DressMy | Incase Neoprene Classic Sleeve

Dress My Incase Neoprene Classic Sleeve

Dress My Incase Neoprene Classic Sleeve

In samenwerking met DressMyMac.nl review ik vandaag de Incase Neoprene Classis Sleeve (MacBook 15 inch), die ik mocht ontvangen. En de sleeve is voor mij echt als een geschenk. Als ieder andere blogger kan ik natuurlijk niet zonder mijn laptop, en zeker als je vaak op pad bent is het belangrijk om deze veilig mee te kunnen nemen en te beschermen. Ik heb gekozen voor een makkelijke sleeve, en hieronder lees je er meer over.

Dress My Incase Neoprene Classic Sleeve

Over DressMy … 

DressMy heeft veel producten voor de iPhone, iPad, Macbook, iMac en de iPod. Een nieuw merk in hun assortiment is Incase, waarvan ik dus deze sleeve heb mogen ontvangen.

DressMy verkoopt o.a. beschermingsproducten en accessoires voor elektronica, zoals iPhone hoesjes, laptoptassen, hoezen voor je tablet, cases voor mobiele telefoons en iPad accessoires.

Daarnaast bieden ze ook via de webshop DressmyWijn.nl wijn en wijnaccessoires aan van geselecteerde wijnhuizen en A-merk wijn accessoires.

Het DressMy concept bestaat op dit moment uit verschillende webshops. Neemt zeker een kijkje op een van de webshops of op www.DressMy.nl en natuurlijk veel Shopplezier in 1 van de DressMy shops!

Ik heb in ieder geval de site goed bekeken en heb ook op het gebied van iPhone veel leuke hoesjes gezien. Ik hou er wel van om mijn iPhone zo nu en dan een nieuwe look te geven.

iPhone 5 hoesjes

Incase Neoprene Classic Sleeve

Ik heb gekozen voor de Incase Neoprene Classic Sleeve MacBook 15 inch in de kleur Red Plum, verkrijgbaar bij DressMy voor € 39,95.

Dress My Incase Neoprene Classic Sleeve

Specificaties

 • Originele Incase sleeve
 • Gemaakt van waterdicht neopreen
 • Zachte fluwelen binnenvoering
 • Dubbele (krasvrije) ritssluiting
 • Geschikt voor een 15 inch MacBook Pro / Pro Retina
 • Geschikt voor een 15 inch laptop met vergelijkbare afmetingen
 • Leverbaar in verschillende kleuren

Productbeschrijving

Incase is een modern merk uit Californië waar design en ontwerp hoog in het vaandel staan. De moderne technologische wereld van nu vraagt om simpele, doch creatieve oplossingen om je Apple producten stijlvol en veilig te beschermen.

De Incase Classic sleeve is een echte Incase sleeve. Dus gemaakt van goede kwaliteit materialen, netjes afgewerkt en voorzien van kleine details die deze sleeve boven een standaard sleeve uit laten stijgen. Het strakke simpele design past perfect bij jouw Macbook of laptop. De hoes is gemaakt van schokabsorberend en waterbestendig neopreen (wetsuit materiaal). Dus ook in de regen blijft je laptop droog en beschermd. De binnenkant van de sleeve is daarnaast voorzien van een zachte binnenvoering waardoor krasjes uitgesloten zijn als je laptop in de sleeve zit. Deze Incase sleeve is geschikt voor zowel een 15 inch MacBook Pro als 15 inch Pro Retina. Heb je een 15 inch laptop van een ander merk, vergelijk dan de afmetingen met die van deze Macbook modellen. Wijken de afmetingen minder dan 0,5cm af, dan past over het algemeen je laptop ook in deze sleeve.

Dubbele ritssluiting

Tot slot beschikt de Neoprene Classic sleeve over een dubbele ritssluiting die tot halverwege de sleeve open en dicht kan. Hierdoor kun je via de zijkant van de sleeve toegang hebben tot de poorten van je laptop, terwijl deze toch beschermd blijft in de hoes. De ritssluiting is zo geïntegreerd in de hoes, zodat regendruppels niet binnen kunnen dringen.

Dress My Incase Neoprene Classic Sleeve

Toen ik de sleeve binnen kreeg was ik echt blij verrast. Mijn MacBook wordt mooi beschermd en zelfs overdreven erg vertroeteld door de zachte binnenkant. Het is dat ik te groot ben, anders kroop ik er ook in … zo zacht! Mocht je op zoek zijn naar een telefoonhoesje, een sleeve of iets anders wat DressMy in het assortiment heeft, dan zou ik zeker een kijkje nemen op de site.

Afsluiting BLOG

Hoe nemen jullie de laptop mee als jullie op pad zijn? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | DressMy | Incase Neoprene Classic Sleeve

Het product van dit artikel heb ik gekregen om te reviewen. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven en krijgen mijn eerlijke mening.

Tatiana's Blog | DressMy | Incase Neoprene Classic Sleeve

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

 1. Tatiana's Blog | DressMy | Incase Neoprene Classic Sleeve

  Mooi is deze en handig. Ik moet ook nog zoiets keer aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *