Lanvin Éclat d'Arpège

Als we het hebben over Jeanne Lanvin, dan ben ik denk ik wel de grootste fan. Sinds 2002, het jaar dat Éclat d’Arpège is uitgebracht, is dit mijn favoriete geur. Éclat d’Arpège is een zachte, elegante en sensuele geur. Het flesje straalt moderne creatie op het thema Liefde uit, en de geur is om nooit te vergeten. Dit is een flesje, een essentiële accessoire die op mijn kaptafel niet mag ontbreken.  

SASS

Een geur die al je snaren raakt

 

Lanvin Éclat d'Arpège

DE GEUR Éclat d’Arpège IS UITGEBRACHT IN 2002, EN ZOLANG GEBRUIK IK DIT GEURTJE OOK AL. Lanvin heeft meerdere geuren, maar dit is zonder twijfel mijn absolute favoriete geur. Hoewel deze geur pas in 2002 is uitgebracht, gaat de geschiedenis van Jeanne Lanvin veel verder terug. Alles begint in 1889! In het hart van Parijs, in een kleine hoedenwinkel. In 1897 werd de dochter van Jeanne geboren, en tussen die 2 ontstond een (h)echte moeder en dochter relatie. En deze ware liefde werd in 1954 het gouden symbool van de geuren van Lanvin, en vind je terug op de flessen parfum. Moeder en dochter die een bal bijwonen.

Lanvin Éclat d'Arpège

LANVIN Éclat d’Arpège IS EEN ZACHTE GEUR. De zachte geur komt van de Wisteria en groene thee blaadjes. De perzikblaadjes, peonies en Chinese osmanthus geven de geur haar sensualiteit waar je niet omheen kan. Door de Libanese witte cederhout vermengd met de zachtheid van musk en amber is de geur verfijnd en elegant.

Lanvin Éclat d'Arpège

GEURNOTEN. De geur staat bekend als fruitig en bloemig. Topnoten: Siciliaanse Citroen Bladen, Groene Sering. Hartnoten: Groene Tee Bladen, Perzik Bloemen, Rode Pioen. Basisnoten: Witte Cederhout of Lebanon, Zachte Muskus, Amber.

Lanvin Éclat d'Arpège

OVER DE HOUDBAARHEID BEN IK ZEKER OOK GOED TE SPREKEN. De geur blijft gedurende de hele dag hangen. Ik zie het echt als mijn geurtje, en voel me bijna bestolen door ieder ander die ook dit geurtje draagt. Ik heb ook al meerdere keren complimentjes gehad over deze lekkere geur. Tijdens het stappen, in de supermarkt en tijdens blog events. Zowel door mannen als vrouwen werd ik aangesproken, en gevraagd welke geur ik ophad. Het is natuurlijk per persoon verschillend hoe een geur ruikt, maar dit is een geur die al je snaren raakt. Een geur waarmee je bijna iedereen kunt verleiden.

Lanvin Éclat d'Arpège

PRIJS EN VERKRIJGBAARHEID. Éclat d’Arpège is verkrijgbaar in 3 formaten. Er is een 30 ml versie voor € 27,99 en nog iets groter 50 ml voor € 36,15 en de grootste van 100 ml voor € 28,89. De geur is verkrijgbaar bij de bekende parfumeriezaken zoals Ici Paris XL, en ook bij de drogisterijen waaronder Etos. Online kun je voor deze geur ook terecht bij Bol.com.

Lanvin Éclat d'Arpège

 

Welk soort geur draag jij?  

Tatiana's Blog | Éclat d'Arpège van Lanvin Paris

Welk geurtje staat er op jouw kaptafel?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Éclat d

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

10 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Éclat d

  Heerlijkkk geurtje

 2. Tatiana's Blog | Éclat d

  Heerlijk geurtje alleen jammer dat ik allergisch voor je ben als je hem draagt 🙁

 3. Tatiana's Blog | Éclat d

  Klinkt als een heerlijke geur, jammer dat je er niet tegen kan.. je hebt mooie foto’s gemaakt!

 4. Tatiana's Blog | Éclat d

  Wat een mooie flacon, ben erg benieuwd naar de geur van deze parfum!

 5. Tatiana's Blog | Éclat d

  vind het flesje al mooi!! ken het luchtje zelf niet maar ben er heel benieuwd naar

 6. Tatiana's Blog | Éclat d

  Oh nu ben ik wel heel nieuwsgierig geworden! Ik draag altijd Wish blijft ook de hele dag hangen. En Gucci Rush , heerlijk!

 7. Tatiana's Blog | Éclat d

  Ik heb standaard Coco black van Chanel op mijn kaptafel staan 🙂 heerlijke geur. Maar ik ben ook erg nieuwsgierig naar deze geworden.

 8. Tatiana's Blog | Éclat d

  Oh wow de flacon is echt prachtig, een pareltje om te zien! Ben ondertussen ook wel heel erg benieuwd geworden naar de geur 🙂

 9. Tatiana's Blog | Éclat d

  Prachtige foto’s. Ik ben altijd fan van Estee Lauder, maar ik heb nu ook een luchtje van Boss.

 10. Tatiana's Blog | Éclat d

  Prachtige review en dito foto’s. Zelf draag ik graag frisse en bloemige geuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *