Black Friday

Dit jaar valt Black Friday op 26 november, en daar kunnen we deze hele week van gaan genieten. Winkeliers bieden producten aan met hele hoge kortingen. Dat maakt het voor ons, de consument, extra interessant om even flink inkopen te doen. We kopen nu alvast onze cadeaus voor de feestdagen. Ik heb voor jullie de leukste Black Friday deals op een rijtje gezet.

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

De leukste Black Friday deals op een rijtje

 

Zelf vind ik het heel aantrekkelijk om te shoppen in de week van Black Friday. Niet zozeer voor mijzelf, maar meer met Sinterklaas en Kerst in het achterhoofd. Dit is het ideale moment om goed in te slaan. Er zijn flinke kortingen, en daardoor kan je in verhouding meer cadeaus kopen voor hetzelfde budget. Je ziet in veel winkels en online webwinkels de nieuwste producten met een hoge korting. Vaak ook op producten met al korting, dubbelop dus. De kortingen kunnen soms wel oplopen tot maar liefst 80 of 90%.

Tatiana's Blog | De leukste Black Friday deals op een rijtje
Foto door Gustavo Fring via Pexels

 

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]Beauty & Fashion

 

Op het gebied van beauty heb ik ook een aantal leuke aanbiedingen die ik met jullie wil delen. Bangerhead is voor de liefhebbers in het schoonheids-universum (van haarverzorging tot huidverzorging, make-up, parfum en stylingtools). Zij hebben dit jaar ook een geweldige Black Week-aanbieding tot 50% korting op bijna het hele assortiment (de actie loopt t/m 29-11-2021). Dit betekent absoluut fantastische kortingen op bijna al hun meer dan 300 merken, evenals exclusieve productdeals voor verschillende bestseller-producten.

Ook bij Mellow Cosmetics kun je onwijs genieten van kortingen in de Black Friday Sale die vandaag van start gaat. Ook met 50% korting op heel veel mooie producten.

En wil jij graag sieraden shoppen plus flink genieten van de hoge kortingen. Bij Trendjuwelier lopen de kortingen zelfs op tot 70%. [/lgc_column]

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]Lifestyle & Gadgets

 

Bij IDEAL OF SWEDEN! is de Black Week begonnen en kun je de hele week genieten van een grote korting. Verwen jezelf met de mooiste telefoonhoesjes, tassen, en andere leuke accessoires. Nu 50% korting + gratis verzending op de hele collectie, en voor bestellingen boven de € 69,- krijg je nog 20% extra korting. Gebruik daarvoor de code Tatiana50.

Van tuinartikelen tot woonaccessoires, van vloerkleden tot verlichting. Bij FonQ is er ook ruimte voor Black Friday Actie die beginnen bij 10% en kunnen oplopen tot wel € 100,- korting. Shop nu jouw merk met deze extra hoge kortingen op geselecteerde producten van de mooiste merken.[/lgc_column]

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]Voor mannen

 

Stiekem tellen ook de mannen de dagen af voor de beste Black Friday Deals. Mannen gaan vaak voor gadgets en electronica, maar ook voor kleding maken ze gebruik van flinke kortingen. Cool Bleu heeft van 19 tot en met 29 november de beste Black Friday deals voor jou. En het mooie is, alle deals staan nu al online. Wacht dus niet te lang, want op = op. Ben je op zoek naar  een televisie, dan vind je nu de beste aanbiedingen van groot tot klein.

De grootste sale van het jaar met elke dag van de Cyber Week een andere selectie van campagnes en topmerken met kortingen tot wel 75%! Doe jezelf een plezier, gewoon omdat het kan. [/lgc_column]

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]Speelgoed & Educatief 

 

Ook op educatief gebied heb ik een hele interessante aanbieding voor jullie van Wijzer over de Basisschool. Helemaal nu op veel plaatsen de klassen weer naar huis worden gestuurd of zelfs hele scholen gesloten zijn. Hoe kun jij je kind in deze tijd helpen? Dat kan zeker, en dat kan gewoon thuis, in alle rust én gezellig samen. Over 2 dagen begint de Black Friday SUPERDEAL, en krijg je 3+2 gratis. Met de oefenboeken van Wijzer over de Basisschool heb jij alles in huis om je kind te ondersteunen bij rekenen, spelling en begrijpend lezen. Zo voorkom je een leerachterstand en later een schooladvies dat niet bij het niveau van je kind past.

Op gebied van games doet Bol.com lekker mee aan Black Friday Week met hoge kortingen van 40% op heel veel populaire games. Deze actie loopt tot en met 30 november 2021.
[/lgc_column]

 

Black Friday
Foto door Ivan Samkov via Pexels

 

Kijk en vergelijk

 

Ik heb je nu een aantal Black Friday Deals laten zien in verschillende categorieën en natuurlijk zijn er nog veel meer. Bekijk daarom nu alvast wat jij wilt shoppen en vergelijk de acties van verschillende winkels/aanbieders. Zo weet jij precies waar je moet zijn op Black Friday. En Black Friday is niet alleen op vrijdag, deze hele week kunnen we al genieten van flinke kortingen en veel van deze aanbiedingen worden doorgetrokken naar het weekend en sommigen zelfs naar de maandag; Cyber Monday. Ik zou zeggen ontzettend veel shop plezier en geniet van een weekend vol met mooie deals en acties.

Tatiana

Maak jij gebruik van Black Friday?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | De leukste Black Friday deals op een rijtje

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | De leukste Black Friday deals op een rijtje

    Ja heerlijk zo’n black friday, maar je wordt overspoeld met van alles en weet niet meer waar je moet kijken. Gelukkig heb ik via jou instagram nog een leuke korting weten te krijgen op een hele mooie laptop tas van IDEAL OF SWEDEN. Love it.

  2. Tatiana's Blog | De leukste Black Friday deals op een rijtje

    Ik heb mooie gordijnen en een stoel gescoord
    Toch fijn die blackfiday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *