Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR

Nog voor de zomer begon kreeg ik van JOKJOR de vraag of ik de Champ wilde reviewen. Ik ben altijd wel in voor mooie woonaccessoires, en de Champ is dat zeker. De Champ van JOKJOR is namelijk wat je mag noemen multi-functioneel. Lezen jullie mee!

 

 

JOKJOR is een heel erg spannend label. Uit Nederland! Daar mogen we best een beetje trots op zijn!


JOKJOR ademt vorm, functionaliteit, toegankelijkheid, kleur en hebberigheid met ontwerp voor interieur en exterieur. Kwaliteit en gebruik zijn de basis van elk ontwerp. En dat ontwerp komt van Olav van Lede, oprichter en designer. Olav heeft een scherpe blik op de wereld, met oog voor details en waarbij de ogen gaan glinsteren wanneer we “design” praten. Zijn mind ratelt dan ook continue met beelden, kleuren en vormen, tot zich het volgende product aandient om op papier gezet te worden. 

Elk product heeft een twist, een bijzondere- of zelfs dubbele- functionaliteit, laat je glimlachen of geeft een AhHa effect. Nét buiten de lijntjes, lekker onderscheidend, en spreekt toch tot de verbeelding. 

Met JokJor maak je een onderscheidende keuze. Met producten die zich overal thuis voelen, in jouw woonkamer, op kantoor of tuin en terras. Anderzijds kun je vrijuit spelen met de ontwerpen, want wie zegt dat een krukje alleen als zitelement kan fungeren? Of dat een planten pot niet mag dienen als houder voor keukenhulpjes? Een vloerkleed mag toch ook in de badkamer? JokJor geeft je een podium om jouw interieur karakter te geven, de gelegenheid om zelf artistiek te zijn en de ruimtes zó in te richten dat jij je er prettig voelt. ‘A smile in the mind’; dat is waar het allemaal om draait bij JOKJOR.

 

━━━━ jokjor ━━━━

DE CHAMP STAAT VOOR DESIGN

Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR

De Champ is te gebruiken als kruk, bijzettafeltje, opberger maar ook als koeler! Klinkt geweldig he! Dat is het ook. Naast dat de Champ multifunctioneel is, is het ook een stukje design. Bij mij staat de Champ in een hoekje van de woonkamer, maar het is echt een eyecatcher. Iedereen die binnenloopt vraagt naar de Champ. Qua formaat ook niet heel groot, dus je kunt het makkelijk en op een leuke manier ergens neerzetten.

 

DE CHAMP IS MULTICUNCTIONEEL

Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR

Vooral de vorm van de Champ is uniek. De Champ heeft namelijk de vorm van een Champagne kurk. Je kunt de Champ gebruiken voor binnen en buiten. En dat is handig, want ik heb het eigenlijk al overal gebruikt. In de woonkamer als krukje en bijzettafeltje, maar ook om spulletjes in op te bergen.

De Champ is 43 cm hoog en zit heerlijk. Met veel bezoek creëer je met de Champ in no-time een extra zitplek, zonder al die onhandige tuinstoelen te hoeven pakken.

Ik heb de Champ (nog) niet als koeler gebruikt, maar dat kan wel. Onderin de Champ zit een soort stop, deze trek je eruit om al het ijs/water weg te laten lopen. Je hoeft dus ook niet met een zwaar gevulde Champ te tillen. Ook daar is over nagedacht. Zelf heb ik niet zo’n hele grote tuin en is het geen meters lopen van de tuin naar de koelkast. Maar anders kan het zeker heel erg handig.

[easy-image-collage id=18068]

ZELF SAMENSTELLEN

Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR

De kleuren en materialen zijn zelf samen te stellen zodat de Champ helemaal is afgestemd op jouw smaak en jouw wensen. Je kunt de Champ in 3 kleuren krijgen; wit, groen en zwart. Daarna maak je de Champ af door het deksel/kussen te kiezen in de juiste kleur en materiaal. Je kunt kiezen uit een top van massief walnoot-, eikenhout, kurk en een vijftal gekleurde kussen; wit grijs, geel, rood en roze. Zie alle kleur- en materiaalsamenstellingen hier terug.

━━━━ ♡ ━━━━

Wil jij je eigen Champ samenstellen? Het standaard design van de Champ is € 119,95. Voor kurk en eiken komt daar € 20,00 bovenop en voor walnoot € 25,00. Voor mijn lezers heb ik een korting van 15%. Kijk lekker rond op de site en bespaar 15% met de code: tatiana.

Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR
Foto: Michiel Rotgans

 

Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR
BESTEL HIER: JOKJOR Champ Vanaf € 119,95

 

Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR

Vind jij dit soort woonaccessoires leuk?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

12 Reacties

 1. Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR

  Dat is nog eens functioneel ,en wat grappig ,ik zou er heel blij mee zijn als ik het had
  Ik ben al een beetje op leeftijd ,en ik maak vaak gebruik van handige dingen
  En deze is ook nog mooi ook .

 2. Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR

  Het is het steeltje van een champignon. Wat een grappig ding!

 3. Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR

  Wow, dat is een innovatief product. En inderdaad: de kurk herken je direct terug in de vorm

 4. Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR

  Wat ziet hij er leuk uit, weer eens wat anders! Vind hem mooi, stijlvol én nog handig ook.

 5. Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR

  Wat een leuk item zeg! Ik vroeg me al af wat een champ was haha, nog nooit van gehoord. Ik vind hem inderdaad erg leuk staan in je woning, helemaal met zo’n kleedje eruit!

 6. Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR

  Wat een stoer ding. Het is dat het niet echt goedkoop is, wat ik heel goed begrijp, anders zou ik het voor een jarige halen.

 7. Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR

  Oh, die staat ook al even op mijn verlanglijstje, zo mooi!

 8. Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR

  Handig, het creëren van extra zitplek. Zeker als er genoeg kinderen op een verjaardag komen. Mooi design.

 9. Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR

  Wat een leuke kruk (of kurk). Handig ook dat je er dingen in kunt opbergen of als wijnkoeler kunt gebruiken.

 10. Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR

  Super leuk als bijzettafel. Of als stoel en handig dat je hem ook kan gebruiken om te koelen.

 11. Tatiana's Blog | De Champ van JOKJOR

  Ik vind het wel een heel leuk item! Handig, functioneel en nog mooi ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *