e.l.f. Beach Party Nail Polish Set

Blij verrast was ik met het pakketje wat ik van E.L.F. mocht ontvangen. Ik mocht 3 producten kiezen om te testen en te reviewen. De keus was zo moeilijk, omdat ik alles van E.L.F. wel zou willen hebben. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een product uit elke lijn.

De 3 producten

E.L.F. Minerale en Studio Lijn

Studio lijn: Primer & Plumper voor de lippen

Minerale lijn: Lippenbalsem SPF 8 Blush 

ELF lijn: Nagellak (Set van 3 nagellak beperkte editie Beach Party)

E.L.F. | Lip Primer & Plumper

e.l.f. Lip Primer & Plumper

De Lip Primer & Plumper komt uit de Studio Lijn van E.L.F. en heb ik gekozen omdat ik hier erg benieuwd naar ben. Ik ben niet gezegend met sexy, volle lippen. Ik ben heel erg benieuwd of ik door middel van dit product in een handomdraai sexy, en volle lippen kan creëren. Zouden ze echt voller en groter lijken?

E.L.F. | Lippenbalsem SPF 8

e.l.f. Mineral Lip Tint

De laatste tijd heb ik een beetje een verslaving gecreëerd voor lipproducten. De Mineral Lip Tint is afkomstig van de Minerale Lijn van E.L.F. en heb ik vooral gekozen voor haar kleur. Natuurlijk is dit product in vele kleuren verkrijgbaar, maar ik heb gekozen voor de kleur Blush. En met de zomer in aantocht is het altijd fijn om te weten dat er SPF 8 in zit.

E.L.F. | Beach Party Nail Polish Set

e.l.f. Beach Party Nail Polish Set

Met nagellak kun je mij altijd verrassen. Dit setje is afkomstig uit de E.L.F. Lijn, en is een beperkte editie. Het is een set van 3 lakjes en verkrijgbaar in diverse kleuren. Dit is de Beach Party Nail Polish Set.

Deze producten zal ik afzonderlijk van elkaar en allemaal uitgebreid reviewen.

Afsluiting BLOG

Naar welk product zijn jullie het meest nieuwsgierig? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | E.L.F. | Unboxing

Tatiana's Blog | E.L.F. | Unboxing

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

8 Reacties

 1. Tatiana's Blog | E.L.F. | Unboxing

  Leuk setje!
  Alles wil ik wel zien!

 2. Tatiana's Blog | E.L.F. | Unboxing

  Wat een mooie producten heb je uitgezocht. Ik ben wel nieuwsgierig naar de lip primer.

 3. Tatiana's Blog | E.L.F. | Unboxing

  Hele leuke producten, ik vind ELF ook zo’n leuk merk 🙂

 4. Tatiana's Blog | E.L.F. | Unboxing

  Oeh! Ik ben benieuwd naar de lipplumper!

 5. Tatiana's Blog | E.L.F. | Unboxing

  Die lip plummer ben ik wel benieuwd naar.

 6. Tatiana's Blog | E.L.F. | Unboxing

  wat leuk, ik ben eigenlijk wel overal erg nieuwsgierig naar….ELF is zo een heerlijk merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *