Tatiana's Blog | De kledingstijl van een moeder

Een kledingstijl kan veel zeggen over een persoon. Sommige mensen hebben een heel eigen kledingstijl. Waarschijnlijk jouw zus, vriendin en zelfs je moeder ook. Maar hoe denk jij over de kledingstijl van je moeder? Kennen jullie dat programma van Gordon, ‘HOTTER THEN MY DAUGHTER’? Soms gaat een kledingstijl zo ver, dat jij je als dochter schaamt om naast je moeder te lopen. Of misschien dat jouw dochter zich schaamt om naast jou te lopen. Mode, kleding en outfits, sommigen zijn er gewoon niet heel goed in. Of weten niet wat te combineren. Ben je benieuwd waar dit heen gaat, lees dan gauw verder.

clothing-1549070_1920Eigenlijk heb ik zelf nooit een héél uitgesproken en eigen kledingstijl gehad, maar de outfits die ik draag passen op dat moment, in die fase van mijn leven wel weer bij mij. Toen ik nog werkte als juridisch secretaresse droeg ik bijvoorbeeld vaak naaldhakken en korte rokjes met een blazer. Nu ik zelf mama ben heb ik mijn kledingstijl hier wel enigszins op aangepast.

shoes-1468818_1920Ik ben nog steeds een modebewuste vrouw, maar ik speel het wel op safe. Ik zie mezelf liever achter mijn dochtertje aanrennen in mijn ripped jeans en sneakers, dan dat ik waggelend op mijn pumps enkelbrekend een poging waag. Ik ben wel een beetje van mening dat je je moet gedragen en kleden naar je leeftijd, maar dat wil niet zeggen dat je als 40+ al in de plooirokken moet kruipen. Ook op een bepaalde leeftijd kan je er nog steeds kleurrijk, modieus en sophisticated uitzien. Maar er zijn grenzen. Zo zou ik mijn moeder echt niet in een crop top willen zien, ik zou mezelf er niet eens meer aan wagen denk ik. Hoe mooi ik het ook vind.

Mijn dochtertje is nog te jong om te zeggen dat ze zich schaamt voor mijn kledingstijl, maar ik denk dat dat wel goed zit. Ze staat wel vaak voor mijn kledingkast en vraagt aan mij of ze later ook zo’n jurk mag als ze groot is. Of ze zegt dat ik weer een leuke combinatie aan heb. Mijn kledingstijl als moeder is bij deze denk ik dus wel goedgekeurd. Maar hoe is dat bij jou? Schaam jij je voor je moeder? Doet jouw moeder te veel haar best om jong over te komen? Of hoe denkt jouw dochter over jouw kledingstijl? Gelukkig hoef ik me om mijn moeder of schoonmoeder geen zorgen te maken. Qua leeftijd verschillen ze niet zoveel, maar qua stijl liggen ze mijlenver uit elkaar. Mijn moeder kleed zich wat meer naar de jonge casual kant en mijn schoonmoeder daarentegen houdt wat meer van de chique stijl passend bij een vrouw op leeftijd. Qua stijl dus heel verschillend, maar geen schaamteloze outfits.

fashion-1031469_1920

Normaal shop ik altijd in shops als H&M etc, je weet wel, onder ons de bekende shops. Omdat het in dit artikel gaat om heel uiteenlopende kledingstijlen heb ik gekozen voor een wat minder bekende shop, waar ook zeker mijn (schoon)moeder terecht kan. Op Your-Look-For-Less heb ik een outfit uitgekozen die het beste bij onze persoonlijke stijl past. Daarna laat ik jullie een outfit zien,  zo samengesteld dat wij het alle 3 zouden kunnen dragen.

3-outfits

500-00tit-033-130-010-u_5
Kledingstijl geschikt voor ons alle 3.

Persoonlijk zou ik niet zo snel gaan shoppen bij Your Look For Less, maar het is eens wat anders dan anders en de prijzen zijn er vrij goedkoop. Ik vond het erg leuk om de kledingstijl van mijn schoonmoeder, moeder en mezelf naast elkaar te leggen en te kijken hoe je deze 3 stijlen kan omtoveren tot 1 stijl. En zo zie je toch maar weer, je hoeft geen mode expert te zijn om er modieus bij te lopen, het grootste gedeelte gaat natuurlijk om persoonlijke smaak. Maar ik denk dat een heel breed publiek het wel kan vinden in het laatste outfit.

afsluiting-tatiana

Wat vind jij van de kledingstijl van jouw moeder of dochter? Schaam jij je voor haar?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | De kledingstijl van een moeder

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

10 Reacties

 1. Tatiana's Blog | De kledingstijl van een moeder

  Ik vind dat iedereen moet dragen wat hij/zij zelf wilt. Als je maar gelukkig bent 🙂

  1. Tatiana's Blog | De kledingstijl van een moeder

   Dat is ook zeker zo, maar vroeger als ik iets niet mocht aantrekken van mijn moeder tikte zij me op de vingers. Nu zou ik haar op de vingers tikken als zij iets zou aantrekken wat ik toch echt té ver vind gaan. Pay back time!

 2. Tatiana's Blog | De kledingstijl van een moeder

  Ik heb niet een bepaalde stijl, denk ik. Vroeger liep ik er wel een stuk gewaagder bij Een korte jurk of een lange trui en dan over the knee laarzen (met flinke hak).. maar toen had ik ook maatje 34..
  Ik vind dat iedereen zich moet kleden zoals hij/zij wil, alhoewel ik sommige outfits soms niet echt smakelijk vind om te zien. (denk aan te strakke onderkleding die je door een legging ziet)

  Leuke outfits by the way!

  1. Tatiana's Blog | De kledingstijl van een moeder

   Ja ik vroeger ook, een gewaagd outfit met mega hakken, echt MEGA hakken en dan de hele dag shoppen. Waar haalde ik de energie vandaan.

   1. Tatiana's Blog | De kledingstijl van een moeder

    Ik liep met high heels gewoon naar de AH.. en dan terug met flessen frisdrank (voor de kroeg die ik toen runde) en dan op die kleine straatstenen. Ik liep als een kieviet, hahaha, je was er zo aan gewend :).

 3. Tatiana's Blog | De kledingstijl van een moeder

  Ik vind dit een hele leuke presentatie ‘
  Ik zie mij graag zo ,als de eerste foto,ook qua mijn leeftijd
  Moor ook om dat het lekker zit
  Maar het wisselt wel eens bij mij omdat ik eigenlijk van vele variatie ’s hou
  Ik sta soms uren voor de kast ,van wat moet ik aan trekken
  Heb ik een stelletje aan ,dan gaat het weer uit enzovoort, enzovoort
  Ben ik een uur verder dan trek ik toch maar weer iets gemakkelijk’s en netjes aan
  Ik zou het leuk vinden ,als we hier over wat vaker gaan zien
  Een beetje bergelijding in je garderobe kan bij mij geen kwaad
  En vind het ook nog eens super leuk

  1. Tatiana's Blog | De kledingstijl van een moeder

   Dank je wel! Ik sta ook vaak voor de kast, als een gek te kijken wat ik aan moet trekken.

 4. Tatiana's Blog | De kledingstijl van een moeder

  Hihi leuk onderwerp! Eigenlijk is mijn moeder net al ik een beetje shopverslaafd en vind ik haar smaak best mooi. Het past gewoon bij haar;)

 5. Tatiana's Blog | De kledingstijl van een moeder

  Mijn moeder is gelukkig heel modebewust! ( meer dan ik denk ik eigenlijk ). Ik zal dan ook altijd vol trots naast haar lopen. Ik heb een wat uitgesprokere kledingstijl natuurlijk, maar mijn dochters schamen zich gelukkig niet. hihi

 6. Tatiana's Blog | De kledingstijl van een moeder

  Ik vind dat mijn oudste dochter er veel leuker uit zou kunnen zien. Zij vindt op mijn beurt mijn kleding ook niet geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *