Duifhuizen handtas black & Maestro schoudertas brons

Duifhuizen tassen en koffers

Nagellak heb ik nooit genoeg, dat weet bijna iedereen. Wat jullie misschien niet weten is dat ik in het verleden meer van dat soort verslavingen had. Namelijk schoenen en tassen. Deze 2 had ik zo goed als achter mij gelaten. Ik had ongeveer meer dan 100 paar schoenen en 50 tassen. Deze aantallen had ik teruggebracht naar ik denk 30 paar schoenen en 5 tassen, ik heb niet geteld hoor, gewoon natte vinger werk. Maar de verslaving is terug! Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken om te reviewen.

Ok, ik hou dus van tassen in alle soorten, kleuren en maten. Dan zou je denken dat het niet zo moeilijk is om een tas uit te zoeken. Maar niets is minder waar, want ik wist niet waar ik het zoeken moest. Ik wilde nog wel graag een tas voor de feestdagen, maar ik ben niet echt het typje dat met een clutch in de hand loopt. Ik struinde de site van Duifhuizen tassen en koffers af naar de juiste tas voor mij, en ik vond er zelfs 2.

Maestro schoudertas brons

Duifhuizen tassen en koffers Duifhuizen tassen en koffers
Basic, praktisch en neutraal, daar staan de tassen van Maestro om bekend. De tassen van Maestro zijn geschikt voor dagelijks gebruik en passen al snel bij welk outfit of gelegenheid dan ook. Hoef je niet veel mee te nemen, dan zijn er tassen in klein formaat. Wil je juist veel meenemen,  dan is er de flinke shopper waar alles in past. Ook de rugzakjes die ideaal te gebruiken zijn voor uitstapjes en dagjes weg vind je terug in de collectie van Maestro.

De eerste tas die ik uitzocht is de Maestro schoudertas in een mooie brons kleur. Mijn keuze ging uit naar dit tasje omdat hij zo klein en compact is.  Dit tasje is ideaal voor een avondje uit. En zo rond de feestdagen hebben we vaak genoeg uitstapjes, waarbij we niet zoveel spulletjes mee hoeven te nemen. Een lippenstiftje of een gloss en natuurlijk je portemonnee en huissleutels. Als je niet meer mee hoeft dan dat, dan is zo’n bescheiden tasje toch meer dan genoeg. En ook deze schoudertas is van alle gemakken voorzien. Een hoofdvak met ritssluiting, onderverdeeld in een ritsvak en insteekvak. Aan de achterkant is nog een vak met ritssluiting en de tas draagt makkelijk aan de vaste schouderband. De schouderband kun je eventueel nog verstellen door een knoopje aan te brengen aan de binnenkant van de tas.

Tatiana's Blog | Duifhuizen handtas black & Maestro schoudertas brons

Duifhuizen handtas black

Tatiana's Blog | Duifhuizen handtas black & Maestro schoudertas bronsTatiana's Blog | Duifhuizen handtas black & Maestro schoudertas brons

Duifhuizen heeft ook een eigen merk. In deze collectie vind je een uiteenlopende collectie. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met oog voor detail. In de collectie van Duifhuizen vind je vast en zeker wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar een hip en trendy tasje volgens de laatste modetrends of juist naar een stijlvolle tas waar je jaren plezier van zult hebben! De collectie bestaat uit feestelijke clutches, hippe fringe tasjes, kleine crossbody tasjes (perfect voor het festivalseizoen óf natuurlijk gewoon voor een dagje shoppen), trendy rugzakken, portemonnees en riemen, volop keuze! In de collectie zitten verschillende materialen, zoals (saffiano)leer of voor meer casual canvas?

De 2e tas die ik uitzocht is van Duifhuizen zelf, en de tas is toch echt wel een juweeltje om te zien. Groot, praktisch en stijlvol. Toen ik deze tas voorbij zag komen wist ik direct dat ik deze wilde hebben. Een mooie grote tas voor de feestdagen, waarbij je toch net wat meer spulletjes mee moet nemen. En deze tas bied een tal van opbergmogelijkheden. Aan de tas hangt nog een mooie hanger als detail, wat het helemaal af maakt.

De combinatie van leer en bamboe geeft de tas een stijlvolle en chique uitstraling, waardoor deze ook mooi te dragen is tijdens de feestdagen. Het bamboe dat je ziet bij de handvaten komt terug in de sluiting van de tas. Hier is over nagedacht, wat een plaatje om te zien, de finishing touch bij elk outfit.

Ik zei al dat deze tas heel wat ruimte biedt om al je spullen in op te bergen. Als je het bamboe slotje omdraait kom je in het hoofdvak terecht, deze is verdeeld in 2 losse vakken en een tussenvak met ritssluiting. Het ene vak heeft nog een extra ritssluiting, en het andere vak heeft nog 2 extra insteekvakjes voor bijvoorbeeld je telefoon en je pinpas. De tas is bij mij inmiddels al volop in gebruik en ik vind hem echt fijn. Alles heeft zijn eigen plekje waardoor alles geordend is en ook makkelijk terug te vinden, zonder dat je in je tas moet zoeken alsof je in een grabbelton graait. Vooral het formaat van de tas is super fijn, groot maar toch niet té. Er zit een afneembare schouderband aan wat het draagcomfort wat makkelijker maakt. Zelf heb ik de schouderband er wel aan zitten, voor het geval dat, maar ik draag de tas het liefst aan de bamboe handvatten.

Tatiana's Blog | Duifhuizen handtas black & Maestro schoudertas brons

Nu ik jullie genoeg heb laten zien van de tassen, geef ik hieronder nog wat enkele details over de prijs en waar je deze tas kunt shoppen.

♥ Maestro schoudertas brons || € 19,95 || ook beschikbaar in de kleuren: Ice, Gold, Wit, Rose, Grijs en Zilver.

♥ Duifhuizen handtas black || € 129,95 || ook beschikbaar in de kleuren: Cognac, Red, Creme, Orange, Blue, Yellow en Verde.

WAT VIND JIJ VAN MIJN NIEUWE TASSEN?

 

 

afsluiting-tatiana

Wat voor tas gebruik jij tijdens de feestdagen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Duifhuizen handtas black & Maestro schoudertas brons

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

9 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Duifhuizen handtas black & Maestro schoudertas brons

  Beide ontzettend mooi!! Dat hengsel van die tweede tas is niet helemaal mijn ding, maar zeker wel een eyecatcher.

 2. Tatiana's Blog | Duifhuizen handtas black & Maestro schoudertas brons

  Prachtg!
  Handig zo een klein tasje voor als men gaat uit eten!

  Xoxo

 3. Tatiana's Blog | Duifhuizen handtas black & Maestro schoudertas brons

  Prachtig!
  Erg handig zo een klein tasje voor als men uiteten gaat!

  Xoxo

 4. Tatiana's Blog | Duifhuizen handtas black & Maestro schoudertas brons

  Ik vind alle twee de tassen helemaal te gek ,mooie details ,ik ga eens even kijken voor de kleuren (nieuwschierig )

 5. Tatiana's Blog | Duifhuizen handtas black & Maestro schoudertas brons

  Het kleinste tasje vind ik de leukste van de 2

 6. Tatiana's Blog | Duifhuizen handtas black & Maestro schoudertas brons

  Zooo herkenbaar hihi 🙂
  Tassen, schoenen, make_up!
  Jip, ik ben echt verslavings gevoelig met deze dingen hihi
  De zwarte handtas is echt een beauty

 7. Tatiana's Blog | Duifhuizen handtas black & Maestro schoudertas brons

  Ik heb hem in het echt gezien en de tweede tas past helemaal bij je. Ik vind hem erg mooi en helemaal BlogenBeauty!

 8. Tatiana's Blog | Duifhuizen handtas black & Maestro schoudertas brons

  wauw die zwarte is echt schitterend! heel mooi!

  1. Tatiana's Blog | Duifhuizen handtas black & Maestro schoudertas brons

   Ja mooi he, ben er ook zo blij mee. Heerlijk samen met mijn handtas op stap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *