drie Aziatische vrienden Kai, Miki. Zij kwamen altijd met de meest onverwachte, bizarre, ontroerende en humoristische programma’s.

24. Meest random feitje over jezelf. Ik vind toastjes lekker met daarop een laagje leverworst, mayonaise en augurken. Klinkt ranzig? Probeer maar hoor.

25. Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd. Klinkt misschien heel erg cliché, maar “Geniet van het leven, het leven is al zo kort”. Mijn vader is maar 47 jaar geworden. Zo jong ben ik al over 7 jaar, en ik ben echt nog in de bloei van mijn leven. Ik wil dus volop van het leven genieten. Van alle dingen, hoe klein ook, waar mijn vader gewoon niet meer van heeft mogen genieten.

Zo dat waren ze al weer, 25 levensvragen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Vind je het leuk om deze tag over te nemen, geen probleem. Zou je mijn dan willen taggen en laat het vooral even weten onder in de comments, dan kom ik je blog bezoeken.

Tatiana's Blog | De 25 levensvragen tag

Neem jij de tag van me over!

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | De 25 levensvragen tag

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | De 25 levensvragen tag

    ik heb heerlijk van je vragen genoten ,zo weet ik zeker meer van jou ,en leuk hoor
    het waren ook weer prachtige foto’s om te zien
    de vijfentwintigste vraag van jou was niet zo leuk ,niet zo zeer voor ons ,maar voor jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *