De nieuwe wintercollectie van Room Seven

by Tatiana
Kom en ga mee naar de magische wereld van Room Seven. Daar waar er kleur in overvloed is en zoete en grappige tekstprints een glimlach op je gezicht toveren. Welkom in Winter Wonderland! Een wereld waarin ik mijn dochtertje echt kan verliezen.

SASS

Room Seven

Room Seven is het originele en authentieke merk dat zich sinds 1995 heeft gespecialiseerd in kleurrijk kinderbeddengoed, nachtkleding en kinder(kamer)accessoires. Vanaf 2005 is daar kinderkleding bij gekomen. Room Seven is er voor meiden in maat 80 t/m 152.

SASS

Room Seven Wintercollectie

De Room Seven wintercollectie is een collectie die zowel de stoere fashionista als het meisje-meisje helemaal geweldig zal vinden. Met waanzinnig mooie kleuren als oudroze, blauw en groen kleur je iedere grauwe winterdag. En dat vind ik zo geweldig aan deze collectie, want mijn dochtertje zit er net tussenin. Soms is ze wat meer stoer, en op een andere dag is ze weer zo lekker meisje-meisje. Met deze nieuwe wintercollectie kun je mooi spelen met deze stylen, en ze met elkaar combineren.
SASSDe mooie bloesjes met pof mouwtjes zijn super sweet, en wat dacht je van het populaire stroken rokje? Een echte favoriet bij de meisjes. En stiekem zelfs ook bij mij, ik zie mezelf al samen twinnen met mijn dochtertje. De zoete prints van boerderijdieren zijn om bij weg te smelten en natuurlijk combineer je ook dit seizoen weer alle items van Room Seven tot een geweldige winteroutfit.
SASSAlle breisels zijn heerlijk zacht en kriebelen niet (want wie houdt daar nou van?). Zo’n heerlijk, gebreid vestje mag komende winter dan ook echt niet ontbreken.
SASSEn voor het stoere meisje zijn er de stoere sweats, gemaakt van extra zachte materialen. Met veel strepen en grappige tekstprints zijn dit wel hele toffe musthaves.
SASSJe magische winteroutfit is pas helemaal compleet met de bijpassende sokken en maillots. En wil je echt de show stelen? Ik zie echt zoveel mogelijkheden met deze leuke items.

SASS

Vind jij de wintercollectie van Room Seven mooi?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment