ELODIE EENHOORN MOK

Het zenuwslopende aftellen is begonnen. Nu de feestdagen een beetje dichterbij komen raak ik steeds meer in de stemming. In het artikel van vandaag laat ik jullie een aantal tips zien van de leukste kerstcadeaus voor haar. Als je een cadeautje geeft, doe het dan in ieder geval in stijl! 

Welkom in de wereld van de magie, van de onverschrokken prinsen, ontvoerde of anderszins misleide prinsessen, van de tovenaars, trollen, dwergen, draken en – precies! Eenhoorns.

Kijken jullie mee?


Me: for Christmas I want a unicorn. Santa: be realistic! 

Me: ok I want a boyfriend. Santa: what colour do you want your unicorn?

 

━━━━ ━━━━

Unicorns, wie is er niet gek op! Mijn dochtertje wel, zeg maar gerust ‘bezeten’. Zij zou het liefste een unicorn willen zijn. Als ze op haar fiest zit, is haar fiets de unicorn. En nu heeft ze mij zo langzamerhand ook betoverd, en vind ik de magie rondom unicorns ook helemaal hot. Hoe kan je het ook niet leuk vinden! Ben of ken jij iemand die ook zo dol is op unicorns, je zusje, dochtertje, moeder, vriendin. Jong of oud, haal je hart op, want in de zoekresultaten van Radbag vind je meer dan 50 Unicorn geschenken. Hiermee kun je haar op een originele wijze verrassen.

 

A UNICORN CHRISTMAS PARTY 

ELODIE EENHOORN MOK || € 19,95

Het mag duidelijk zijn koffie, thee, warme chocolademelk, het smaakt gewoon beter uit de Elodie eenhoorn mok. Hallo. Eenhoorn! Het magische woord dat alles beter maakt. Eenhoorns zijn normaal een beetje dunner, maar dat zou ingaan tegen het concept van de mok. Deal with it.

Tatiana's Blog | De leukste Kerstcadeaus voor haar.

LICHTGEVEND EENHOORN KUSSEN || € 44,95

De magische knuffel voor de kleine prinses. ’s Avonds laat, wanneer de witte nevel rondspookt en bomen als schaduwen in de wind heen en weer wiegen, wordt het tijd om je lekker warm in te laten stoppen door papa of mama. Slaap lekker kleine prinses, zeemzoete dromen wens ik je toe. En dat je met goede moed de volgende dag kan beginnen en nieuwe avonturen mag beleven. Welterusten onder de vleugels van deze lichtgevende eenhoorn knuffel, die je ver weg naar dromenland brengt. Ssssstttt.

LICHTGEVEND EENHOORN KUSSEN

EENHOORN LICHTSNOER || € 19,95

Vraag: Wat is een meidenkamer zonder eenhoorn lampjes? Antwoord: HARTSTIKKE SAAI! Ieder meisje heeft recht op een lichtsnoer met unicorns op haar kamer, dit is een primaire levensbehoefte. Ook mooi als decoratie rondom spiegellijsten of als verlichting in de kerstboom.

ALWAYS BE YOURSELF UNLESS… POSTER VAN MOTTOSPRINT || € 24,95

“Wees gewoon jezelf” – hoe vaak hebben we dat wel niet moeten horen in ons leven. Klinkt dan ook eenvoudig en logisch, maar is het helaas niet altijd. Behalve natuurlijk als je een eenhoorn kan zijn. Lijkt ons ook weer logisch. En wie zou je het kwalijk nemen als je daarvoor kiest?

 

Wie wil nu geen eenhoorn zijn … of zich tenminste als een eenhoorn kunnen verkleden. Het maakt je leven plots een stuk rooskleuriger!

 

MAGISCHE EENHOORNKOUSEN – SET VAN 2 PAAR || € 12,95

De fabelachtige eenhoornkousen nemen je op pad naar het volgende sprookje, uiteraard met de nodige glitter & glamour. Simpel. Magisch. Musthave.

EENHOORN CAPUCHON || € 29,95

Als de prinses – om welke reden dan ook – zich plotseling heel diep in het bos bevindt, waar het zo vreselijk donker en bitterkoud is, dan is het enorm praktisch als plotseling als uit het niets de magische eenhoorn capuchon opduikt om onze arme, kou lijdende prinses waar mogelijk op te warmen. Compleet met hoorn (hoorntje), oren (oortjes) en regenboogkleurige manen (maantjes) en gemaakt van plooibaar pluche beschermt de eenhoorn capuchon je tegen wilde dieren, boze feeën en andere onsympathieke figuren. En natuurlijk tegen de kou. Dan zou er nu eigenlijk alleen nog een prins op moeten duiken; maar dat gebeurt toch echt alleen in sprookjes …

Tatiana's Blog | De leukste Kerstcadeaus voor haar.

 

EENHOORN JUMPSUIT || € 49,95

Voor magisch knuffelen en knuffelige magie op die dagen dat je niet eens een eenhoorn voor de deur zou zetten. Als het regent of sneeuwt, als er dikke mist hangt en als de koude wind van de realiteit zich aankondigt om alle dromen weg te blazen. Dan is het tijd om een paar toverkaarsen aan te steken, de ketel op te zetten en het vuur op te stoken. Het is tijd om in de betoverende eenhoorn jumpsuit te schieten, een deken om de manen te leggen en je snel richting het sprookjesland in pastelkleuren te begeven.

LICHTGEVENDE EENHOORNPANTOFFELS || € 39,95

De lichtgevende eenhoornpantoffels, die niet alleen gevoelige voeten opwarmen, maar ook gelijk de weg verlichten, die men in sprookjes en ook in het echte leven nu eenmaal moet gaan. Voorzien van een discrete sensor, die de magische pantoffels met hoorn alleen laat oplichten als hare majesteit bij de bank wegloopt. Bijvoorbeeld het donkere bos in of alleen maar naar de donkere kelder, om snel nog een fles Prosecco te regelen. Nou ja.

LICHTGEVENDE EENHOORNPANTOFFELS

Dat waren ze dan, mijn tips! Cadeautjes met een beetje fantasie, wij vrouwen houden er van. Hiermee is een Kerst vol regenbogen, glitters en magie gegarandeerd.  Welk van de kerstcadeau’s voor haar zou jij kiezen?

 

Als laatste nog even een wijze les van een eenhoorn:

◊ There’s magic inside you!

◊ Anything is possible!

◊ Dreams can come true!

◊ You don’t need wings to fly!

◊ It’s okay to be different!

◊ Always believe in yourself even if nobody else does!

 

Natuurlijk hebben ze bij Radbag veel, en echt veel meer dan alleen maar eenhoorns. Niet alle vrouwen / meisjes houden er van, en de mannen waarschijnlijk helemaal niet. Ook dan vind je de leukste, coolste en gekste dingen in deze geweldige webshop. Op de foto zie je een exotische roze mini ananas lamp, deze kun je ook terugvinden tussen alle leuke gadgets. Kijk zeker even rond, ik weet zeker dat je de site niet met een leeg winkelmandje verlaat!

Tatiana's Blog | De leukste Kerstcadeaus voor haar.

Wanneer begint het zenuwslopende aftellen voor jou? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Tatiana's Blog | De leukste Kerstcadeaus voor haar.

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

13 Reacties

 1. Tatiana's Blog | De leukste Kerstcadeaus voor haar.

  Ohh ik en ook mijn meisje houden hier echt van, zo leuk! De sloffen vind ik ook echt fantastisch!

 2. Tatiana's Blog | De leukste Kerstcadeaus voor haar.

  Oh wat leuk al die eenhoorn spulletjes! Ik hou ervan!!

 3. Tatiana's Blog | De leukste Kerstcadeaus voor haar.

  Die mok is echt zo geweldig! Liever een bollere unicorn dan een klein kopje thee hoor haha. Ook die sloffen zijn erg leuk 🙂 Ik ga even kijken op de site wat ze nog meer voor leuke cadeau’s hebben! Goede tip!

 4. Tatiana's Blog | De leukste Kerstcadeaus voor haar.

  Oh my god!! Die eenhoorn mok is zo belachelijk leuk! Ik wil hem graag aan iemand kado doen, maar denk dat als ik hem koop ik hem alsnog zelf ga houden hahaha

 5. Tatiana's Blog | De leukste Kerstcadeaus voor haar.

  Thanks voor deze tips, die mok is echt goals!

 6. Tatiana's Blog | De leukste Kerstcadeaus voor haar.

  Wat een super leuke spulletjes! Vooral die eenhoorns zeg 😀

 7. Tatiana's Blog | De leukste Kerstcadeaus voor haar.

  Die mok en pantoffels zou ik zelf wel willen hahaha

 8. Tatiana's Blog | De leukste Kerstcadeaus voor haar.

  Als het eenhoorn is is het al snel goed. Lwuke items allemaal.

 9. Tatiana's Blog | De leukste Kerstcadeaus voor haar.

  haha, die sloffen, heerlijk hysterisch! En wat een zeer goede en wijze lessen leert de unicorn ons;-)

 10. Tatiana's Blog | De leukste Kerstcadeaus voor haar.

  hé dit herken ik hihi, ik ben ook echt gek op unicorns haha en IK HEB DE SLOFFEN!

 11. Tatiana's Blog | De leukste Kerstcadeaus voor haar.

  Ohhhh, wat een geweldig lieve cadeautjes! Vooral die capuchon, wat een schatje! 🙂

 12. Tatiana's Blog | De leukste Kerstcadeaus voor haar.

  Ah, wat een leuke spulletjes! Wordt er hebberig van 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *