Djasa | Mirror Effect Nail Polish Layla “Purple Diva”

Tatiana's Blog | Djasa | Mirror Effect Nail Polish Layla "Purple Diva"

Gisteren konden jullie op mijn blog de review zien van een kindernagellakje uit de webshop van Djasa, en vandaag laat ik jullie een ander lakje zien.

Layla Mirror Effect Nail Polish 05 Purple Diva 6Layla Mirror Effect Nail Polish 05 Purple Diva 3De Mirror Effect nagellak van LAYLA is uniek. Het is een metallic lak, maar dan zo glad als een spiegel. Normaal gesproken wordt deze lak geleverd met een speciale mirror-base buffervijl voor het gladmaken van de nagels. Omdat ik van deze lak een tester mocht ontvangen miste ik bij mijn lakje waarschijnlijk de vijl.

De vijl krijg je erbij om je nagels wat gladder te vijlen, en oneffenheden weg te werken. Bij dit soort lakjes zie je oneffenheden al heel snel en is het dus van belang dat je gladde nagels hebt. Ik laat jullie daarom ook doelbewust het effect zien zonder gebruik van buffervijl.

Layla Mirror Effect Nail Polish 05 Purple Diva 2 Layla Mirror Effect Nail Polish 05 Purple Diva 4

De kleur die ik jullie vandaag laat zien is 05 | Purple Diva, dat is 1 van de 7 kleuren die verkrijgbaar is in de webshop. Bekijk ze hier allemaal. Voor deze mooie nagellak met een inhoud van 10 ml betaal je de prijs van € 12,95.

Djasa Mirror Effect Nial Polish Layla 8 Djasa Mirror Effect Nial Polish Layla 7 Djasa Mirror Effect Nial Polish Layla 6 Djasa Mirror Effect Nial Polish Layla 5 Djasa Mirror Effect Nial Polish Layla 4 Djasa Mirror Effect Nail Polish Layla 3 Djasa Mirror Effect Nial Polish Layla 2

De nagellak droogt snel. Op de swatches draag ik twee lagen. De Mirror Effect Nail Polishes van Layla zijn erg dun, wat mij in 1e instantie een beetje deed afschrikken. Maar hier kwam ik op terug na het lakken zelf, de lak brengt fijn aan en dekt goed. Ondanks dat ik geen buffervijl heb gebruikt is het resultaat mooi geworden. Ook is de kleur heel erg mooi. Het lakje heeft zeker een hoog ‘spiegeltje-spiegeltje-aan-de-wand’ gehalte, je blijft ernaar kijken.

Afsluiting naam Modern

Gebruiken jullie een buffervijl voor dit soort lakjes?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Djasa | Mirror Effect Nail Polish Layla "Purple Diva"

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Djasa | Mirror Effect Nail Polish Layla "Purple Diva"

  Heel mooi lapje en zelfs zonder vijl ziet het er mooi uit

 2. Tatiana's Blog | Djasa | Mirror Effect Nail Polish Layla "Purple Diva"

  Ik draag zoiets nooit, maar ik vind het eigenlijk wel heel mooi!

 3. Tatiana's Blog | Djasa | Mirror Effect Nail Polish Layla "Purple Diva"

  Ik gebruik af en toe een buffervijl. Mijn nagels hebben van die rare groeven… mooie lak, net spiegeltjes!

 4. Tatiana's Blog | Djasa | Mirror Effect Nail Polish Layla "Purple Diva"

  Dit soort lakken vind ik erg gaaf! Mooie kleur ook

 5. Tatiana's Blog | Djasa | Mirror Effect Nail Polish Layla "Purple Diva"

  Ik heb wel eens een buffervijl geprobeerd, dat werkt inderdaad heel erg goed, Ik moet er maar weer eentje kopen;) De lak heeft inderdaad echt een spiegeltje aan de wand effect, heel erg mooi!!

 6. Tatiana's Blog | Djasa | Mirror Effect Nail Polish Layla "Purple Diva"

  Ten eerste mooie foto’s! Ik vind metalic lakjes altijd wel gaaf voor feestjes zelf draag ik liever voor zomaar neutrale kleurtje of de standaard kleuren (zoals rood)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *