De mooie zonnebrillen van Meller

by Tatiana
Meller zonnebrillen

Zonnebrillen zijn meer dan een fashion accessoire voor op de neus. Een zonnebril is erg belangrijk voor de ogen om verschillende redenen, waar ik in dit artikel iets dieper op in ga. Meller is een merk dat jullie waarschijnlijk wel bekend voorkomt door hun mooie horloges, maar ze hebben ook mooie stijlvolle zonnebrillen. Lentiamo biedt een enorme keuze aan betaalbare oogverzorging en zonnebrillen, en zij zijn de enige die Meller zonnebrillen in Nederland verkopen. En deze zonnebrillen kennen jullie waarschijnlijk niet. Daar probeer ik vandaag met dit artikel verandering in te brengen. Want, ook al is het hoogseizoen voorbij, ik draag nog steeds een zonnebril.

SASS

Meller Zonnebrillen

 

Meller zonnebrillen

Meller zonnebrillen

Voor in de auto wilde ik graag nog een goede zonnebril hebben. Niets is vervelender dan te moeten auto rijden, terwijl de zon laag hangt, en je geen geschikte of helemaal geen zonnebril hebt. Maar hoe vond ik een voor mij geschikte zonnebril. En waar kan je allemaal op letten bij het uitzoeken van een nieuwe zonnebril. Allereerst wil je dat je bril past bij je gezichtsvorm, ik heb een nogal smal gezicht.  Wil je gespiegelde glazen of gepolariseerde, en wat is het verschil?

Meller zonnebrillen

Meller zonnebrillen

Gezichtsvorm. Na het meten kom ik uit op een ovaal gezicht. De lengte van mijn gezicht is groter dan de breedte van mijn gezicht, en mijn voorhoofd is breder dan mijn kaaklijn. Het enige waar ik nu rekening mee moet houden, is het bestellen van het montuur dat bij mijn gezicht en mijn stijl past. Wist je dat het juiste montuur van je zonnebril het tegenovergestelde moet zijn van de vorm van je gezicht. Bij een vierkant gezicht passen heel mooi ronde brillen en vice versa.

Meller zonnebrillen

Meller zonnebrillen

De glazen van de bril. Wat is het verschil tussen gepolariseerde glazen en gespiegelde glazen? Gepolariseerde glazen zien er van de buitenkant uit als ieder andere zonnebril. Maar het verschil merk je als de de bril op doet. Door een speciale laag worden horizontale lichtstralen geblokkeerd en verticaal licht dringt door naar je ogen. Dit brengt helderheid en contrast in de omgeving, wat resulteert in helder zicht en pure kleuren. En gespiegelde glazen verschillen van de normaal gekleurde of gepolariseerde glazen wat betreft prestaties en uiterlijk. Gespiegelde glazen, beperken de hoeveelheid licht die je ogen binnenkomt, waardoor je je prettiger voelt.

Meller zonnebrillen Meller zonnebrillen
Meller zonnebrillen Meller zonnebrillen

Ik heb 2 verschillende brillen uitgezocht. De eerste bril die ik uitzocht is de Meller Banna Amber Carbon. Een design met een gekleurd montuur waardoor het een exotische uitstraling geeft. De zonnebril heeft een goud kunststof montuur met grijs getinte gepolariseerde glazen. En ik heb gekozen voor de Meller Nyasa Tigris Sand, dit is net als de andere bril een unisex-zonnebril. Deze bril heeft een bruin plastic montuur en bruin getinte gepolariseerde glazen.

Meller zonnebrillen Meller zonnebrillen

Lentiamo: E​erder dit jaar lanceerden ze hun eigen contactlenzen​ merk Lenjoy en Solunate, een exclusieve lenzenvloeistof en er volgen nog meer eigen producten! De ervaring hebben ze in huis, nu nog de bekendheid van onze nieuwe Nederlandse webshop, lentiamo.nl!

De keus van de zonnebrillen van het merk Meller is groot. En de prijs is prima te doen. Ik vind een zonnebril voor een prijs rond de € 43,00 niet duur. Zeker niet als de bril lekker zit, mooi staat, en goed is voor je ogen. De brillen worden geleverd in een doosje met brillenhoesje en -doekje. Ik vind het zeker een aanrader, dus ben jij nog op zoek naar een zonnebril, neem dan zeker even een kijkje op de website van Lentiamo.

 Wat voor zonnebril draag jij?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

8 comments

Kimberley 16 oktober 2019 - 11:56

Wat een mooie brillen! Ze staan je fantastisch! We hebben dezelfde vorm van het hoofd, dus ik ga eens kijken welke ik leuk vind

Reply
kiki hasselton 16 oktober 2019 - 15:02

oh, die zijn inderdaad mooi zeg! ik draag niet vaak een zonnebril omdat ik het super onhandig vind met mijn gewone bril, maar zo af en toe draag ik lenzen en dan zijn deze brillen wel te gek zeg!!

Reply
Marsha 17 oktober 2019 - 13:50

Ze staan je allebei erg leuk! Maar die donkerbruine is toch wel mijn favoriet!

Reply
Silkeblogs 17 oktober 2019 - 14:26

Ze zijn echt prachtig, en ze staan je geweldig!

Reply
Daisy De Vos Burchart 17 oktober 2019 - 17:49

Wat een gave brillen! En wat staan ze je goed!!!

Hier moet ik eigenlijk nog steeds gaan kijken voor een zonnebril. Helaas ben ik gebonden aan de opticien 🙁 Want de glazen moeten helaas op sterkte 😉

Reply
ingrid 18 oktober 2019 - 09:51

dit zijn inderdaad echt mooie brillen voor een schappelijke prijs

Reply
Bouchra 18 oktober 2019 - 11:39

Dit zijn mooie zonnebrillen! Vooral de vorm en kleuren vind ik fantastisch!

Reply
Lavinia 20 oktober 2019 - 11:20

Hele mooie brillen en ze staan je beide prachtig. Mooi afgesteld bij je OOTD.

Reply