Tatiana's Blog | e.l.f. "Lippiebag Giveaway"

De e.l.f. “Lippiebag Giveaway” is de 4e winactie in korte tijd op Blog & Beauty. Dat ik zoveel winacties had lopen is sommigen van jullie vast niet onopgemerkt gebleven. Dit doe ik omdat ik jullie op deze manier graag wil laten weten dat ik jullie zo dankbaar ben dat jullie mijn blog bezoeken. En gewoon omdat ik het kan!

Voor deze giveaway stelt e.l.f. 2x een goodiebag beschikbaar met daarin de volgende producten:

* lippenbalsem

* hoogglanzende gloss

Beide zijn het lipproducten en vandaar ook de naam Lippiebag Giveaway. Juist in deze koude periode verdienen onze lippen de nodige zorg en aandacht. Wij van e.l.f. en Blog & Beauty helpen jou hierbij.

Lippenbalsem SPF 15

Deze hydraterende lippenbalsem kalmeert en verzacht de lippen. SPF 15 beschermt tegen schadelijke UV-straling. De balsem voorkomt en biedt tijdelijke bescherming tegen gesprongen, gebarsten en ruwe lippen.

De lippenbalsem is verkrijgbaar in 5 kleurtinten:

e.l.f. Lippenbalsem

Een review van deze lippenbalsem vind je hier.

Hoogglanzende gloss

Hoogglanzende transparante gloss met microspiegelende technologie die licht weerkaatst. Verzacht de lippen met een voedende glans die urenlang houdt. Voor een natuurlijk, subtiel en prachtig effect!

De hoogglanzende gloss is verkrijgbaar in 8 kleurtinten, maar voor de winactie zijn deze kleuren beschikbaar:

e.l.f. Hoogglanzende Gloss

HOE KAN JE WINNEN

DE VOORWAARDEN VOOR HET WINNEN VAN DE E.L.F. LIPPIEBAG LEZEN JULLIE IN DE VOLGENDE POST.

Wil je niet wachten en 1 van deze producten nu alvast bestellen, dat kan hier:

* Lippenbalsem SPF 15, prijs € 4,00 (inhoud 2,1 g), koop hier.

* Hoogglanzende gloss, prijs € 1,00 (inhoud 1,5 g), koop hier.

Afsluiting naam Modern

Doe jij mee?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | e.l.f. "Lippiebag Giveaway"

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

8 Reacties

 1. Tatiana's Blog | e.l.f. "Lippiebag Giveaway"

  Wat leuk! Ik heb zelf nog geen producten van elf dus deze winactie komt goed van pas! Ik kan altijd een kansje wagen! X

 2. Tatiana's Blog | e.l.f. "Lippiebag Giveaway"

  Leuk zeg deze winactie! Ik sla even over maar wens iedereen succes!

 3. Tatiana's Blog | e.l.f. "Lippiebag Giveaway"

  Wat een fijne winactie Tatiana! Mijn lippen zijn echt 24/7 droog deze winter dus ik doe zeker graag mee als de post online komt! Groetjes xx

 4. Tatiana's Blog | e.l.f. "Lippiebag Giveaway"

  Wat een leuke winactie, ik houd je blog zeker even in de gaten. Ben wel erg benieuwd naar deze producten, ik heb eigenlijk nooit make-up van Elf. Mijn lippen kunnen wel wat extra verzorging krijgen in de winter! Liefs

 5. Tatiana's Blog | e.l.f. "Lippiebag Giveaway"

  Wauw….
  Wat een leuke winactie….
  Ik doe graag mee.
  In de winter kunnen mijn lippen goede verzorging gebruiken want al die droge velltjes is geen net gezicht.
  Goed hydrateren is nodig.
  Ben zo benieuwd en ik share dit ook nog voor je 😉

  Xoxo

 6. Tatiana's Blog | e.l.f. "Lippiebag Giveaway"

  Wauw wat leuk zeg! Heb nog geen producten van dit merk, ben erg benieuwd ! 🙂

 7. Tatiana's Blog | e.l.f. "Lippiebag Giveaway"
  Anita te Gussinklo

  Voor mij is e.l.f. ook een nieuw merk.
  Die lippenbalsems lijken me wel fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *