Tatiana's Blog | Dé erotische adventskalender vol spannende verrassingen

De (na)zomer kan heerlijk zijn, maar zodra de ‘R’ in de maand zit begint bij velen een keerpunt. Het weer veranderd, er liggen al weer pepernoten in de winkel, en we kijken stiekem uit naar de winter. Niet zo zeer de winter zelf, maar de gezellige dagen die er bij komen kijken. Maar wat heeft de winter te maken met de titel van dit artikel? Nou, ik heb de eerste adventskalender al weer gespot. En deze ziet er wel heel spannend uit! Kijk je mee?

SASS

EasyToys

Onbezorgd genieten. Ken je deze site nog niet, dan zal ik je daar eerst wat meer over vertellen. Natuurlijk vind je op de site van EasyToys heel veel ondeugende producten. Wil jij een vibrator bestellen bij easytoys.nl, of kies je liever voor een ander kinky toy. Iets spannends voor jezelf, of voor jou en je partner. Sexy lingerie, of een spannend pakje voor een rollenspel. Dit is waar je moet zijn! En nu het leukste, wat ik graag met jullie wil delen: de adventskalender.

SASS

Adventskalender

Tatiana's Blog | Dé erotische adventskalender vol spannende verrassingen

Geniet samen of solo van 24 verrassingen.Wij vrouwen vinden het sowieso leuk om adventskalenders uit te pakken. Alleen het idee al van elke dag een cadeautje, doet ons hartje sneller kloppen. Maar wat als je dit dan ook nog kunt delen met je partner.  Zoek je nog (nou ja eigenlijk al) een leuke adventskalender en ben jij klaar om de Limited Edition van de EasyToys Adventskalender 2020 te ervaren? Ga samen of solo op ontdekking en beleef de meest sexy experience door maar liefst 24 onvergetelijk hartstochtelijke cadeaus uit te pakken. Beleef de Adventskalender en maak van koude dagen weer hete nachten.

SASS

Experimenteer en vind zo jouw ideale toy. Het principe van een adventskalender kennen we allemaal. Begin december mogen we 24 dagen aftellen tot kerst door elke dag een vakje open te maken met een kleine verrassing erin. Maar een kalender zoals deze, komen we niet zo vaak tegen. De inhoud hiervan is spannend en sexy. Over de inhoud ervan zal ik niet veel verklappen, maar in de box vind je:

  • 8x Sextoys
  • 6x Verzorgende producten
  • 5x Soft BDSM
  • 5x Funtoys

In de box zit echt van alles. Van massageolie voor een romantische massage, tot een vibrator om tot ongekende hoogtepunten te komen. Het is echt een uitkomst om alles wat nieuw, stout en ondeugend is op een onschuldige manier te ontdekken. Maar het is ook leuk voor als je je sexleven een oppepper wil geven, of gewoon zomaar.Tatiana's Blog | Dé erotische adventskalender vol spannende verrassingen

Durf jij het aan?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Dé erotische adventskalender vol spannende verrassingen

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *