Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • anti-rimpel innovatie •

Dr. Pierre Ricaud - Hyalurides - anti rimpel gamma

Dr. Pierre Ricaud heeft een nieuw gamma, de Hyalurides LP. Ik was vereerd en verrast om de producten uit te mogen proberen. Mijn vorige ervaring met Dr. Pierre Ricaud is super goed bevallen, en dus was ik ook erg nieuwsgierig naar deze producten van het merk. Helemaal toen ik las dat de Hyalurides producten ontkreuken, glad strijken en opvullen. Alles wat mijn huid nodig heeft (met een knipoog). Ben je net zo nieuwsgierig als ik, lees gauw verder!

Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • anti-rimpel •

 Dr. Pierre Ricaud over … …

De Laboratoires Dr. Pierre Ricaud hebben 4 soorten hyaluronzuren gecombineerd. Het vierde wordt langzaam afgegeven voor een antirimpelwerking met Kracht 4.

♥ KRACHT 1: aan het oppervlak worden de rimpels meteen gladder.

♥ KRACHT 2: de rimpels worden geleidelijk minder diep.

♥ KRACHT 3: de rimpels worden van binnenuit weer gevuld.

♥ KRACHT 4: het effect van langzame afgifte voor geleidelijk herstel van de contourlijnen.

Hyalurides LP Huidvernieuwend Anti-Rimpel Serum

Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • Serum • Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • Serum •Van een aantal merken heb ik een serum gebruikt, en over het algemeen vind ik een serum verwennerij voor het huidje. Ik ben benieuwd of het serum van Dr. Pierre Ricaud mijn huid ook verwend.

Een serum breng je aan voor de dag- of nachtcrème, voor een anti-rimpeleffect. Het serum breng je aan op een schoongemaakte huid.

20161101_141538

Gebruiksadvies:

1. Breng de serum al strijkend aan op het gezicht en de hals voor uw dag- of nachtcrème

2. Maak kleine knijpbewegingen met uw duim en wijsvinger van onder naar boven in uw gezicht. Dit activeert de microcirculatie, reactiveert de celwerking et versnelt het indringen van de serum in de huid van uw gezicht.

Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • Serum •Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • Serum •Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • Serum •

Het serum is mooi verpakt in een glazen flacon met een pipet. Met de pipet kun je gemakkelijk een kleine hoeveelheid aanbrengen op de huid. Daardoor is het product ook heel zuinig in gebruik. Daarnaast heeft het ook gewoon een mooie luxe uitstraling.

PRIJS: nu van € 59,90 voor € 29,95

INHOUD: 30 ml

Hyalurides LP Rimpelopvullende Oogcontourcrème

Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • Oogcontourcrème • Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • Oogcontourcrème •Met deze lijn heb je echt even een momentje voor jezelf. Na het aanbrengen van het serum gaan we naar het anti-rimpeleffect Kracht 4 voor de oogcontour: deze is maakt langdurig gladder. Voor vrouwen die hun eerste rimpels ontdekken tot vrouwen die sterk bezig zijn met het tegengaan van de tekenen van veroudering en op zoek zijn naar gerichte oplossingen die echt werken. En nu ik de leeftijd van 37 bijna bereik merk ik toch ook zeker de tekenen van veroudering wel, vooral rondom het gebied van de ogen. Dit product is dus zeker iets voor mij.

20161101_143817

Gebruiksadvies:

’s Ochtends aanbrengen op de oogcontour, vóór de dagcrème.

Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • Oogcontourcrème •

Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • Oogcontourcrème •

De rimpelopvullende oogcrème is verpakt in een kleine tube met een pompje. Ook dit maakt het product weer heel zuinig in gebruik, en ook nog hygiënisch ook.

PRIJS: nu van € 25,90 voor € 12,95

INHOUD: 15 ml 

Hyalurides LP Anti-Rimpel Dagcrème Kracht 4

Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • Dagcrème • Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • Dagcrème •Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • Dagcrème •

Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • Dagcrème •De dagcrème is het laatste product dat ik voor mijn me-time gebruik. Deze dagcrème combineert 4 vormen Hyaluronzuur voor een anti-rimpelwerking die direct en urenlang zichtbaar is. Al direct na het aanbrengen nemen het volume en de diepte van de rimpels af. Na 4 weken: de huid ziet er jonger uit.

20161101_142526

Gebruiksadvies:

’s Ochtends aanbrengen op een perfect gereinigde huid. In mijn geval dus als 3e stap, want het serum en de oogcrème doen inmiddels hun werk en daar voeg ik nu de dagcrème aan toe. En ik voel gewoon dat mijn huid gladder aanvoelt na deze stappen.

Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • Dagcrème •Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • Dagcrème •

Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • Dagcrème •Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • Dagcrème •

De dagcrème kun je krijgen in een pot of tube.

PRIJS: pot € 49,90 – tube nu van € 49,90 voor € 24,95

INHOUD: 40 ml

Mijn bevindingen

Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • anti-rimpel • Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • anti-rimpel •

Mijn voorraad huidverzorgingsproducten waren al aardig geslonken, de Hyalurides LP Anti-Rimpel lijn kwam dus als geroepen. Ik gebruik de 3 producten nu al een aantal weken en ik merk het verschil wel aan mijn huid. Het is niet zo dat ineens mijn kraaienpoten zijn verdwenen, maar mijn huid voelt gewoon een stuk gladder aan.


afsluiting-tatiana

Zijn jullie bekend met de producten van Dr. Pierre Ricaud?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • anti-rimpel innovatie •

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

10 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • anti-rimpel innovatie •

  k heb nog niet echt de leeftijd dit nodig te hebben, maar het klinkt erg veelbelovend! Mooi design hebben de producten ook. X

 2. Tatiana's Blog | Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • anti-rimpel innovatie •

  Ziet me der goeie producten uit. De verpakking op zich spreekt aan van loop me ?

  Maar gelukkig moet ik deze nog niet gebruiken. Heb gelukkig nog geen rimpels.

 3. Tatiana's Blog | Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • anti-rimpel innovatie •

  Wat een prachtige verpakkingen! Fijn dat het je huid gladder maakt.

 4. Tatiana's Blog | Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • anti-rimpel innovatie •

  Ik heb de leeftijd wel ,en als ik dat zo lees
  Dan is het bij mij welkom
  Dus proberen om mijn rimpels weg te werken ?

 5. Tatiana's Blog | Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • anti-rimpel innovatie •

  Ik vind je foto’s werkelijk schitterend.
  En de kleur van de verpakkingen super mooi.
  Ik ken Dr. Pierre Ricaud alleen van naam.
  Lijkt me een fijn merk.

 6. Tatiana's Blog | Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • anti-rimpel innovatie •

  Mooie cleane verpakking en wat fijn dat het werkt voor je!

 7. Tatiana's Blog | Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • anti-rimpel innovatie •

  Dat zijn nog eens mooie verpakkingen, i love it! Je foto’s zijn trouwens ook super.Ik ken het merk wel , maar ik heb er nog nooit iets van geprobeerd. Er zat wel reinigingswater van dit merk in de blux box dus die ga ik eens proberen

 8. Tatiana's Blog | Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • anti-rimpel innovatie •

  Wat een prachtige producten! Ik kan me voorstellen dat het niet alle rimpels wegneemt, maar wel goed om te lezen dat het dus gladder maakt. Heerlijk dat je weer een voorraad hebt. Dit lijken mij ook hele fijne producten.

 9. Tatiana's Blog | Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • anti-rimpel innovatie •

  Wat een mooie uitstraling hebben de flesjes en tubes. Prachtige kleur. Vooral het serum trekt mij enorm aan. Hyaluronzuur vind ik altijd wel fijn!

 10. Tatiana's Blog | Dr. Pierre Ricaud • Hyalurides LP • anti-rimpel innovatie •

  Haha,eindelijk eens informatie gevonden over de producten van Pierre Ricaud.mijn ervaring is,dat zelfs mijn 69-jarige huid baat heeft bij de hialurides anti rimpel crèmes.eerlijk gezegd zou ik alleen deze serie moeten kopen,helaas zwicht ik wel eens voor goedkopere crèmes.ga dus snel weer de hyalurides serie bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *