Tatiana's Blog | De nieuwste hit: kunstnagels op je tenen

Misschien heb je er al wel eens over nagedacht, misschien denk je ‘huh?’. Hoe je er ook over denkt, 1 ding staat vast: we kunnen er niet meer omheen. Het is een regelrechte hit, kunstnagels voor op de tenen! Steeds meer vrouwen gebruiken deze nepnagels op de plek waar je het niet direct verwacht. Verwonderlijk? Echt niet! Want wij vinden dat je tenen ook de uitstraling moeten krijgen die ze verdienen.

SASS

Kunstnagels

De voordelen van kunstnagels op de tenen.Het slipper-weer is helaas weer een beetje voorbij, maar in het voorjaar en de zomer zijn de tenen goed zichtbaar. De leukste sandaaltjes en slippers worden uit de kast getoverd, en dat is niet even gemakkelijk voor iedere vrouw. Net zoals anderen het ongemakkelijk vinden om in bikini te gaan, voelt het dragen van een open schoentje net zo. Een blote voet kan echt voelen als blootgeven. In zo’n geval kunnen nepnagels een echte lifesaver zijn. Zo zien je tenen eruit zoals jij het wilt en hoef je ze niet te verhullen in sneakers of andere schoenen. Bring out the flip-flops! 

Naast het feit dat deze kunstnagels onzekerheid verminderen, zijn er ook genoeg vrouwen die het ‘gewoon’ dragen omdat ze het mooi vinden. Verschillende onderzoeken tonen aan dat uiterlijke verzorging en verwennerijen een positieve werking hebben op je gemoedstoestand. Dus doe vooral dat ene maskertje op je gezicht, verzorg je haar en verwen je tenen met mooie kunstnagels. Alles voor die good mood, toch?

SASS

Zo kies je de perfecte kunstnagels.Als je eenmaal hebt besloten dat je kunstnagels op je tenen wilt, zijn er een paar keuzes die je moet maken. Net als bij kunstnagels voor je handen, zijn er ook veel opties voor je tenen. Ga je voor een kleurtje of voor een classic French Mani? Waar je ook voor kiest, ga rustig op zoek en bekijk de mogelijkheden. Ga je met lijm in de weer of wil je press-on nails? Met de press-on techniek komt er geen lijm bij kijken, wat een hoop geklieder voorkomt. Ga na wat jij zelf het fijnst vindt.

SASS

De beste kunstnagels vind je hier.Weet je welke nagels je wilt? Super! Dan gaan wij nu een hele simpele tip delen. Op de Nederlandse markt voor kunstnagels is er eigenlijk maar één partij die er echt toe doet: Kiss. Dit is een Amerikaans nagelmerk dat salonkwaliteit kunstnagels levert. En naast handen doen ze dat ook voor tenen. Wij zijn in ieder geval groot fan! 

Natuurlijk zijn er ook andere merken die kunstnagels voor tenen aanbieden, maar onze ervaring leert dat ze niet kunnen tippen aan de kwaliteit van Kiss. De nagels van Kiss zijn super makkelijk en snel aan te brengen zonder lijm, en blijven tot wel twee weken zitten. Het is dan ook daarom dat wij bij ANVY.nl hebben gekozen om alleen de kunstnagels voor tenen van Kiss aan te bieden. Simpelweg omdat dat écht de beste zijn.

We hebben er een paar uitgelicht op onze webshop. De Kiss imPRESS Toenails – Sandy Shores hebben het cuteste design ever! De Mai Tai zijn daarentegen met hun donkere kleur weer erg geschikt voor de koudere dagen. En met de French Manicure – Limitless kun je eigenlijk nooit fout gaan. Een uitgebreide review van deze producten kun je binnenkort ook lezen op de website van ANVY. 

SASS

Benieuwd naar kunstnagels voor je tenen? Ben je benieuwd naar deze variant van nepnagels? Goed nieuws! Speciaal voor jou als trouwe lezer van Blog & Beauty hebben we een kortingscode geregeld. Gebruik de kortingscode BLOGBEAUTY20 om 20% korting te ontvangen op je eerste aankoop voor ieder artikel voor de teennagels. 

Opmerkingen of vragen? Heb je naar aanleiding van dit stuk nog vragen of opmerkingen over kunstnagels voor tenen? Stel ze dan via één van de beschikbare verschillende kanalen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en staan iedere werkdag voor je klaar!

 

Tatiana's Blog | De nieuwste hit: kunstnagels op je tenen

Wist jij dat dit bestond? Wil jij dit ook graag?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | De nieuwste hit: kunstnagels op je tenen

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

 1. Tatiana's Blog | De nieuwste hit: kunstnagels op je tenen

  Ik heb dit echt jaren geleden heel vaak gedragen haha! Nu niet meer, het zit toch niet zo lekker.

 2. Tatiana's Blog | De nieuwste hit: kunstnagels op je tenen

  wat een uitkomst voor vrouwen die niet zulke mooie nagels meer hebben ,dan praat ik over vergeelde nagels
  ik ben een rijpere vrouw ,ik smeer altijd nagellak op mijn tenen ,om mijn dikke tenen te verbergen
  zo loop ik de zomer maanden altijd op blote voeten ,en als ik naar medische posten moet vooral naar het ziekenhuis
  dan lak ik mijn nagels super mooi
  ik ga voor de kunstnagels ,bedankt lieve blog schrijfster blog&beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *