Dit is mijn Winterjassen Wishlist

by Tatiana
Ik vind het altijd erg leuk om bij de verandering van een bepaald seizoen, ook te schrijven over de veranderingen in je garderobe. De afgelopen 2 jaar schreef ik een artikel met daarin mijn favoriete winterjassen. Hier komt weer een artikel met favoriete winterjassen van dit jaar. Om een mooie, goed passende en ook nog eens warme jas te vinden is nog best een dingetje. In het artikel van vandaag laat ik jullie mijn lijstje zien met de mooiste winterjassen die ik heb gevonden bij Onlinewinterjas.nl.

SASS

Wat voor winterjas wil ik

 

Vorig jaar, en eigenlijk alle voorgaande jaren heb ik gekozen voor een wollen mantel, of een fluffy coat. Gewoon omdat ik het mooi vind. Dit jaar wilde ik iets anders, iets nieuws. Ik ben daarom eerst eens bij mij zelf nagegaan wat ik zoek in een winterjas. Voordat ik mijn geld uitgeef aan een winterjas heb ik deze belangrijke punten op een rijtje gezet:

  • let op de kleur (een opvallende kleur zal sneller gaan vervelen dan een neutrale kleur).
  • materiaal van de jas (een jas moet genoeg warmte geven op koude winterdagen).
  • is de winterjas waterafstotend (een regenbui moet niet dwars door de jas heen trekken).
  • stijl van de jas (is de jas functioneel voor de activiteiten waarbij jij de jas draagt).
  • de details (moet mijn jas een (afneembare)muts, zakken).

Nadat ik deze punten op een rijtje heb gezet ben ik op zoek gegaan naar mijn jas. Ik zoek een jas die vooral tijdens de koude dagen veel warmte biedt. Daarnaast vind ik een langere jas altijd erg fijn in de winter. Want ik heb snel koude bovenbenen. Mijn winterjas moet in ieder geval zakken hebben waar ik mijn handen in kan verstoppen. Daarnaast is het makkelijk om mijn telefoon, desnoods wat geld / pinpas en mijn sleutels er in kwijt te kunnen. Als het waait, of erg nat is draag ik ook graag een muts (die goed blijft zitten).

Nu ik precies weet wat ik wil is dit is dit het lijstje geworden met de jassen die ik mooi vind. Ik heb bij het selecteren van de jassen dus gelet op het lijstje dat ik gemaakt heb met punten waar een winterjas voor mij aan moet voldoen.

Rode Lange Winterjas Dames Parka met Bontkraag Dames Winterjas - Met Imitatie bontkraag - Army - Licht Bruin Dames Winterjassen Zwart - Parka met Bontkraag Groene Getailleerde Dames Winterjas - Met Grote Bontkraag
Winterjassen - Dames Winterjas Lang - Gestikt - Country Edition - Blauw Dames Winterjas Halflang - Gestikt - Grote Gesp - Blauw Dames Winterjas Halflang - Regular Slim - Fit Edition - Blauw Dames Winterjas Lang - Schuin Rits Met Steekzakken - Beige

Dit zijn de acht jassen die ik heb uitgezocht aan de hand van mijn lijstje. Ik heb nog even voordat de winter toetreed, maar ik heb de voorbereiding al gedaan. En ik kan jullie ook al vertellen dat het één van deze jassen wordt. Welke jassen uit dit rijtje vind jij het mooiste? Heb jij je winterjas al of ben jij ook nog op zoek? Neem anders zeker hier even een kijkje, want ze hebben hier mooie winterjassen volgens de laatste trends voor dames en heren.

Wat voor winterjas draag jij deze winter?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

9 comments

Linda Meester 4 september 2019 - 13:14

Ik houd van jassen met een drukke print, gelijk ook heel moeilijk om te combineren, maar ik leer er niets van

Reply
lodi 4 september 2019 - 13:46

Ik heb nog een winterjas, gelukkig want ik vind dit altijd zo lastig om uit te zoeken. Ik vind de zesde in de rij erg leuk.

Reply
Tania 4 september 2019 - 13:57

Ik heb ook graag een jas die lang genoeg komt. Zakken en waterafstotend zijn bij mij ook heel belangrijk

Reply
ingrid 4 september 2019 - 14:58

daar zitten zeker mooie jassen bij. ik moet mijn kast nog winter proof maken

Reply
mieke | mieksmind 4 september 2019 - 19:08

Ik ben niet meer van de bontkragen, dus die sla ik al over. Ik vind een stoffen bruine lange jas heel tof, staat heel stijlvol

Reply
kiki hasselton 5 september 2019 - 12:02

ik ben ook aan het kijken voor een nieuwe winterjas. maar ik heb hem nog niet gevonden. vind het ook best lastig

Reply
Daisy de Vos Burchart 5 september 2019 - 12:03

De laatste jaren ben ik ook fan van een lange winterjas, ook omdat ik met een korte kou op de rug kan krijgen en mijn bekken er dan last van hebben.
Een mooie nepbontkraag kan ik bij bepaalde modellen wel waarderen 🙂

Leuke jassen heb je op je wishlist staan!

Reply
Laurien - Lots of Lauve 6 september 2019 - 08:53

Ik draag al jaren een zwarte mantel maar dit jaar wil ik voor een fluffy coat gaan!

Reply
Tiny 10 september 2019 - 21:30

ik vind die jassen erg mooi en wil graag zo,n mooie lange jas

Reply