Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

In mijn beauty artikel van afgelopen maandag zei ik het ook al, bloggen over de alom bekende merken is leuk, maar bloggen over ‘voor mij’ nieuwe en unieke merken vind ik vernieuwend en een uitdaging. Het bijzondere merk Disenyo Handmade Luxury is nieuw voor mij, en de handgemaakte tassen en sieraden zijn allemaal uniek.

SASS

Disenyo Handmade Luxury 

It’s a statement, no ifs and buts about it!

Disenyo Handmade Luxury Disenyo Handmade Luxury Disenyo Handmade Luxury

Disenyo Handmade Luxury

Disenyo is zeker onderscheidend te noemen. Naast de fairtrade-gedachte “Women for women” wil Disenyo de totaal unieke materialen naar voren brengen. Liefde voor handgemaakte tassen en sieraden uit Zuid-Oost Azië, gemaakt van palmbladeren, gedroogde grassoorten, parelmoer en vissenleer. Materialen waar je bij een tas of sieraden niet direct aan denkt, en juist dat is waar Disenyo zich onderscheidt van de rest. Disenyo is een label voor de moderne vrouw: exclusief, duurzaam en stijlvol.

Disenyo wordt vooral gemaakt door vrouwen in de Filipijnen. Bedacht en ontworpen voor vrouwen in het westen. Elke vrouw, waar dan ook in de wereld, die producten van Disenyo draagt steunt deze vrouwen. Achter elke tas, en sieraad zit een verhaal. Je koopt dus meer dan een modeartikel alleen. Prijzen variëren van onder de € 10,- tot boven de € 200,-. Maar wat je ook draagt, het is echt iets bijzonders. Ik heb mijn ogen uitgekeken in de webshop en bleef steken in de categorie Clutches!

 

SASS

Danica Clutch

Always on fleek!  

 Disenyo Handmade Luxury Disenyo Handmade Luxury Disenyo Handmade Luxury

Disenyo Handmade Luxury

De Danica Clutch, waar ik als een blok voor viel, vinden we terug in de categorie “Mother of Pearl“. Het is niet het soort tas / clutch dat je zo even meeneemt als je je kind naar school brengt. Het is echt uniek en vraagt om gedragen te worden voor een speciale gelegenheid. Het materiaal parelmoer, dat voor deze clutch is gebruikt is echt betoverend. Dat vond ik al bij het zien op de website, maar in het echt is zij nog veel mooier. Een plaatje, een sprookje, een eyecatcher voor op de rode loper! Bijna te kostbaar om te gebruiken! De kleurencombinatie van zwart en ivoor onderbroken met hout hebben mij volledig in de ban.

Mijn clutch werd bij mijn deur afgeleverd in een mooie zwarte doos. En ik kon niet wachten om mijn pareltje te bekijken. Daar was ze, wat een beauty! De clutch is klein qua formaat, er past geen portemonnee en iPhone 6S in. Maar hey, waarschijnlijk ga je met deze clutch op weg naar een cocktailparty of een bruiloft (of andere bijzondere gelegenheid) dus no wallet needed. En anders kan je nog altijd je cash los meenemen of slechts je pinpas. Het is het soort item dat meer gedragen wordt als sieraad. De clutch ligt door haar fijne formaat wel lekker in de hand. Niet alleen dat, maar het staat ook nog eens erg charmant, en met deze clutch in handen maak je toch wel een statement.

 

SASS

Prijs en verkrijgbaarheid

Be Unique Get Disenyo!  

Disenyo Handmade Luxury Disenyo Handmade Luxury Disenyo Handmade Luxury

Disenyo Handmade Luxury

De prijzen van Disenyo zijn heel toegankelijk voor iedereen. Toevallig heb ik nu een wat duurder artikel in handen, maar dat geldt lang niet voor alle producten. Aan de Danica clutch die ik jullie vandaag heb laten zien hangt een prijskaartje van € 249,95. De verscheidenheid aan tassen en sieraden is groot. Wil je opvallend, wil je wat gewoner, wil je goedkoper of wil je flink uitpakken. Bij Disenyo kan het allemaal. 

Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

Hou jij ook van parelmoer?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

22 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  Ronduit prachtig zeg!
  Wat ontzettend orgineel.
  Mooi concept met mooie producten, leuk om te leren kennen.

 2. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  Ik vind vooral je jurkje zo mooi! Daar raak ik door afgeleid : )

 3. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  Ik vind de clutch en je outfit echt prachtig! Heel mooi!

 4. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  Mooie outfit en echt een prachtige clutch zeg! Daar kan menigeen vrouw jaloers op zijn!

 5. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  Liefde voor merken met een duurzaam tintje. Ik kan daar oprecht heel erg blij van worden, zeker als het om tassen gaat. Dit zijn echt mijn favoriete fashion items. En wat is je clutch mooi! Ik ga ook gelijk even een kijkje nemen op de site ☺️

 6. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  Dat is een prachtig eclutch, nooit eerder zoiets gezien. Prachtig en echt een pronkstuk waarmee je de blits maakt. helemaal leuk!

 7. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  Wat is dit apart zeg! Echt heel erg mooi, zo met het hout. Echt een plaatje.

 8. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  ik vind duurzaam heel fijn, die materiaal keuze vind ik helemaal geweldig!

 9. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  Wat een hele mooie handtas. Heel apart maar toch bijzonder design.

 10. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  Wat een speciale handtas

 11. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  Supermooi handtasje! Houd er echt van als clutches anders zijn dan “anders”, lekker uniek. Da’s deze zeker!

 12. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  Heel mooi tasje ,wel heel apart maar een beetje duur
  Iedergeval voor mijn portemonnee

 13. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  Niet helemaal mijn smaak maar wel een fanatisch verhaal wat er achter zit. Mooie foto’s ook.

 14. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  Prachtig outfit en het verhaal achter de tas juich ik toe, mooi! Het is niet mijn smaak…

 15. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  Wauw jeeetje, wat een prachtig en mega origineel exemplaar zeg. Veel plezier ervan!

 16. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  Dit ziet er zo luxe uit, heel mooi met al die verschillende materialen!

 17. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  Wat mooi zeg, ziet er echt super uit!

 18. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  Wauw, wat een beauty zeg! Daar ga je vast heel veel plezier van hebben 🙂

 19. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury

  Super leuk. Ik hou van het merk 💓

 20. Tatiana's Blog | Disenyo Handmade Luxury
  Lipstickencupcakes

  Oeeehhhh die clutch is echt heel mooi. Ik vind het zelf altijd vervelend dat er geen hengsel aan zit, dus ik draag liever altijd crossbodybags.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *