DR. PIERRE RICAUD REINIGINGSPRODUCTEN DEEL 1

Dr. Pierre Ricaud

Fijn dat jullie vandaag weer een kijkje komen nemen, want vandaag heb ik een leuk artikel voor alle beauties die van make-up houden. Bij make-up hoort ook het reinigen van de huid. Want er zijn gewoon nog steeds té veel vrouwen die hun huid niet reinigen voordat ze naar bed gaan. Ooit hoorde ik ook bij die groep, maar tegenwoordig doe ik dat wel, en het is gewoon een plezier geworden. Kijken jullie mee?

Dr. Pierre Ricaud

Voor een tijdje terug kreeg ik een heel pakket met DR. PIERRE RICAUD REINIGINGSPRODUCTEN, zoveel dat het opsplits in twee delen. Naast het artikel van vandaag kunnen jullie in deel 2 meer lezen over producten voor de gevoelige huid.

Ik reinig mijn gezicht ’s ochtends en ’s avonds, en inmiddels is dit voor mij een vast ritueel geworden. Als mijn gezicht gereinigd is voelt het zo heerlijk aan, ik hoef echt niet altijd onder de make-up te zitten. Als je je gezicht goed reinigt ben je ook een beauty zonder make-up. Hieronder zal ik jullie mijn reinigingsritueel laten zien. Het zijn nog al wat producten en het is een beetje lastig om te weten in welke volgorde je ze moet gebruiken. Normaal gesproken zijn jullie misschien net als mij gewend om te werken van dun naar dik. Maar achterop de producten van Dr. Pierre Ricaud staat vermeld welk product je erna kan gebruiken.

Ik zal jullie de producten ook op deze volgorde laten zien: Cleansing Wipes, Milky Cleansing Lotion, Eye Cleansing Lotion, Cleansing Toner, Clay Facial Peeling en als laatste de Facial Wash Cream.

CLEANSING WIPES

Cleansing Wipes Tatiana's Blog | DR. PIERRE RICAUD REINIGINGSPRODUCTEN DEEL 1

Ik begin ’s avonds mijn reiniging met de CLEANSING WIPES, en ’s ochtends reinig ik mijn gezicht enkel hiermee. De rest van het ritueel laat ik ’s ochtends achterwege. De reinigingsdoekjes zijn ideaal voor een snelle reiniging van de huid. De doekjes zijn zacht en verwijderen bijna alle sporen van make-up op het gezicht en de ogen. Voor mijn wimpers vervolg ik mijn ritueel met de andere producten. Mascara heeft toch vaak de neiging om te willen blijven zitten en met de producten hierna verwijder ik alles tot op de laatste klontjes mascara.

MILKY CLEANSING LOTION

Milky Cleansing Lotion Milky Cleansing Lotion

Nadat ik met de reiningsdoekjes het meeste make-up al heb verwijdert pak ik nu de reinigingsmelk erbij. Het is een zachte en niet vettige melk met een frisse bloemige geur. Op een wattenschijfje breng ik met het handige pompje het product aan, 1x indrukken is genoeg product voor het hele gezicht.

EYE CLEANSING LOTION

Eye Cleansing Lotion

Eye Cleansing Lotion

Bij de EYE CLEANSING LOTION zie je direct dat deze is opgebouwd uit twee fases. Zodra je de fles schud zie je dat de 2 fases zich met elkaar mengen. Dit reinigt uitstekend en intensief de make-up van de ogen. Zelfs waterproof make-up kun je hiermee verwijderen. En het irriteert niet, je krijgt geen tranende ogen of een wazige vlek.

CLEANSING TONER

Cleansing Toner Cleansing Toner

Hierna vervolg ik mijn stap met de reinigende tonic. Na deze stap is je huid schoon en zuiver. Achtergebleven restjes vuil zijn hierna verdwenen. De reinigende tonic kan ook zonder deze stappen gebruikt worden om de huid te verfrissen.

CLAY FACIAL PEELING

Clay Facial Peeling Clay Facial Peeling

De gezichtspeeling hoef je niet iedere dag te gebruiken, 1 à 2 keer per week is voldoende om de huid weer te laten stralen. De peeling reinigt diep op een zachte manier. Het voelt aan als een kleine zachte korrel en niet als een keiharde scrub die al je huid los scrubt.

FACIAL WASH CREAM

Facial Wash Cream Facial Wash Cream

De peeling en de gezichtscrème hebben een plekje bij mij in de douche. Deze 2 gebruik ik het liefste tijdens het douchen. De gezichtscrème voelt heel zacht aan, en als laatste stap van mijn ritueel heb ik als eindresultaat een zuivere en zachte maar vooral schone huid.

MIJN CONCLUSIE

Deze producten reinigen afzonderlijk al goed, maar in gebruik samen versterkt dit proces en voel ik aan het eind echt een zachte huid die niet trekt en volledig schoon is van onzuiverheden en make-up. Ben jij 1 van die vrouwen die niet iedere avond haar gezicht reinigt, dan hoop ik dat ik je hiermee heb overgehaald, en jij ook iedere avond en misschien zelfs de ochtend je gezicht reinigt. Want reinigen van het gezicht is een onmisbare stap in de huidverzorging en het voelt zo fijn.

PRIJZEN

Cleansing Wipes€ 8,90 ( + 1 gratis )

Milky Cleansing Lotion€ 4,50

Eye Cleansing Lotion€ 8,90 ( + 1 gratis )

Cleansing Toner€ 4,50

Clay Facial Peeling€ 4,90

Facial Wash Cream€ 8,90 ( + 1 gratis )

Dit waren de producten van deel 1, in het volgende deel toon ik de producten voor de gevoelige huid. Ik hoop dat jullie hier wat aan gehad hebben, en dat wij ’s avonds met zijn allen voor de spiegel staan te reinigen.

afsluiting-tatiana

Reinig jij je huid? Zo ja, waarmee reinig jij je huid?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | DR. PIERRE RICAUD REINIGINGSPRODUCTEN DEEL 1

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | DR. PIERRE RICAUD REINIGINGSPRODUCTEN DEEL 1

    Klinkt heel fijn. Ik hoor zoveel goeds over dit merk. Heb het zelf nog nooit gebruikt overigens

  2. Tatiana's Blog | DR. PIERRE RICAUD REINIGINGSPRODUCTEN DEEL 1

    Ik heb de cleanser toner gehad van dit merk en ik vond het echt heel erg fijn product!

  3. Tatiana's Blog | DR. PIERRE RICAUD REINIGINGSPRODUCTEN DEEL 1

    Deze producten klinken gewoon hartstikke fijnen zijn heel betaalbaar, mooie review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *