8x4 Clear Rose

Persoonlijke bescherming vind ik erg belangrijk. Dit vind ik belangrijk voor mijn zelfvertrouwen, als ik helemaal mezelf kan zijn en me zelfverzekerd voel, dan kan ik alles geven. Ik moet er niet aan denken dat ik in een overvolle bus naast iemand moet zitten, en iemand ruikt mij. Of ik ga naar een beauty event, en ik heb mijn mooiste blousje aan en iedereen ziet grote kringen onder mijn armen. 8×4 deodorant heeft een nieuwe productlijn, waarbij je jouw persoonlijke combinatie van geur, bescherming en verzorging kunt kiezen. Ik heb mijn N° ontdekt. FIND YOUR N°! Doe de test en ontdek welke 8X4 deodorant bij jou past. Deze nieuwe lijn bestaan uit 13 verschillende deo’s 

SASS

8×4 voor persoonlijke bescherming

 

8x4 Clear Rose

DE VERNIEUWDE 8X4 ONDERSTEUNT JOU MET JE PERSOONLIJKE BESCHERMING. Want iedereen is uniek en daar hoort een eigen deodorant bij. De nieuwe 8×4-productlijn bestaat uit tien geuren en dertien verschillende deodorants, waaronder tien sprays en drie rollers. Dit is natuurlijk een persoonlijke kwestie, maar ik hou niet zo van rollers. Maar ook daar zijn liefhebbers voor. Door te kiezen uit een unieke combinatie van geur, verzorging en bescherming, vind je met gemak een deodorant die écht bij jou en jouw levensstijl past. De deodorants bevatten elk een cijfer die gekoppeld is aan een bepaalde persoonlijkheid en levensstijl, zo kun je nog gemakkelijker een keuze maken. Het nummer dat mij past is N°2.

8x4 Clear Rose

HET VERNIEUWDE 8X4 ASSORTIMENT RICHT ZICH OP MANNEN EN VROUWEN EN BIEDT VERSCHILLENDE GEUREN VAN PURE AQUA TOT UNIQUE SPIRIT.  Het 8×4-assortiment bevat producten voor de normale huid (mild) en de gevoelige huid (mild plus). De hoeveelheid bescherming geeft aan of het 8×4-product een deodorant of een anti-transpirant is. Een deodorant (48h strong) bevat 0% aluminium en belooft bescherming tegen een onaangename geur, terwijl een anti-transpirant (48h strong plus) zweetvorming reguleert.

8x4 Clear Rose

N°2 IS MIJN PERFECT MATCH. Dit is de Clear Rose, krachtvrouw in het hoofd en softie in het hart? Hoeveel uitdagingen mij ook de komende 48 uur te wachten staan: als anti-transpirant zal N°2 mij niet teleurstellen. Met de bloemige tonen van Clear Rose zie ik er sterk uit en blijf ik warm dankzij vanille. De speciale formule maakt N°2 efficiënt en compatibel voor alle huidtypen. Ik heb de deo nu een tijdje in gebruik. En normaal gesproken gebruik ik een deo zonder geur, omdat vaak de combinatie van zweet en deo wat vies kan ruiken. Deze deo werkt voor mij heel goed. En ruikt daarnaast ook nog eens heel lekker. Het heeft een bloemig-fruitige geur die 48 uur betrouwbare anti-transpirant bescherming biedt. De deo is geschikt voor alle huidtypen.

8x4 Clear Rose

BEN JIJ BENIEUWD NAAR WELKE 8X4 JOUW PERFECTE MATCH IS. Aan de hand van geur, het type verzorging en het level van bescherming, bepaal jij zelf hoe jouw ideale deodorant is samengesteld – zo dat persoonlijke bescherming écht telt. Om er gemakkelijk achter te komen welke deodorant het beste bij jou past, heeft 8×4 een online test ontwikkeld op www.8×4.nl. Welk № past bij jou?Doe hier de test!

Sprays, 150ml, €3,79*

No1, PURE AQUA

No2, CLEAR ROSE

No3, VELVET BLOSSOM

No4, VIBRANT FLOWER

No6, JUICY SPLASH

No7, FRESH LIME

No8, WILD OAK

No9, DRY COOL

No10, ATLANTIC WAVE

No11, UNIQUE SPIRIT

Roll-Ons, 50ml, €3,79*

No3, VELVET BLOSSOM

No8, WILD OAK

No9, DRY COOL

 

 

 

 

 

 

 

8x4 Clear Rose

Heb jij de test al gedaan?  

Tatiana's Blog | Deo 8x4 LIKE A BOSS

Welke N° past bij er bij jou?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Deo 8x4 LIKE A BOSS

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Deo 8x4 LIKE A BOSS

    Ik ben N8 wild oak. Benieuwd naar deze lijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *