Tatiana's Blog | De Netflix Streamtag

VANDAAG HEEFT GASTBLOGGER LAVINIA EEN TAG VOOR JULLIE INGEVULD! MIJ KENNEN JULLIE AL ( EEN BEETJE), IK VIND HET OOK LEUK DAT JULLIE MIJN GASTBLOGGER(S) BETER LEREN KENNEN.

Mijn zus vraagt me wel eens: Heb je die film nou al gezien….? Waarop ik vaak antwoord: Ow nee, ik ben net een serie aan het kijken op Netflix. En geloof mij, wat kan dat verslavend zijn zeg. Voel me soms net een klein kind in een snoep winkel…….”welk moet ik nu weer kiezen”?

Dus toen ik op de blog van Manon – inspiiredbylife deze tag zag staan dacht ik, ja die ga ik ook invullen. Dus hierbij komen mijn antwoorden.

 1. Wat was het moment dat je dacht ‘nu moet ik wel’ en een abonnement nam op Netflix?

Ehm ik hoorde eigenlijk veel mensen hierover praten, ik heb dat weer gezien, heb je die film gezien…..je kent het wel. Ik was daar toch gevoelig voor en heb ook een abonnement genomen.

2. Hoe vaak kijk je naar Netflix?

Dat ligt er een beetje aan hoeveel tijd ik heb. Het is wel eens zo geweest dat ik in het weekend helemaal niets gepland had en dan gewoon een hele serie of een groot deel heb zitten kijken. Echt zo’n -ik-kijk-nu-naar-…-marathon.

3. Waar kijk je naar Netflix?

Soms zit ik lekker met een dekentje om gewoon achter de laptop te kijken, maar als ik echt wil relaxen, kruip ik toch lekker op de bank en zet ik Netflix aan op de tv.

4. Zijn er series die je wel kijkt, maar eigenlijk niet leuk vind?

Ehm ik ben net begonnen aan Making a Murderer, daar had ik goede verhalen over gehoord op vlogs, maar ik kan er nu nog niet echt lekker in komen. Dus, kijk jij dit wel en vind je dit toch echt een aanrader, let me know!

5. Wat is je favoriete Netflixhapje en drankje?

Het drankje maakt me eigenlijk niet zoveel uit, maar er hoort bij mij toch echt wel een chipje bij. En nee, niet zo’n klein schaaltje, maar gewoon lekker knabbelen, vanuit de zak. Misschien een tikje ordinair, maar ik vind het heerlijk!

6. Is er een serie die je samen met je partner kijkt?

Nee, films wel, maar de series kijk ik lekker alleen in mijn eigen tijd.

7. Wat is je favoriete Netflix Original?

Tja wat is een Original. Ehm nou welke serie ik echt met moeite op pauze kon zetten of stoppen, was toch wel White Collar. Oh wat heb ik daar van genoten zeg. De verhalen en avonturen, maar misschien stiekem ook wel van Matthew Staton Bomer. Mochten jullie niet weten welke serie of hoofdrolspeler dit is……..

White-Collar-6

8. Wat zijn je top-5 Netflix aanraders voor volwassenen?

Ehm ik ben wel erg van de crimes enzo, dus natuurlijk White Collar, die komt denk ik wel op nummer 1. Ook vond ik How To Get Away With Murder leuk om te kijken en The Fall vind ik goed, maar ik wacht van de laatste 2 nog op vervolg seizoen(en). Ik ben net klaar met het kijken van Fuller House, dit was een heel ander genre, maar wat heb ik gelachen. Hoop dat er snel meer series komen. Hoe kon ik het vergeten, in mijn top 5 hoort ook zeker Orange Is The New Black. Ook hier wacht ik op het nieuwe seizoen……

9. Welke vijf series kijken je kinderen graag?

Ik heb nog geen kinderen.

10. Welke serie zou je niet snel kijken?

Ik weet niet of die er zijn, maar iets met Zombies. Ik hou der niet van. Of het moet echt steengoed zijn.

11. Wie is je favoriete acteur/actrice uit een Netflixserie?

Hahah dan kom ik toch weer uit bij de White Collar acteur Matthew Staton “Matt” Bomer en actrice weet ik eigenlijk niet. Ja de looks van Ruby Rose uit Orange Is The New Black. Qua acteer prestatie moet ik jullie dit even schuldig blijven.

12. Wat zijn series die volgens Netflix op dit moment jouw beste keus zouden zijn?

Gossip Girl, vaak wat over gehoord, maar zelf nooit gekeken. Is het wat? Ook Blacklist staat hier op, vaak op tv wel stukjes van gezien en denk dat ik die ook nog wel een keer ga kijken. En Pretty Little Liars, ook veel over gehoord, maar nooit gekeken.

13. Wat staat er nog op je kijklijst?

Ehm zie aanbevolen op 12 en ook goede verhalen gehoord over Breaking Bad.

14. Op welk volgend seizoen kan je niet wachten?

Ehm op dit moment ben ik erg benieuwd hoe The Fall verder gaat aflopen. Ik zat echt midden in het verhaal.

Verhaallijn: Detective superintendant Stella Gibson van de Metropolitan Police wordt naar Belfast gestuurd nadat de Noord-Ierse politie geen doorbraak kon forceren in enkele onopgeloste moordzaken. Net na haar aankomst in Belfast maakt Paul Spector, therapeut, echtgenoot en vader van twee kinderen, zijn volgende slachtoffer. Bron 

15. Welke series/films zou je graag op Netflix willen zien?

Ik heb ooit een (paar) seizoen(en) gezien van Scandal, ik vond het echt een super serie. Maar het is door Net 5 van de buis gehaald vanwege de kijkcijfers. Misschien heb ik dan wel een hele slechte smaak, maar ik vond het echt leuk en spannend. En wil het nog steeds een keer verder kijken.

scandal16. Zou je nog zonder Netflix kunnen?

Ja dat gaat wel lukken hoor, het is alleen zo ontzettend handig en makkelijk. Je zoekt gewoon iets leuks op om te kijken, pakt er wat lekkers bij, zakt lekker onderuit en relaxen maar.

handtekening lavinia

Welke serie kijk jij op dit moment?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | De Netflix Streamtag

    Super leuk iNgevuld en gaaf dat je via mij dEze tag hebt ingevuld. En oh ik knabbel ook lekker uit de zak, dan maar een tikkeltje ordinair hihi vind dat zo lekker. Ik hoor veel mensen over de serie white collar , maar die heb ik nog niet gezien. Binnenkort als ik klaar ben met twee series ga ik daar eens na kijken.

  2. Tatiana's Blog | De Netflix Streamtag

    Op zoek naar goede films te kijken op Netflix, dan check out:https://goodmoviesbox.com/watch-on/netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *