Zoedt Kerstdecoratie

Hou je van leuke woonaccessoires en ben je daarnaast ook zo dol op de feestdagen, dan is de webshop Zoedt echt iets voor jou.  In de webshop vind je de leukste artikelen en cadeautjes voor verschillende momenten, zoals Sinterklaas en Kerst. Alles om je cadeautjes leuk in te pakken en je huis te versieren, om lekker in de sfeer van de feestdagen te komen. Kijken jullie mee naar de accessoires die ik heb gekregen voor Kerst.

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

De leukste items voor Kerst

 

Zoedt helpt jou om de inpak stress overboord te gooien. Want vanaf nu is inpakken leuk. Zoals ik in een eerder artikel dat ik schreef over Zoedt gebruiken zij alleen de kleuren zwart en wit. En dat zie je terug in alle items. Heb jij je kerstcadeautjes al gedeeltelijk klaar liggen, maar moet je ze nog inpakken; Zoedt heeft het allemaal. Verschillende soorten inpakpapier, cadeauzakjes, cadeaukaartjes, stickers en washi tape. Cadeautjes zijn een feest om te krijgen en te geven! Pak je cadeautjes nu extra leuk in met dit inpakpapier van Zoedt. Naast items om je cadeautjes mooi in te pakken voor onder de boom, hebben ze ook heel veel kerstdecoratie om je huis gezellig mee te versieren. Kaarsen, slingers, muurcirkels en kerst tafereeltjes voor in de vensterbank. 

 

Kerst Tafereeltje

 

Zoedt Kerst tafereeltje

Zoedt Kerst tafereeltje Zoedt Kerst tafereeltje Zoedt Kerst tafereeltje Zoedt Kerst tafereeltje

Ik vind het altijd zo gezellig als met Kerst de vensterbank versierd is. Als je binnen bent en naar buiten kijkt proef je de sfeer van Kerst, maar als je buiten loopt en naar binnen kijkt kun je er ook van genieten. Dit jaar staat het grachtenpandje met auto en rendier bij ons te schitteren. Want met een lichtsnoer maak je het echt helemaal af. Hoe leuk zijn deze houten grachtenpandjes voor in de vensterbank! Naast de grachtenpandjes staat een autootje met kerstboom en een rendier. Hierdoor komt je toch helemaal in de Kerst stemming. Naast een lichtsnoer kun je er nog wat nep sneeuw omheen leggen en het plaatje is echt helemaal compleet.

 

Muurcirkel

 

Zoedt Kerst tafereeltje

Zoedt Kerst tafereeltje

Naast het Kerst tafereeltje in de vensterbank heb ik ook nog een muurcirkel. Hiermee style je je woonkamer, en met meerdere muurcirkels in verschillende formaten geef je het een speels effect. Je kunt de muurcirkels ophangen, maar ook gewoon leuk ergens neerzetten met kaarsjes er omheen. Of een lichtsnoer. Je kunt de muurcirkel ophangen met bijvoorbeeld dubbelzijdig tape voor binnen, of met een schroefje. Maar dan moet je er wel even een gaatje in boren. Je kunt ook leuk en speels de muurcirkel met washi tape ophangen. Deze vind je ook bij Zoedt.

 

 

Sinterklaas

 

Ben je eerst nog met Sinterklaas bezig en laat je Kerst nog even op je wachten dan kun je je hart ophalen. Voor Sinterklaas geld ook: “Wie ZOEDT is krijgt lekkers!” Voor dit thema is er ook inpak materiaal, Sinterklaas tafereeltjes, kaartjes en kaarsjes. Een extra toevoeging aan het Sinterklaas thema is het leuke Sinterklaas aftelkalender en doeboek. Dit maakt het aftellen naar pakjesavond extra leuk. In deze kalender/doeboek vind je verschillende opdrachten, puzzels, doolhof, woordzoeker, husselwoorden, kleurplaten en nog veel meer. 

 

Zoedt Spaarprogramma

 

Zoedt heeft voor de echte basic zwart wit fan een eigen spaarprogramma opgezet. Ben je van plan om vaker te shoppen bij Zoedt, dan kun jij je registreren voor het spaarprogramma. Je kunt punten verdienen bij elke aankoop of door online te delen met anderen. Bij aankoop verdien je 1 spaarpunt per € 1,00. En deel je online via Facebook dan verdien je 50 spaarpunten. En je krijgt een sign up bonus van 25 punten.

Tatiana

Ben jij al fan van Zoedt?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Zoedt heeft de leukste items voor Kerst

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Zoedt heeft de leukste items voor Kerst

    Het ziet er heel gezellig uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *