Dit zijn de modetrends voor mannen van dit moment!

Tatiana's Blog | Dit zijn de modetrends voor mannen van dit moment!

Nu het najaar er weer zit aan te komen, zijn er ook weer een hoop nieuwe modetrends die we in de gaten moeten gaan houden. Zeker als je iemand bent die vaak kleding koopt op basis van de laatste trends, kan het leuk zijn om dit te komende tijd te blijven volgen. Benieuwd wat op dit moment de modetrends zijn voor mannen? Lees snel verder, want wij zetten ze in dit artikel voor je op een rij.

Tatiana's Blog | Dit zijn de modetrends voor mannen van dit moment!

Modetrends voor mannen

 

Leer

Wat momenteel helemaal on trend is voor mannen, is leer. En dan hebben we het vooral over zwart leer. Dit gaan we dan ook de komende maanden nog veel zien, net als in het eerste deel van 2021. Het is dan ook niet gek dat leer weer helemaal in de mode is voor mannen, want met behulp van leer kun je prachtige outfits samenstellen. Of je nu gaat voor een leren broek of leren jasje: leer verdient zeker een plekje in jouw garderobe de komende tijd. Je kunt hiermee namelijk een hele stoere look creëren.

 
Duurzame kleding

Deze trend zien we de afgelopen tijd enorm toenemen: duurzaamheid. We zien dit dan ook steeds meer terug in kledingstukken. Je zou hierbij kunnen denken aan bijvoorbeeld een kledingstuk van bamboe. Niet alleen is dit goed voor het milieu, ook is het een sterk en zacht materiaal dat voor een lange tijd mee kan gaan. Wat enorm on trend is, zijn bijvoorbeeld mooie polo’tjes van bamboe. Het kan dus zeker een aanrader zijn om dit in je garderobe te hebben, want het ziet er niet naar uit dat duurzame kleding binnenkort niet meer populair is. Naast bamboe zou je bij duurzame materialen ook kunnen denken aan bijvoorbeeld materialen als katoen en linnen.

 
Drukke prints

Een modetrend die ook populair is momenteel, zijn drukke prints. Het mag dus allemaal wel een beetje lekker opvallend. Of je nu kiest voor een druk printje in een broek of T-shirt: het is allemaal mogelijk. Het kan dus zeker geen kwaad om een kledingstuk met druk printje in je kast te hebben hangen, want deze kan nog wel goed van pas komen. Als je kiest voor een druk printje, kan het overigens mooi zijn als je de overige kledingstukken die je aan hebt wat neutraler te houden. Zo voorkom je dat jouw outfit iets té extreem wordt.

 
Rood

Een modekleur voor mannen die momenteel populair is, is de kleur rood. Niet alleen felrood, maar ook andere roodtinten. Het is dus zeker een aanrader om iets roods in je kledingkast te hebben voor de komende tijd, want het is een kleur die je nog veel gaat tegenkomen. Een rode broek, rode trui, rode jas, rood T-shirt of misschien wel meerdere kledingstukken: de keuze is aan jou!

Deze bovenstaande modetrends voor mannen kun je de komende tijd goed in de gaten houden. Zeker als je op zoek bent naar nieuwe kleding, kun je deze trends in je achterhoofd houden. Hiermee zit je namelijk de komende tijd zeker goed. Door het opvolgen van de laatste modetrends, ben je ervan verzekerd dat jij altijd stijlvol de deur uitloopt.

 

All it takes are a few simple outfits. And there’s one secret; The simpler, the better.

 

Tatiana's Blog | Dit zijn de modetrends voor mannen van dit moment!

Vind jij mode voor mannen net zo belangrijk als mode voor vrouwen?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Dit zijn de modetrends voor mannen van dit moment!

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Dit zijn de modetrends voor mannen van dit moment!

    Thanks voor deze leuke inspiratie

  2. Tatiana's Blog | Dit zijn de modetrends voor mannen van dit moment!

    Leuk dat er ook een blog is voor mannen modetrends en deze blijven natuurlijk helemaal in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *