Djasa | Ceramic Effect Nail Polish Layla “Sensual Pink”

Tatiana's Blog | Djasa | Ceramic Effect Nail Polish Layla "Sensual Pink"

Op mijn blog zagen jullie deze week al 2 lakjes uit de webshop van Djasa, en vandaag laat ik jullie nog een lakje zien. Heb je deze nou net gemist, maar wil je ze toch nog even bekijken, klik dan hier of hier.

Layla Nail Polish Ceramic Effect 2Layla Nail Polish Ceramic Effect 4Uit de Ceramic Effect collectie kreeg ik dit prachtige roze lakje. De Ceramic Effect collectie zit in mooie sierlijke flesjes en is heel fijn aan te brengen met het lange kwastje. De lakken van Layla zijn sneldrogend en blijven lang mooi.

Layla Nail Polish Ceramic Effect 3

De kleur die ik ontving wordt aan de bovenkant aangeduid met nummer CE21. Bij dat nummer hoort de mooie naam Sensual Pink. De Ceramic Effect Collectie bestaat uit 55 fascinerende kleuren die verkrijgbaar zijn in de webshop. Bekijk ze hier allemaal. Voor deze mooie nagellak met een inhoud van 10 ml betaal je de prijs van € 7,75.

Hieronder zien jullie een reeks swatch foto’s, ik vond de kleur zo mooi dat ik maar foto’s bleef maken.

Djasa Layla Nail Polish Ceramic Effect 2Djasa Layla Nail Polish Ceramic Effect 3Djasa Layla Nail Polish Ceramic Effect 5Djasa Layla Nail Polish Ceramic Effect 4Djasa Layla Nail Polish Ceramic Effect 6Djasa Layla Nail Polish Ceramic Effect 7Djasa Layla Nail Polish Ceramic Effect 8Djasa Layla Nail Polish Ceramic Effect 9Dat waren de swatches van deze prachtige lak. Wederom ben ik heel tevreden over de kleur, maar ik hou dan ook van roze tinten. De dekking is bij deze lak en kleur in 2 lagen goed te noemen. De houdbaarheid doet het met zo’n drie tot vier dagen ook goed.

Afsluiting naam Modern

Zijn jullie al bekend met de lakjes uit de webshop van Djasa?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Djasa | Ceramic Effect Nail Polish Layla "Sensual Pink"

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

8 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Djasa | Ceramic Effect Nail Polish Layla "Sensual Pink"

  Wauw! Echt een gave kleur! Geen wonder dat je foto’s bleef maken!

 2. Tatiana's Blog | Djasa | Ceramic Effect Nail Polish Layla "Sensual Pink"

  Supermooie kleur! Staat ook mooi als je lekker in het zonnetje hebt gezeten.

 3. Tatiana's Blog | Djasa | Ceramic Effect Nail Polish Layla "Sensual Pink"

  Ik ben echt gek op zulke tinten, zo vrolijk!!

 4. Tatiana's Blog | Djasa | Ceramic Effect Nail Polish Layla "Sensual Pink"

  Mooie kleur en smullen, mooie foto’s!

 5. Tatiana's Blog | Djasa | Ceramic Effect Nail Polish Layla "Sensual Pink"

  Wauw, die kleur! Je nagels zijn er ook prachtig lang voor. Hele mooie nagellak!

 6. Tatiana's Blog | Djasa | Ceramic Effect Nail Polish Layla "Sensual Pink"

  Super mooi zoet kleurtje!

 7. Tatiana's Blog | Djasa | Ceramic Effect Nail Polish Layla "Sensual Pink"

  Heerlijk, girly kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *