E.L.F. | Regular & Waterproof Mascara Duo

e.l.f. Regular & Waterproof Mascara Duo Waterproof Uitgelicht

Vandaag review ik voor jullie de E.L.F. Regular & Waterproof Mascara Duo in de kleur zwart. Ik was erg te spreken over alle E.L.F. producten die ik tot nu toe heb getest. Kijken jullie mee wat ik van de mascara vind?

e.l.f. Regular & Waterproof Mascara Duo

E.L.F. over … …

Revolutionaire Liquid-Flex™-technologie: voor een langdurig resultaat zonder vlekken of uitlopen. De ene zijde is gewone mascara en aan de andere kant zit waterproof mascara, zodat u altijd overal op voorbereid bent, ongeacht de locatie of weersomstandigheden!

De dubbele applicator is speciaal ontworpen voor gebruik in droge of natte omstandigheden. Draai voorzichtig de gewone of waterproof applicator los en breng de mascara aan van de wortel tot de puntjes. Breng indien gewenst een tweede laag aan … bron

E.L.F. | Waterproof Mascara

e.l.f. Regular & Waterproof Mascara Duo

Het borsteltje van de waterproof mascara ziet er vrij simpel uit en ik zie aan het borsteltje al dat de mascara een beetje klonterig is. Waterproof is wel waterproof, de mascara is bij mij niet uitgelopen tijdens een heftige regenbui.

E.L.F. | Regular Mascara

e.l.f. Regular & Waterproof Mascara Duo Regular

Het borsteltje van de regular mascara ziet er niet veel anders uit. Ook bij deze mascara zie je dat er weinig product in zit. Erg lang zal je dus niet kunnen doen met deze mascara.

Ingrediënten van de duo mascara:

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Synthetic Beeswax, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, PVP, Triethanolamine, Triacontanyl PVP, Hydroxyethylcellulose, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Prijs:

De E.L.F. Regular & Waterproof Mascara Duo heb je al voor € 1,00 met een inhoud van 2.5 ml en is online hier te bestellen.

Mijn bevindingen

Ik vind de prijs prima, geweldig zelfs. Waar koop je nou een mascara van een euro. Ook het idee van een duo mascara in 1 verpakking is erg handig. Verder vind ik de verpakking erg simpel. Dat vind ik normaal gesproken van e.l.f. geen probleem. Maar dan ben ik over het product gewoon super enthousiast. Dit product valt mij in het geheel een beetje tegen.

Beide mascara’s zien er een beetje droog en klonterig uit. Dit merk je ook bij het aanbrengen. Door de klonterige substantie krijg je al gauw spinnepoten, iets waar ik helemaal niet van hou. Het vergt dus enige aandacht om deze mascara mooi te krijgen. De borsteltjes vind ik ook vrij eenvoudig en scheidt mijn wimpers niet. Mijn wimpers krijgen door deze mascara niet dat extra volume wat ik graag zou willen.

E.L.F. Waterproof Mascara copy

Afsluiting BLOG

Wat is jullie favoriete E.l.f. product?  


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | E.L.F. | Regular & Waterproof Mascara Duo

Tatiana's Blog | E.L.F. | Regular & Waterproof Mascara Duo

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | E.L.F. | Regular & Waterproof Mascara Duo

    Jammer dat het tegenvalt 🙁 Ik vind veel producten van ELF wel erg leuk!

  2. Tatiana's Blog | E.L.F. | Regular & Waterproof Mascara Duo

    Jammer dat die wat tegenvalt!

  3. Tatiana's Blog | E.L.F. | Regular & Waterproof Mascara Duo

    hmm jammer maar wel een goede review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *