Liebster Award

Liebster Award

And the winner  for De Liebster Award is … … … °•○♡ Blog & Beauty ♡○•° Jeeeeeeeeeh!

Dank je wel Anne voor je nominatie! Ik voelde me zeer vereerd om deze award in ontvangst te nemen! Weten jullie waarom ik de nominatie van Anne heb gekregen:  

Ik heb jouw blog genomineerd voor de Liebster Award, omdat ik je blog super vind en het belangrijk vind om deze prijs ook naar Nederlandstalige blogs te verspreiden.

Onlangs kreeg ik de Sunshine Award en die staat te twinkelen in mijn trofeeën kast, nu komt De Liebster Award er naast te staan! Heel erg leuk! Natuurlijk krijg je een award niet zomaar en wordt er wel wat van je verwacht, dus ik heb gauw de regeltjes even opgezocht.

De Liebster Award is een prijs voor mensen met minder dan 200 volgers op hun blog. Mijn blog behoort tot die groep, maar ik ben onwijs blij met al mijn volgers. Het is de bedoeling dat ik degene bedank die mij genomineerd heeft. En ik mag (moet) 11 willekeurige feitjes over mezelf blootgeven, en 11 vragen beantwoorden die Anne o.a. voor mij bedacht heeft. Zo leer je de persoon achter de blog kennen (sommigen van jullie weten waarschijnlijk al het een en ander over mij uit de Sunshine Award).Daarna mag ik 11 vragen aan bloggers stellen die ik met de Liebster Award nomineer en moet ik hun hiervan op de hoogte brengen.

Laten we maar beginnen!

Mijn 11 willekeurige feitjes:

  1. Je mag mij midden in de nacht wakker maken voor een glas karnemelk. Ik zie de meesten van jullie een zuur gezicht trekken, maar ik vind het heerlijk! Een halve liter glas vol is bij mij zo leeg. Mjammmmmie!
  2. Als ik in de trein zit speel ik altijd het spelletje: ‘Count the ducks’. Ik kijk naar buiten en tel zoveel mogelijk eenden, just for fun (als mijn zusje bij mij is tellen we allebei en is het een wedstrijdje).
  3. Mijn lievelingsdier is een poes. Mijn liefste poes ooit was Fluffy, met haar had ik een hele hechte band! Zij was waar ik ook was (zie foto, op de rand van het bad – nog net niet er in-).SAMSUNG
  4. Ik ben ooit eens gevraagd voor het programma ‘Familieberichten’ van Caroline Tensen. In eerste instantie leek het me leuk en informatief, maar ik heb bij nader inzien toch bedankt.
  5. Ik heb ontzettende slappe humor, ik kan ontzettend lachen om films zoals ‘Let’s be Cops‘.
  6. Mijn verslaving is toch wel chocola, de heerlijkste reep EVER, kreeg ik een keer van mijn man (door hem samengesteld). Ik moet hem gewoon met jullie delen (alleen de foto, niet de reep ;)) …. …. …. die ziet er lekker uit hè!Chocstar
  7. Ik heb 1 tatoeage op mijn pols (de naam van mijn dochter) en ik wil stiekem nog wel een 2e en dan op mijn rug. Ook een soort verslaving dus.
  8. Mijn BFF is mijn 2ling zusje en we zijn jarig op 1e Kerstdag!
  9. Schoenen heb ik nooit genoeg! Ik had 200 paar en moest qua ruimte een beetje inkrimpen. Schoenen die ik meer dan een jaar niet gedragen had heb ik uitgezwaaid en op mysterieuze wijze zijn er een aantal pumps van mij zoek geraakt. Aangezien ze niet vanzelf een avondje zijn gaan stappen, dansen of bowlen heb ik ze volgens mij tijdens een grote opruiming per ongeluk weggegooid. Hoe kon ik zo stom zijn.
  10. Het is een gewoonte/traditie van mij geworden om op elke vakantie een dagboek bij te houden. Dit doe ik nu sinds 2005! Ooit wil ik al deze verhalen gaan bundelen in een boekje.
  11. Last but nog least: Mijn lievelingsbloem is de ranonkel, in een boeket liefst in combinatie met de brem.

De 11 vragen:

  1. Waarom ben je begonnen met Blog & Beauty? In eerste instantie ben ik begonnen met de blog omdat ik op zoek was naar aandacht. Aandacht voor mijn webwinkel. Begin 2014 ben ik gestart met Musthave Make-up, een webshop waarin ik low-budget en high end make-up verkoop. Ik wilde mijn webshop op alle mogelijke manieren kenbaar maken onder mijn doelgroep en ben aan het bloggen geslagen. En ik vind het leuk om te doen. Ik ben graag creatief, ik schrijf graag, en ik hou van beauty TADAAAA daar was Blog & Beauty.
  2. Wat is jouw ultieme vakantie bestemming? Dat is een moeilijke want ik heb er eigenlijk wel meer dan 1 op mijn Bucket List staan. Ik noem ze dus allemaal maar op, Indonesië (Bali) | Australië | Canada.
  3. Noem 1 van je Bucket List activiteiten? Uhm, ja eigenlijk is dat iets heel doms, wat ik jaren geleden al had moeten doen: mijn rijbewijs halen!
  4. Wat is het beste advies wat je ooit hebt gekregen? Leef elk moment uitbundig! Dit advies heb ik gekregen van mijn eigen lichaam. Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik bij 27 weken een waarschuwing van mijn lichaam. Ik had het zelf niet eens door, maar ik had een zwangerschapsvergiftiging. Ik kwam in het ziekenhuis en het ging van kwaad tot erger, 3 maanden te vroeg moest ons kindje gehaald worden, omdat ik het anders niet zou overleven. Het risico was wel of ons kindje buiten de baarmoeder zou overleven. Dat was zo’n rollercoaster, de ergste Wake-up call die je kan krijgen, maar wel het beste advies. Kal ho naa ho | De tijd die er nu is kan er morgen niet meer zijn!
  5. Wat waardeer je het meest in het leven? Ik moet hier wel mijn dochtertje Esmee Angelina noemen. Ze is alles voor mij, zij behoort echt tot ‘mijn’ wereldwonder. Zij kwam 3 maanden te vroeg op de wereld kijken, moest 3 maanden lang in het ziekenhuis keihard knokken voor haar leven, daar kan zelfs Rocky Balboa, één van de grootste bokskampioenen in de geschiedenis, niet tegenop. Ik geniet volop van het meisje dat ze nu 3 jaar later is, lief, mooi maar ook pittig. Maar door dat laatste heeft zij het wel overleefd.
  6. Wat zou je vandaag doen, als je wist dat je niet kon falen? Ik zou mijn huis oppakken en een mooi en rustig plekje opzoeken aan de rand van de stad. Ik woon namelijk in een mooi karakteristiek vrijstaand huisje, waar ik ontzettend blij mee ben, maar het huisje staat op de verkeerde plek.
  7. Welk filmkarakter zou je willen zijn? Ik zou wel een Badass Girl willen spelen. Zoals bijvoorbeeld Angelina Jolie in Tomb Raider of Kate Beckinsale in Underworld.  imagesmovies kate beckinsale posters underworld awakening 5000x2500 wallpaper_www.wallmay.com_5
  8. Wat is jouw favoriete guilty pleasure? Uhm, even denken hoor! Tot in de late avonduurtjes spelletjes spelen op de computer (mooie, grafische zoek/ adventure games zoals bijvoorbeeld: League of Light – Wicked Harvest Collector’s Edition).
  9. Ben je een dag of nachtmens? Allebei wel een beetje denk ik. Ik heb er geen problemen mee om door te gaan tot in de late uurtjes om vervolgens weer bij de eerste ochtendgloren vrolijk mijn bedje uit te stappen om de dag te beginnen.
  10. Wat is mijn favoriete kleur? Groen, mosgroen om specifiek te zien. Je weet wel, die kleur die je in het bos veel tegenkomt. Ja dat is mijn kleurtje!152210__wood-bark-wood-moss-green-summer_p
  11. Waarom blog jij? In eerste instantie was dat natuurlijk zoals ik bij vraag 1 ook al omschreef om mijn webwinkel te promoten onder het publiek van bloggers. Maar eenmaal beland in de blogwereld begon ik het zo leuk te vinden. Niet alleen het beauty aspect maar alles rondom het bloggen, het schrijven, het fotograferen, het lezen van andere blogs. Mijn liefde voor schrijven en fotograferen en bloggen met jullie delen vind ik heerlijk. Ik steek vaak veel op van tips van andere bloggers, of lach om de vrolijke verhalen van jullie en ik hoop datzelfde te mogen geven met Blog & Beauty.

Dat waren al weer 11 vragen! Bedankt voor je leuke vragen Anne.

Nu mag ik Bloggers nomineren om vragen te beantwoorden die ik bedacht heb:

– Mirella met haar blog MiraStylez

– Lonneke met haar blog Lovely Lonnie

– Marta met haar blog MartaSofiaa

– Sonja Pepers met haar blog Sunshine by Sony

– Esmee met haar blog Life by Esmee

– Laura met haar blog Laura’s Life

– Maxime met haar blog Simply Maxime

Dit zijn mijn vragen:

  1. Waarom ben jij begonnen met bloggen?
  2. Als je vandaag iets aan je uiterlijk mocht veranderen, wat zou je dan willen veranderen?
  3. Voor wie of wat heb je de meeste bewondering?
  4. Mogen wij d.m.v. een foto meekijken naar het leukste plekje in jouw huis?
  5. Wat is jouw grootste angst?
  6. Aan welke film heb jij als klein kindje de mooiste herinneringen?
  7. Wat is volgens jou het mooiste artikel op jouw blog?
  8. Hoe ziet een avondje stappen samen met jou eruit?
  9. Wat is jouw favoriete outfit?
  10. Wat doe jij het liefst in je vrijetijd?
  11. Waarover blog jij het liefst?

Bedankt voor het lezen! En voor de bloggers die ik genomineerd heb, ik hoop dat jullie meedoen, zodat wij jullie ook beter kunnen leren kennen.

Afsluiting BLOG

 

 

 

Wat vonden jullie van mijn beantwoorde vragen en feitjes?    Zijn jullie ooit al eens genomineerd voor deze of een andere award?    Kennen jullie mij na het lezen van dit artikel iets beter?
Tatiana's Blog | De Liebster Award

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

  1. Tatiana's Blog | De Liebster Award

    Leuk om wat meer zo achter de persoon van een blo te komen. Wat heftig om te lezen dat je een kindje bent verloren. Ik heb zelf dit ook helaas moeten mee maken. in 2010 3 maanden te vroeg werd mijn zoon geboren en overleed. Ik ben ook erg gek op katten! Leuk dat je mij genomineerd heb, ik ga deze ook invullen. Liefs

    1. Tatiana's Blog | De Liebster Award

      Oh nee Lonneke, niet verloren hoor (ik lees het gauw even terug of ik iets verkeerds heb geschreven). Ons dochtertje is 3 maanden te vroeg geboren, het was een groot risico om haar zo vroeg te halen, maar anders zou ik het niet overleven. Zij kreeg dus ongevraagd de taak om 3 maanden lang (en zelfs daarna nog) te vechten om te overleven. Maar het is een bikkel van een meisje en nu inmiddels al 3 jaar. Maar oh ik krijg kippenvel bij het lezen van jouw bericht, het is jou wel overkomen. Het liefst zou ik nu door de pc willen kruipen om je een knuffel te geven. Liefs, xxx

  2. Tatiana's Blog | De Liebster Award

    Leuke feitjes en leuke vragen heb je gekregen. En ook leuke vragen voor je medebloggers…. Leuk leuk leuk.

  3. Tatiana's Blog | De Liebster Award

    ik heb het gelezen ,en voor mij geen nieuws .omdat ik
    Tatiana goed ken
    maar het fascineert me steeds weer met alles wat zij schrijft
    jij verdiend gewoon die liebster Award van mij
    heel veel liefs Tiny

  4. Tatiana's Blog | De Liebster Award

    Bedankt voor de nominatie, ik heb mijn liebster nominatie ingepland voor deze week. Dus dan kan je er iets over lezen op mijn blog! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *