Dramatic Eyes

Dramatic Eyes

In een eerder artikel hebben jullie kunnen lezen over mijn ervaring met Dramatic Eyes. Je kunt hier het artikel nog een keer nalezen.

Om jullie even weer op te frissen en wakker te schudden, het ging om een bestelling die ik op 22 oktober 2014 had geplaatst. Mijn bestelling bestond uit 2 items, de Lorac Unzipped en de Urban Decay Naked Basics. Beide hele mooie paletten, waar ik echt gericht naar op zoek was. Er ging een lange tijd voorbij! We zitten nu inmiddels in een nieuw jaar. Vandaag een update van mijn bestelling!

Urban Decay Naked 3 & Urban Decay Basic

Voor de feestdagen kreeg ik een deel van mijn bestelling van Dramatic Eyes binnen. Eindelijk kon ik het Urban Decay Naked Basics palette van dichtbij bekijken. De Lorac Unzipped liet nog even op zich wachten, dit palette zat nog niet bij het pakketje in. Om de pijn wat te verzachten had Dramatic Eyes ter compensatie een ander palette (gratis) toegevoegd, en wel de Urban Decay Naked 3. Hier ben ik natuurlijk ook heel erg blij mee!

Zoals ik daarvoor ook steeds heb gedaan, heb ik een bericht gestuurd naar Dramatic Eyes om hun voor dit deel alvast te bedanken.

Lorac Unzipped

Eind deze week, begin van het nieuwe jaar kwam ook het Lorac Unzipped palette binnen. Als een klein kind in een snoepwinkel, zo blij was ik.

Eindelijk na een lange, lange tijd heb ik mijn bestelling + iets extra’s binnen. Reden genoeg voor mij om een rectificatie te plaatsen in het voordeel van Dramatic Eyes. Ik ben nog steeds van mening dat dit anders en sneller afgehandeld had kunnen worden. En ik weet niet wat er was gebeurd als ik niet zoveel stappen had ondernomen. Ik heb er wel de moeite voor moeten doen om toch mijn bestelling in ontvangst te mogen nemen. De waarschuwing blijft, maar bij deze ook mijn dank en excuses aan Dramatic Eyes.

Van beide paletten volgt een nieuw artikel met swatches!

 

Afsluiting BLOG

 

 

Wat vinden jullie van de manier van handelen van zowel Dramatic Eyes en ik?
Hebben jullie ervaring met Dramatic Eyes? Goed of slecht?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Dramatic Eyes | Komt afspraak na!

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

17 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Dramatic Eyes | Komt afspraak na!

  Wat vervelend dat het zo is gelopen, wel fijn dat je alsnog je bestelling hebt! Goed gedaan allemaal.

  1. Tatiana's Blog | Dramatic Eyes | Komt afspraak na!

   Ja ik ben ook superblij dat ik mijn bestelling toch binnen heb. Fijn jullie reacties te lezen waarin jullie mij vertellen dat ik goed gehandeld heb. In mijn vorige artikel kreeg ik ook wat kritiek over me heen. Kritiek is nooit leuk maar krijg je als blogger uiteindelijk toch.

 2. Tatiana's Blog | Dramatic Eyes | Komt afspraak na!

  Ik heb het zelf nog nooit gebruikt maar de kleurtjes zijn veelbelovend!

  https://www.bloglovin.com/blog/13049789

 3. Tatiana's Blog | Dramatic Eyes | Komt afspraak na!

  wat jammer dat je zolang hebt moeten wachten, maar ook erg vervelend dat je best wel veel actie hebt moeten ondernemen om het toch in orde te krijgen…wel netjes dat je deze attentie van hun hebt gekregen ter compensatie..

  1. Tatiana's Blog | Dramatic Eyes | Komt afspraak na!

   Ik kan normaal gesproken best lang wachten, maar ik dacht echt dat ik naar mijn bestelling kon fluiten. Gelukkig hebben ze het alsnog netjes weten af te handelen.

 4. Tatiana's Blog | Dramatic Eyes | Komt afspraak na!

  Wachten wordt beloond, dat merk je wel. Hoe ontzettend tof dat je zo’n mooi palette gratis krijgt? De palettes die je hebt besteld zijn overigens echt prachtig.

  1. Tatiana's Blog | Dramatic Eyes | Komt afspraak na!

   Ze lijken mijn ook allemaal, stuk voor stuk prachtig.

 5. Tatiana's Blog | Dramatic Eyes | Komt afspraak na!

  Jammer dat je er zo veel moeite voor moest doen, wel leuk dat je er dan als “sorry” een palette bij krijgt!

 6. Tatiana's Blog | Dramatic Eyes | Komt afspraak na!

  Fijn dat je je bestelling alsnog hebt gekregen!

 7. Tatiana's Blog | Dramatic Eyes | Komt afspraak na!

  Super dat je toch je bestelling hebt gekregen, maar ik vraag me af of je deze uiteindelijk ook zou hebben gekregen als je geen moeite had genomen om erachter aan te bellen en geen artikel over ze had geschreven.

  De site heeft super pailletten en ook hele mooie prijzen, maar ik vind het ook wel een beetje raar dat je niet met iDeal kan betalen en de prijzen redelijk laag liggen..

  1. Tatiana's Blog | Dramatic Eyes | Komt afspraak na!

   iDEAL is inmiddels een bekende bij betalingen via webshops op het internet, zeer zeker een veilig betaalmiddel als het gaat om de veiligheid m.b.t de transactie.
   Echter wat de betalende consument echter (meestal) niet weet is dat de gedane betaling via iDEAL geen enkele garantie geeft als de webshop niet gaat leveren!! als consument heb je dan geen enkele bescherming en iDEAL doet niets (geen blokkade op de betalingen of terugboeking)

   Paypal is de veiligste online betaalmiddel want via Paypal heb je namelijk een kopersbescherming. Als een webshop niet levert, zet Paypal onmiddellijk een blokkade op de rekening van de Webshop, de verkoper kan dan niks meer met zijn geld doen. Dus hij wordt gedwongen om het probleem op te lossen. check maar maar even de website van Paypal http://www.paypal.nl

   1. Tatiana's Blog | Dramatic Eyes | Komt afspraak na!

    Ben jij iemand van die webshop ofzo ?
    Elke keer zo vijandig reageren en de webshop de hemel in prijzen.

 8. Tatiana's Blog | Dramatic Eyes | Komt afspraak na!

  Zo’n gevoel heb ik ook dat die Diana van de webshop is en haar hachje probeert te redden. Ipv zoveel tijd steken in comments kan ze dag beter steken in het fatsoenlijk runnen van haar webshop en haar klanten niet oplichten.

 9. Tatiana's Blog | Dramatic Eyes | Komt afspraak na!

  Wacht ook al tijden op bestelling, veel geprobeerd te bellen en mails gestuurd en heb de hoop al opgegeven.

 10. Tatiana's Blog | Dramatic Eyes | Komt afspraak na!

  Hoi! Fijn dat ze uiteindelijk toch hun belofte na zijn gekomen. Ik heb jouw beide artikels gevonden doordat ik even ging Googlen naar verkooppunten van Lorac, en kwam ook bij Dramatic Eyes uit. Ik kende deze webshop niet, wat onlogisch leek aangezien ze zoveel buitenlandse merken hebben die we hier niet verkopen, dus ik ging op zoek naar reviews en zo kwam ik hier terecht.

  Ik vind het lastig om te peilen of ik er zal bestellen. Klachtenkompas heeft inmiddels nog meer klachten binnen en zelf zie ik het niet zitten om, zoals sommigen, een half jaar te moeten wachten op een bestelling. Ook vind ik het nog best een beetje ‘shady’…

  Mag ik vragen of je in de tussentijd er nog besteld hebt? En of je het weer zou doen of het zou aanraden aan mensen? Ik vind het altijd maar een beetje eng, haha. Sorry als dit bericht zo random komt!

  1. Tatiana's Blog | Dramatic Eyes | Komt afspraak na!

   Hoi Kiki, ik ben blij dat dit artikel (en het bijbehorende artikel) op Google gevonden word. En dat je bericht random komt, geen probleem. Daar is dit artikel voor. Sorry voor de dames die ik geen antwoord heb gegeven. Ik ga niet zeggen wat je wel of niet moet doen. Ik heb ook een hoop kritiek gehad over wat ik heb geschreven, terwijl het mijn mening is. Denk gewoon goed na, of jij het wilt doorzetten. Ik heb geen nieuwe bestelling geplaatst en zal dit in de toekomst ook niet weer doen. Maar een ander is hier natuurlijk vrij in. Ik hoop je vragen hiermee beantwoord te hebben. Laat je nog even weten wat je doet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *