Familieplanner van Zoedt

Dit jaar, en het aankomende jaar zit ik vol met afspraken die ik niet mag vergeten. Daarnaast moet ik ook nog alle afspraken van mijn man, en mijn dochter bijhouden. Tja, dat is één van de taken die als moeder van mij verwacht worden. Maar, ik ben een echte zeef, en vergeet veel en snel. Dus hoe hou je dan al die afspraken bij, en zorg je dat je niets meer vergeet? Alles noteren! Voor 2022 gebruik ik de familieplanner van Zoedt.nl.

Tatiana's Blog | De familieplanner van 2022 voor afspraken van het hele gezin

 

Zoedt

 

Zoedt  is een creatief ondernemerschap van Cindy & Ellen. Los van elkaar begonnen op een zolderkamertje, toen samen sterk met in 2013 hun eerste collectie. En nu, al weer jaren later flink gegroeid in een bedrijfspand waar tegenwoordig alle creatieve ideeën ontstaan. Zoedt is een jong, vrolijk merk papierwaren, wonen en lifestyle. De producten van Zoedt zijn zwart/wit, basic en mooi in eenvoud.

Familieplanner van Zoedt

Familieplanner van Zoedt

 

Waarom plannen?

 

Voor mij is het belangrijk om te plannen, omdat ik anders zeker weten afspraken vergeet. Esmee zit nu in groep 6, en zij krijgt steeds meer huiswerk van school, dingen om te doen en speelafspraken en partijtjes. En ik wil geen ‘loedermoeder’ zijn die haar kind naar school stuurt zonder dat haar huiswerk is gedaan. Of een huilend kind omdat je dochter geen cadeau had voor het feestje waarvoor ze uitgenodigd was. Of wat dacht je van je kind in de regen laten staan omdat je niet meer wist dat ze een marge vrije middag had. Dat soort praktijken gaat mij in 2022 echt niet gebeuren, dat wil ik voorkomen. Als alles goed gepland is voorkomt het vooral bij mij een hoop stress. En de rest van het gezin kan er op rekenen dat ik geen afspraak meer vergeet. Daarnaast kunnen zij zelf ook afspraken, boodschappen, en andere zaken toevoegen. In plaats van dat ieder gezinslid zijn of haar eigen agenda heeft, zijn we nu ook meer bij elkaar betrokken. En weten we wanneer de ander een afspraak heeft. Vooral voor mijn dochter is dit een leerproces waarin zij leert om ook afspraken na te komen, en op tijd haar huiswerk te maken.

Familieplanner van Zoedt

Familieplanner van Zoedt

 

Plannen met de planner van Zoedt

 

Alle afspraken van het hele gezin zien voor vandaag, en het liefst in één oogopslag. Hoe makkelijk zou dat zijn. Zoedt heeft twee familieplanners. Een XL-planner voor een groot samengesteld gezin van maximaal 8 personen, of de planner met ruimte voor 5 gezinsleden. Ik heb de planner waar ruimte vrij is voor 5 gezinsleden.  De overige 2 vakjes kunnen wij gebruiken voor iets extra’s zoals: “Wat eten we vanavond?” of “Wie doet vandaag de afwas?” Wat vooral heel erg praktisch is aan de planner is het overzicht per dag, per week, met weeknummers en feestdagen. Voor in de familieplanner zit een jaaroverzicht, ook super handig. En onderaan is nog ruimte vrij om iets kwijt te kunnen. Hier in huis is het erg handig om die ruimte in te vullen met de boodschappen die er moeten komen. 

Ik vind de planner er mooi, en praktisch uitzien. Het papier is dik en mat wat het schrijven makkelijker maakt en minder snel vegen zal achterlaten. Wel zo handig als de kids er ook in schrijven. Zoek je nog een planner, een (school)agenda, neem dan snel een kijkje door hier te klikken.  Let op, want ze hebben nog veel meer leuks, ga er lekker voor zitten en kijk even lekker rond: 

Muurcirkels

Inpakken

Stationery

Kaarten

Momenten

Hout

Cadeaus

Lifestyle

Tuin

Familieplanner van Zoedt

Tatiana's Blog | De familieplanner van 2022 voor afspraken van het hele gezin

Gebruik jij een planner voor jou en je gezin?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | De familieplanner van 2022 voor afspraken van het hele gezin

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *